Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Empresa

Es posa sobre la taula el debat sobre les alternatives a la distribució de llibres

La jornada, oberta a llibreters, editors i distribuïdors, requereix de confirmació al correu secretaria@aepv.net

FULL | 29-04-2018

La Fira del Llibre de València, situada al Jardí de Vivers de la ciutat, acull el proper divendres 4 de maig, de 14.00h a 17.00h, un dinar de debat al voltant de les alternatives a la distribució de llibres. Amb el format de taula redona, FULL Fundació pel Llibre i la Lectura ha convocat una sessió de reflexió entre llibreters, editors i distribuïdors sobre el futur de la distribució de llibres, per tractar-hi alternatives i amenaces.

Els convidats a la taula redona són: José Manuel Anta, director general de FANDE (Federación de Asociaciones Nacionales de Distribuidores de Ediciones), que abordarà el “Panorama actual de la distribució: concentració majorista, especialització logística i noves tecnologies; i amenaces"; Daniel Oropesa, director general de Logista Libros, amb una anàlisi que duu per títol "Nuevas iniciativas y proyectos para la distribución de libros en España"; Javier López, director tècnic de CEGAL, amb "La defensa de les llibreries davant els gegants electrònics: todostuslibros.com". Finalment, hi prendrà part Joan Carles Pellegrini, director comercial de Podiprint, que tractarà les “alternatives tecnològiques: la impressió sota demanda directa a llibreries".

La jornada, oberta a llibreters, editors i distribuïdors, requereix de confirmació al correu secretaria@aepv.net.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación