Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Gran Família APIV

Més Notícies

Gran Família APIV: Oliveiro Dumas

APIV
Oliveiro Dumas

oliveiro.

Pau Valls il·lustra la nova imatge d'APIV per a 2019

APIV
Amb l'any nou, l'Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana ha presentat la nova imatge gràfica de l'entitat, que farà servir al llarg de 2019 al nostre informatiu, les insercions publicitàries o les xarxes socials.

Gran Família APIV: Justo Rodríguez

APIV
Justo Ródríguez

justo-rr.jazztel.

Gran Família APIV: Adrián Astorgano

APIV
Adrián Astorgano

Web

Dotze il·lustracions valencianes per al 2019

APIV
Per segon any consecutiu, l'APIV Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana ha col·laborat amb Presidència de la Generalitat Valenciana amb el calendari institucional il·lustrat de 2019, emmarcat dins de la campanya nadalenca «El Nadal és valencià».

Amb les il·lustracions de:


Raquel Aparicio (gener)
Milimbo (febrer)
Xulia Vicente Jiménez (març)
Lalalimola (abril)
Julieta.

Laura Pérez, la il·lustració de desembre

APIV
Calendari il·lustrat institucional en què APIV ha col·laborat amb Presidència de la Generalitat Valenciana amb motiu del 20è aniversari d'APIV Associació de Professionals de la Il·lustració Valenciana, amb les il·lustracions de les nostres sòcies i socis Virginia Lorente, Elías Taño, Paulapé, Malota, Marta Chaves, Cristina Durán, Calpurnio, Jesús Huguet, Luis Demano, Aitana Carrasco, Núria Tamarit i Laura Pérez, triats mitjan

Baba Kamo presenta el programa d’activitats

APIV
Baba Kamo, el primer festival i fira del llibre il·lustrat que se celebrarà en el Centre del Carme de Cultura Contemporània de València els dies 14, 15 i 16 de desembre, consta d’una programació heterogènia, oberta i transversal que es divideix, primerament, en la instal·lació d’una fira comercial especialitzada en llibres il·lustrats.

Gran Família APIV: Cristina Durán

APIV
Cristina Durán

La Grúa Estudio

Fran Mengual guanya el premi de Novel·la Gràfica Govern de Cantàbria

APIV / CulturPlaza
El escritor y dibujante valenciano Fran Mengual Cabrera ha ganado la II edición del Premio Novela Gráfica Gobierno de Cantabria 2018 con la obra titulada Lobomalo.
Total pàgines: 3 Anar a: 1 [2] [3] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación