Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Autors/es

Josep Usó i Mañanós

Biografia
Bibliografia
Llibres en llibresvalencians.com
Crítiques
Multimèdia

Biografia

Josep Usó i Mañanós

Josep Usó i Mañanós. Neix accidentalment a Castelló el 1959, però ha viscut gairebé sempre a Vila-real. Llicenciat en Ciències Químiques per la Universitat de València, treballà tres anys a la indústria ceràmica abans de dedicar-se a la docència. Actualment, treballa a l'IES Broch i Llop de Vila-real. Ha publicat diferents manuals de Química, Física i Matemàtiques, en col·laboració amb altres autors. 

El 1996 començà a escriure contes i narracions i encara no ha parat. La seua primera novel·la, La Catifa maleïda (Eixam Llibres, Tavernes Blanques 1998), té el mèrit d’haver segut publicada al País Valencià sense haver guanyat cap premi. 

Amb posterioritat ha publicat Amor amarg, premi Universitat de Lleida 2001 (Pagès Editors, Lleida 2002) i Civils i incivils, finalista a deferents premis i finalment Premi Sant Carles Borromeu en la XXVII Nit Literària Andorrana 2004 (Abadia Editors, Vilobí d'Onyar, desembre 2005).

Font i més informació a:

http://www.escriptors.cat/autors/usoj/index.php

(Inclós el 27/12/10)

Amunt Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación