Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

HIDROGRAFIA I GEOLOGIA VALENCIANA

Sinopsi

HIDROGRAFIA I GEOLOGIA VALENCIANA
El P. Leandro Calvo realitzà un valuós treball d'observació, investigació i difusió sobre la geologia i la hidrografia de la comarca de la Safor i d’altres territoris valencians, que es convertí en un referent per als estudis posteriors sobre aquestes disciplines. La dificultat d’accedir a les seues publicacions demandava la present edició, amb els comentaris i les valoracions d’un especialista com Josep Mª Ferrairó.
El lector, guiat pel savi i amé escriptor, recorrerà diversos paratges del nostre territori acompanyat per les seues encertades descripcions científiques.

Leandro Calvo Pascual (Galve, Terol, 1851—Gandia, 1920), escolapi, professor de Batxillerat. Les seues aportacions a la Geologia i la Topografia el van fer mereixedor de premis importants (Exposició Regional i Nacional de València, 1909). Va mantenir contactes, fins i tot internacionals, amb reconeguts científics i institucions. Publicacions més significatives: Un viaje por la montaña. Apuntes geológicos (1884), Geología de los alrededores de Albarracín (1896), Hidrografía subterránea. Conocimientos sobre los terrenos para la investigación de manantiales (1908).

Josep Maria Ferrairó Salvador (Gandia, 1947), llicenciat en Ciències Geològiques, catedràtic de Ciències Naturals. Autor, amb Fermí Romaguera i Jesús Villaplana, dels llibres El Racó del Duc a peu (1991), Entre senill i borró (1992), Un passeig per la natura urbana de Gandia (1996), On el verd acarona el blau. El medi natural de la Valldigna (2002). Membre fundador de GEMAS (Grup d’Estudis Mediambientals de la Safor).

Dades Tècniques
ISBN 9788496839090
Editorial CEIC ALFONS EL VELL
NºVolums ISBN Obra Completa Nº de Volum
1 1
Estat Disponible
Llengua de Publicació valencià
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 09-2008
Autor Leandro Calvo
Pàgines 496
Tipus de producte i núm.de suports Página/Libro
Edat Sin Clasificar
Preu i percentatge d'IVA 15.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación