Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autores

Jordi Raül Verdú Pons

Biografía
Bibliografía
Llibres en llibresvalencians.com
Críticas
Multimedias
Noticias

Biografía

Jordi Raül Verdú Pons

Vaig nàixer a Alcoi, l’any 1960. Sóc mestre des de l’any 1981, i he exercit a Alcoi, Madrid, Los Angeles (EUA), Principat d’Andorra i Alexandria (EUA).
La meua obra literària es centra, fonamentalment, en el conte, que sempre sol estar relacionat amb la natura. També recopile rondalles populars valencianes.
Impartisc cursos de tècniques i metodologia de l’animació lectora a docents i també a pares i mares. Faig animacions lectores i sessions de contacontes, que en ocasions tenen lloc en el mateix paratge on ocorren els fets de les lectures (muntanyes, barrancs, coves, fonts, etc.), fent d’aquesta forma que els llibres siguen vius i pareguen molt més reals.

Font i més informació: http://www.clijcat.cat/diccionari/Catala/Diccionari.html

PREMIS LITERARIS

  • El periòdic Ciudad d’Alcoi li atorgà el premi CAM Medi Ambient 2010, per la defensa i difusió del Medi Ambient.
  • Amb el recull de rondalles “Contalles de iaios i iaies”, l’any 2017 guanyà el 19é Premi Bernat Capó de difusió de la cultura popular, concedit per l’editorial Edicions del Bullent i pel Museu Valencià d’Etnologia de la Diputació de València, pel foment de la investigació i la divulgació de treballs vinculats a l’Estudi de la Cultura Popular Valenciana.

(Actualitzat 02/2019)

Arriba Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación