Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autors/es

Fernando Arias

Biografia
Bibliografia
Llibres en llibresvalencians.com

Biografia

Fernando Arias

Fernando Arias (València, 1947) és llicenciat en Ciències de la Informació. Va treballar en diferents mitjans informatius i va fer cròniques radiofòniques per als Serveis Espanyols de la BBC de Londres. Ha col·laborat com a articulista en el suplement per a la Comunitat Valenciana del diari “El País”, l'edició espanyola de “Le monde diplomatique” i la revista “Lars”.Té publicades les novel·les Concierto SalvajePájaros de altura, El canalla cerimonioso, Diluvio de cenizasEl ojo hambriento i Yo fui guía en el infierno. És autor dels llibres-reportatge Los graffiti: juego y subversión La Valencia de los años 30.

En la narrativa de Fernando Arias es donen cita la relectura dels clàssics, el joc amb els gèneres literaris (picardia, aventures, intriga…) i els conflictes individuals i socials als quals s'enfronta l'home contemporani: la recerca d'una identitat pròpia en una societat que sol exigir la interpretació de contradictoris rols, la borrosa frontera entre l'èxit i el fracàs, les fugitives metes de l'assossec i la felicitat. Humor, escepticisme i vitalisme conviuen en les seues elaborades pàgines. Amb els seus dues últimes obres, ha obtingut els premis Alfons el Magnànim i Vicente Blasco Ibáñez.

 

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación