Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Galeria de vídeos i imatges > Vídeos

FULL recomana

Andreu Escrivà 'Encara no és tard'
PREMI EUROPEU DE DIVULGACIÓ CIENTÍFICA ESTUDI GENERAL 2016

El canvi climàtic és el major problema ambiental del segle xxi, però... sabem què implica això realment? Prendre’n consciència és posar en qüestió allò que sabem i pensem. És parlar de canvi i d’incertesa. Aquesta obra parteix de la preocupació evident pel que significa l’escalfament global, però també del fet que el coneixement que en tenim és fragmentari, parcial i sovint incorrecte.
'L'estranya que habita els meus somnis'
FULL recomana... 'L'estranya que habita els meus somnis' de Lourdes Boïgues (Edicions del Bullent)
Emili Piera 'La cuina de l'Albufera'
https://www.todostuslibros.com/libros/la-cuina-de-l-albufera_978-84-92435-88-3
Josep Franco 'La vida és dura'
'La vida és dura', de Josep Franco (Editorial 3i4), Premi Octubre de Narrativa 2016
Irene Verdu, Maria Martinez i Noelia Conca
Irene Verdu, Maria Martinez i Noelia Conca 'Joan Miró' (Editorial Lletra Impresa)
Joan Garí 'L'única passió noble'
FULL recomana: L'única passió noble' de Joan Garí (Andana Editorial)
Tudi Torró i Ferrero 'Des del sud valencià'
Full recomana: Tudi Torró i Ferrero 'Des del sud valencià' (El Petit Editor).
Vicent Usó 'L'arquitectura de la ficció'
FULL recomana: Vicent Usó 'L'arquitectura de la ficció' (Edicions Bromera)
Merce Climent 'El misteri dels Reis d'Orient'
Si ets dels que pensen que els Reis d’Orient sempre han sigut tres, que vénen d’algun país remot i que només se’ls pot veure la nit del 5 de gener, et queda molt i molt per descobrir. Més encara si et consideres massa gran per creure en donyets, gambosins, momus o ratolinets de les dents. Com els passa als protagonistes d’aquesta història: Alba, Dani i Lluna, també anomenats els Carioca, per tenir el color dels cabells i el de la pell ben diferents. Ells, que ja tenen huit anys i moltes ganes de conèixer la veritat, faran un viatge interplanetari i coneixeran un lloc «màgic» habitat per éssers fantàstics que mai no hagueren imaginat, o potser sí. Allà els encarregaran una missió molt important i descobriran que en realitat són més pareguts entre ells del que no sospitaven. I és així com viuran —i et faran viure— el Nadal més sorprenent de tots.
Rosa María Rodríguez Magda 'De playas y espectros'
FULL recomana: Rosa María Rodríguez Magda 'De playas y espectros' (PRE-TEXTOS)
Miquel Torres 'Low cost'
FULL recomana: Miquel Torres 'Low cost' (Drassana)
Teresa Sanchis Labiós 'L'esperit del Cabanyal'
FULL recomana: Teresa Sanchis Labiós 'L'esperit del Cabanyal' (Edicions del Bullent). Els iaios de Guillem viuen al Cabanyal i sa casa va a ser demolida. Volen destruir més de 6000 habitatges per a construir gratacels sobre els seus enderrocs. Guillem, amb l’ajuda de l’Esperit del Cabanyal, viatjarà a l’època de Sorolla i Blasco Ibáñez, per a trobar les quatre claus màgiques que salvaran el Cabanyal i l'ajudaran a ell en el pla personal.
Carles Cano 'Abecedari il·lustrat'
FULL recomana: Carles Cano, 'Abecedari il·lustrat'. Una lletra per cada doble pàgina, una paraula que comença amb aquesta lletra i un petit i divertit text literari per als petits lectors.
27 grans il·lustradors participen en aquest abecedari.
Anna Oliver, «Parlem d'amor, tu tries»
FULL recomana: Anna Oliver. «Parlem d'amor, tu tries» ens presenta una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que s’hi conta.

Els lectors hi tenen un paper fonamental, ja que, a mesura que avança la novel·la, poden anar triant entre diverses opcions amb conseqüències enfrontades. De la mateixa manera com ocorre amb Soledat, la protagonista, que haurà d’escollir quin tipus de relació vol mantenir amb el seu company: d’igual a igual, en respecte i llibertat, o bé de sotmetiment i d’anullació de la personalitat.
Carles Cano, 'El secret de l'avi'
FULL recomana: Carles Cano, 'El secret de l'avi'.
Toni Cabo, «Nanuq»
FULL recomana «Nanuq», Toni Cabo
Jordi Raül Verdú.«Rondalles valencianes» d'E.Valor
Rondalles Valencianes d'Enric Valor, adaptada per Jordi Raül Verdú per als lectors de +8 anys. Quatre llibres amb cinc Rondalles, il·lustrades a tot color i editades per Edicions del Bullent.
Recomanen «La improbable vida de Joan Fuster»
Lliris, Elvira i Mercé recomanen «La improbable vida de Joan Fuster». Ed. 3i4.
Pepa Guardiola, «La memòria de les ones»
«La memòria de les ones» és un trencaclosques on a la fi totes les peces encaixen.
El títol de La memòria de les ones evoca d´alguna manera Les ones de Virginia Woolf. Sense ser un llibre feminista, sí que reivindica a les dones que lluiten i trenquen els models familiars i socials. Tot encaixa. Amb subtilesa literària, l´escriptora col.loca cada peça en el seu lloc.
Pepa Guardiola, una autora de llenguatge precís i poètic assolit en l’escola de la narrativa de poderoses imatges que són els contes, afirma que el seu darrer llibre reivindica les dones de la seua generació, les dones que van deixar la llar per a «estudiar, treballar molt i fer-nos un espai en la societat.
Estilísticament, mostra a una autora que sempre ha esguitat les seues obres, fins i tot els contes, de vivències molt personals. Pepa és, en aquest sentit, un llibre obert. El darrer no és autobiogràfic, però, inevitablement (i afortunadament), barreja vivències, records, paisatges i personatges.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación