Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Fem un ninot?

Revista Lletres Valencianes núm 27

El muñeco de nieve.

El muñeco de nieve. Romy Bartsch. Il·lustracions Fran Parreño. Ecir

El muñeco de nieve ens explica la història del petit Paul, un xiquet que es trasllada a viure a una nova ciutat amb els seus pares i necessita fer nous amics. Un matí es marxa amb el seu pare a jugar al parc i allí descobreix a altres xiquets que estan fent un ninot de neu. Paul vol fer-se amic d'ells però per a açò haurà de cercar una manera de col·laborar en els seus jocs.
Aquest llibre és el número vint de la col·lecció «Multicolor» publicada per la veterana editorial Ecir. Es tracta d'una col·lecció, editada amb tapa dura i dibuixos a tot color, ambientada en diferents països, en aquest cas concret Alemanya, i escrits en diferents llengües. El seu objectiu és oferir als primers lectors, textos que els permeten treballar aspectes relacionats amb la multiculturalitat i els seus valors. Al final de cada llibre els lectors trobaran una petita informació sobre l'autor del text i sobre el país que els ajudarà a conèixer-ho millor.

Amalia Orts
Lletres Valencianes, nº 27

http://dglb.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero27secciones/altres_novetats.pdf

 

El muñeco de nieve.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación