Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Noticias > Gran Família APIV

Más Noticias

Convocatòria de l'exposició col·lectiva "Verd! Il·lustracions per la revolta mediambiental"

Un any més, des de APIV llancem la tradicional convocatòria de participació per a la nostra exposició col·lectiva anual. Una exposició amb la qual contribuïm a difondre el treball dels nostres associats i associades, lligada a un tema de caràcter literari o social, d’acord amb el context de la Fira del llibre de València —on té lloc de la seua inauguració primera— i atenta a la realitat del nostre temps.

Gran Família APIV: Sergio Córdoba

APIV
Sergio Córdoba 
www.sergiocordoba.

Gran Família APIV: Marta Chaves

APIV
Marta Chaves Ilustración
www.martachaves.

Gran Familia APIV: Raquel Catalina

APIV
Raquel Catalina
www.raquel-catalina.

MANUAL DEL BON CLIENT: com contractar una il·lustració sense emmalaltir en l’intent

APIV
Imagine la situació: la seua empresa li encarrega que busque un il·lustrador/a per tal d’omplir de dibuixos un producte, un cartell o una campanya perquè es tracta d’una eficaç ferramenta de comunicació visual i un respectable ofici amb segles de tradició o potser perquè ha vista que altres empreses ho fan i està de moda o pel que siga.

Estatut de l'artista (III)

14. MESURES DE TRANSICIÓ PER A CARRERES PROFESSIONALS CURTESEs vol aplicar mesures de transició per a carreres professionals curtes.

Estatut de l'artista (II)

APIV
8. CONTROL AL FRAU DELS FALSOS AUTÒNOMS
Els treballadors/es per compte d'altri són sovint forçats/des a relacions mercantils com si ho feren per compte propi. L'empresari/a ha de donar al treballador/a cultural d'alta i de baixa en la Seguretat Social, sempre que aquest/a així ho demande.

Estatut de l'artista (I)

APIV
1. QUÈ ÉS L'ESTATUT DE L'ARTISTA?

Finalment denominat Estatut de l'Artista, l'Autor/Creador i el Treballador de la Cultura, es tracta d'una proposta de regulació de lleis transversals per al desenvolupament de totes les professions culturals que minimitzaria els greus problemes que patim els treballadors de la indústria cultural.

APIV llança el seu «pressupost model» a disposició dels professionals de la il·lustració

APIV
Les últimes enquestes coordinades per les diferents associacions de professionals de la il·lustració, els resultats de les quals es recullen en un informe gestionat per FADIP, revelen que l’actual crisi del Covid-19 pot empitjorar la situació, ja de per si mateix crítica, de molts professionals de la il·lustració.

Gran Familia APIV: Ángel Carreras Devis

APIV
Ángel Carreras Devis
Ángel Carreras Devis
www.sivedcarrerasdevisilustra.
Total páginas: 4 Ir a: 1 [2] [3] [4] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación