Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Galeria de vídeos i imatges > Vídeos

Escriptors en la Fira del Llibre 2014

Toni Cabo: 'Boro, Moro i Puromoro'
Les històries de Boro, Moro i Puromoro, el còmic creat per Toni Cabo, fan quinze anys. Per celebrar-ho Edicions de Ponent ha llançat un álbum recopilatori de les millors historietes del xiquet Boro i les seues dues mascotes.
Lourdes Boïgues 'Tu t'ho perds, julivert'
Pau està convençut que a la casa nova hi ha fantasmes. Contínuament desapareixen objectes, fins i tot els seus joguets més volguts! Decidit a saber què està passant, descobreix que el culpable és un donyet que transporta les coses a un altre món. Pau no s'ho pensa dues vegades i viatjarà fins allà per recuperar-les. "Tu t'ho perds, julivert!" és la nova novel·la juvenil de Lourdes Boïgues, que ha publicat Bromera.
Bé, perdona'm però estan esperant-me
3i4 ha publicat el llibre "Bé, perdona'm però estan esperant-me", obra de Rafa Gomar, que aplega vint històries sobre les relacions personals i els sentiments, les contradiccions i la perplexitat que les envolten. En descobrim més en aquesta entrevista.
Aitana Carrasco: 'Gegant de mica en mica'
'Gegant de mica en mica' és un llibre per als més menuts creat per Pablo Albói il·lustrat oer Aitana Carrasco. L'ha publicat Castellnou. Narra la història de Manel, un xiquet que comença a experimentar transformacions tan curioses que alhora ens espantaven i ens divertien: es fa gegant per etapes.
Bertomeu i Empar Bou 'El pirata Pataxula'
El músic Bertomeu i la il·lustradora Empar Bou han creat "Pataxula i el tresor del monstre", un llibre acompanyat per un CD musical que conta les aventures del Pirata Pataxula, nascut en el si de la Nostra Escola Comarcal.
Tomàs Llopis 'Lluc'
Tomàs Llopis ens proposa amb "Lluc" (Editorial 3i4) veure el món des del punt de vista de les nostres mascotes, en aquest cas el seu gos. Llopis vol mostrar que els animals també pensen i tenen sentiments, com els humans.
Francesc Anyó i Borja Penalba-Estellés de mà en mà
L'antologia 'Estellés de mà en mà' proposa un viatge per l'apassionant univers estellesià, i dóna nom a un espectacle creat per Borja Penalba i Francesc Anyó. En total, el llibre consta de 86 poemes classificats en 6 grans blocs temàtics, els quals, d'acord amb la visió dels antologistes, estant titulats amb conceptes sonors: Silencis, Sospirs, Gemecs, Sorolls, Crits i Cants. Ha estat publicat per Onada
'Qui no sap riure no sap viure'
"Qui no sap riure no sap viure" és un recull de poemes escrit per Andreu Galán, amb il·lustracions de Luis Demano. Romanços i cançons, raps gastronòmics, enverinalles amb molta tralla, arbres imaginaris, pollastres poetastres, aranyes pissiganyes, pins que rapegen, puces casadores, aquelarres secrets... Són 21 poemes per a infants de totes les edats, amb l'eix comú de la rialla i la diversió, en què es barreja el sentit de l'humor i la cultura popular amb un tracte exigent del vers i les paraules. Publicat per Andana.
'La casa buida' Jaume Pérez Muntaner
El poemari "La casa buida" de l'alacantí Jaume Pérez Montaner va estar guardonat amb el Premi de Poesia Vicent Andrés Estellés de Burjassot, i posteriorment publicat per Bromera. Segons el jurat del premi "es tracta d'un poemari «on es posa de manifest el domini de la forma poètica i de la mètrica que articula, amb to seré, una reflexió lúcida i madura sobre diverses facetes de l'existència humana".
Constantino Ávila: 'Aventuras matemáticas'
Constantino Avila ha escrit "Aventuras matemáticas: en busca del código secreto", un llibre publicat per Brief que ens proposa una nova manera d'etendre les matemàtiques, des d'un punt de vista amé i divertit.
Francesc Gisbert 'Investigaràs fins al final'
Amb "Investigarás fins el final" tornen les investigacions de la tia Sofia i Alícia, els personatges creats per Francesc Gisbert. El peculiar equip d'investigadores es mou per la geografia europea per trobar el culpable de l'assassinat d'un ric magnat i descobrir què hi ha darrere d'un segrest estrany, d'unes excavacions arqueològiques maleïdes o de la desaparició d'una família al complet. Publicada per Bromera
'La banca que necesitamos' Joan Ramon Sanchis
El catedràtic de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i director de l'IUDESCOOP Joan Ramon Sanchis ens proposa amb "La banca que necesitamos" una reflexión crítica sobre l'evolució que ha seguit la banca a Espanya i, sobretot, el paper que ha desenvolupat en l'inici i aprofundiment de l'actual crisi econòmica. L'obra ha estat publicada per PUV.
Carles Alberola 'M'esperaràs?'
Carles Alberola presenta "M'esperaràs?", on conta un sopar entre dos amics, Rubén, l'amfitrió, professor universitari i, d'alguna manera, un fracassat, i Jaume, ric, triomfador i un seductor empedreït, a qui acompanyen la dona, Raquel, i la germana d'aquesta. A partir d'aquesta situació, se succeeixen els girs i els embolics entre tots quatre: amors creuats, infidelitats no confessades... "M'esperaràs?" ha estat guardonada amb el vuité Premi de Teatre Ciutat d'Alzira Palanca i Roca, i l'ha publicada Edicions Bromera.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación