Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Jornada d’adaptació d’obres literàries a la pantalla a la Fira del Llibre

La jornada #ADAPTA serà un encontre entre productors, guionistes i autors que se celebrarà el dijous 26 d’abril a la 53 Fira del Llibre de València

Fira del Llibre de València | 13-03-2018

Els Productors Audiovisuals Valencians (PAV) i els Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV) organitzen, amb la Direcció General de Cultura i Patrimoni de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, la I Jornada d’Adaptació d’obres literàries #ADAPTA. La jornada tindrà lloc el proper 26 d’abril en el marc de la Fira del Llibre als Jardins de Vivers de València per a posar en contacte els autors valencians amb els productors i guionistes encarregats de portar les obres literàries a la pantalla.

La jornada compta també amb la col·laboració del Gremi de Llibrers de València, l’Institut Valencià de Cultura i la Fundació SGAE. Es tracta d’una convocatòria amb caràcter anual que ha estat organitzada per els coordinadors Luis Gosalbez (PAV) i Teresa Cebrián (EDAV) amb la finalitat de donar a conéixer les obres dels autors valencians als guionistes i productors.

La jornada començarà a les 11.00h i els autors tindran deu minuts cadascun per a exposar les seues obres als productors i guionistes. A més, també tindrà lloc la conferència, a càrrec de Gonzalo Ezponadaburu, responsable de l’Àrea Audiovisual en els Serveis Jurídics de la SGAE, on s’abordaran els aspectes legals de les adaptacions.

Podran participar en la jornada, amb inscripció prèvia, tots aquells autors de novel·la —també novel·la gràfica— i textos teatrals escrits en valencià o castellà. Els participants han de ser majors d’edat, nascuts a la Comunitat Valenciana o residents en la Comunitat Valenciana amb una antiguitat mínima d’un any. Les inscripcions es podran realitzar fins el divendres 6 d’abril de 2018 al correu electrònic jornadesadapta@gmail.com. S’ha d’adjuntar la fitxa d’inscripció i una prova d’autoria de l’obra (registre de propietat intel·lectual, ISBN, etc.).

Els productors i guionistes interessats en participar en la jornada també s’hauran d’inscriure, mitjançant el formulari.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación