Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

FULL i la FEAGC organitzen tres encontres de professionals de foment lector

| 21-09-2020

Visibilitzar, analitzar i compartir les experiències dels especialistes en mediació de la lectura que treballen en diferents punts de la geografia. Aqueixos són alguns dels objectius dels tres encontres de professionals de foment lector organitzats per FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura i la Federació Estatal d'Associacions de Professionals de la Gestió Cultural (FEAGC) en el marc del projecte Vías de Lectura 2020.

La iniciativa està dirigida als professionals que treballen el foment de la lectura des de diverses perspectives. D'una banda, als creadors que ofereixen productes i serveis de foment i promoció de la lectura (tallers, narracions, clubs de lectura, conferències…) i, d’una altra, als professionals que utilitzen serveis de foment lector en el desenvolupament del seu treball, com a programadors i gestors culturals, bibliotecaris, professorat i mediadors culturals, així com qualsevol professional que desenvolupen el seu treball en l'àmbit del foment lector i l'animació a la lectura.

Les trobades professionals es realitzaran durant el mes d'octubre i en cada cita es desenvoluparà una temàtica concreta:

1 d'octubre. MÈRIDA. Planificació estratègica de les accions del foment lector des de la participació.

8 d'octubre. MÀLAGA. Innovació i canvi de paradigma en biblioteques i llibreries.

• 15 d'octubre. CASTELLÓ. La lectura com a eina de transformació social.

Les trobades podran seguir-se tant de manera presencial com en streaming. En el cas de l'aforament presencial, estarà condicionat per les mesures i limitacions adoptades per les autoritats sanitàries en el moment de la seua celebració.

Impulsada per FULL i la FEAGC, la iniciativa Vías de Lectura 2020 respon a la necessitat de mantindre oberts espais de reflexió i de trobada, generant sinergies entre els diferents agents culturals que creen, gestionen i programen accions d'animació a la lectura i foment lector. El projecte s’ha posat en marxa amb la col·laboració de l'Associació de Gestors Culturals d'Andalusia (GECA), Associació de Gestores i Gestors Culturals d'Extremadura (AGCEX) i l'Associació de Gestors i Gestores Culturals del País Valencià (AGCPV). A més, compta amb el suport del Ministeri de Cultura.

Inscripcions: https://cutt.ly/sfFt0sv

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación