Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Llibres

Grafies-Incisions

Sinopsi

Grafies-Incisions
De nou, Pere Salinas i Joan Navarro, després del seu primer treball conjunt, Atlas (Correspondència 2005 – 2007), premi de la Generalitat Valenciana al millor llibre editat 2008 – 2009, tornen per a oferir-nos el seu nou projecte Grafies · Incisions. En aquesta ocasió és el poeta Joan Navarro qui il·lustra les imatges del pintor Pere Salinas, qui obri la senda per on podrà transitar el lector i l’espectador. Com diu Gemma Gorga al pròleg del llibre: És com si en Pere Salinas i en Joan Navarro ens col·loquessin al bell mig de dos miralls encarats: a la pàgina de l’esquerra, la pintura; a la pàgina de la dreta, el poema. I comença la multiplicació. Comença l’explosió de vida, arreu, l’espiral centrífuga de l’existència. Les pintures i els poemes es despleguen, s’eixamplen, imprimeixen una marca sobre la nostra retina anímica: ací i allà descobrim brots, larves, grumolls, llavors, minerals, plantes, insectes, aigües que arrosseguen pigments i llims, pinzellades que inauguren… Assistim, atònits, al desvetllament gairebé furiós de les forces de la vida: “Aquelles primeres hores […]. Aquella quietud abans d’explotar la primera bombolla: El respir de la primera brànquia”.

Aquesta edició conté la traducció dels textos originals al castellà, portugués, francés i anglés.

Dades Tècniques
ISBN 978849697610
Editorial EDITILDE, S.L.
Estat Disponible
Llengua de Publicació cat
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 11-2010
Autor Pere Salinas/ Joan Navarro
Preu i percentatge d'IVA 19.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua Opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

Si vols estar al dia de les novetats de la nostra pàgina i saber què passa en el món del llibre et convidem a unir-te al nostre newsletter.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Accés
Destacats
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación