Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

Gegant de mica en mica

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

Gegant de mica en mica
A la meva escola tots érem iguals, encara que no tinguéssim els cabells del mateix color, ni els ulls, ni la pell. Bé, hi havia un nen que es deia Manuel que sí que era diferent. Al principi no se li notava, però amb el temps va començar a experimentar transformacions tan curioses que alhora ens espantaven i ens divertien. S'anava fent gegant per etapes. Un dia li van créixer els peus; un altre els ulls. Això tenia avantatges i inconvenients. De vegades ens espantava, però no era perillós. Ara bé, la gent del poble veí no va pensar el mateix quan va arrencar un arbre de soca-rel. Ho va fer sense voler. Només volia agafar un estel que ens havia pres el vent.

Dades Tècniques
ISBN 9788489625648
Editorial CASTELLNOU EDITORIA VALENCIANA INFANTIL - JUVENIL
NºVolums ISBN Obra Completa Nº de Volum
1 1
Estat Disponible
Llengua de Publicació valencià
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 09-2015
Autor PAblo Albo/ Aitana Carrasco il.
Pàgines 28
Tipus de producte i núm.de suports Página/Libro
Edat Sin Clasificar
Preu i percentatge d'IVA 9.90 € (+4% )

Aitana Carrasco: 'Gegant de mica en mica'
'Gegant de mica en mica' és un llibre per als més menuts creat per Pablo Albói il·lustrat oer Aitana Carrasco. L'ha publicat Castellnou. Narra la història de Manel, un xiquet que comença a experimentar transformacions tan curioses que alhora ens espantaven i ens divertien: es fa gegant per etapes.
Collita Valenciana - Aitana Carrasco