Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

‘Heidi, Lenin i altres amics’ de Joanjo Garcia

Anna Wehmeier Giol / 'Núvol.com'

Heidi, Lenin i altres amics

Joanjo Garcia és un professor i escriptor valencià que ha col·laborat amb diversos mitjans de comunicació i ha guanyat diversos guardons. Amb Heidi, Lenin i altres amics ha guanyat el Premi València Alfons el Magnànim de Narrativa.

La primera impressió quan agafes el llibre i llegeixes el títol, Heidi, Lenin i altres amics, és la de no saber què esperar quan comencis a llegir, la de no saber per quin gènere es mourà i quin argument se’ns presentarà. Tots aquest primers sentiments canvien de sobte un cop comences a llegir la primera pàgina i vas avançant en la història: a cada pàgina i a cada capítol que acabes, no pots esperar a continuar llegint i no pots parar ni en un moment perquè necessites omplir tots els buits que la narració va deixant.

La novel·la gira al voltant de la seva ciutat, València, on hi ha una sèrie de crims, d’una noia amb un passat dur, que inclou la mort de la mare i el pare, i d’un germà, David, que està constantment en lluita amb si mateix. A partir d’aquests fils argumentals s’aniran desenvolupant el misteri, les preguntes i les intrigues.

Quant a l’aspecte formal, Joanjo Garcia escull una forma peculiar de narrar la història, que pot semblar estranya en un primer moment, però que resulta útil per entendre la situació actual dels personatges i les seves accions. Deu dels onze capítols porten els paràgrafs numerats amb la finalitat d’endreçar els salts del present al passat dels protagonistes.

[Continua llegint-ne]

Heidi, Lenin i altres amics

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación