Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

L'Ajuntament de Castelló de la Ribera convoca els premis Castellum Ripae 2018

Edicions del Bullent Publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa.

Edicions del Bullent | 26-01-2018

L'Ajuntament de Castelló de la Ribera ha convocat els premis Castellum Ripae 2018.  Dins d'aquests, Edicions del Bullent Publicarà l'obra guanyadora del Premi Soler i Estruch de narrativa.

Es poden presentar obres per correu electrònic en format word  (.doc) o en paper, en tots dos casos amb una extensió de 70 a 100 fulls per una sola cara.

El termini per presentar els originals acaba el dia 2 de juliol de 2018 i el veredicte se sabrà el 7 de setembre.

La dotació del premi de 2.500 euros subjectes a la retenció d¿IRPF corresponent, i la publicació de l¿obra premiada a càrrec d'Edicions del Bullent. Així com una escultura de l'artista castelloner Josep Alfonso.

Es poden consultar les bases més detallades del Premi Soler i Estruch a http://www.bullent.net/premi-soler-i-estruch/ o, properament, al web de l'ajuntament http://www.elmiragall.org/noticies/cultura

L'any passat va guanyar l'obra Set pecats, de Carles Castell. Que arribarà a les llibreries el 31 de gener.
Altres guanyadors són La llum de les estrelles mortes, de Josep Manel Vidal, Vestida de lluna, d'Elvira Cambrils,  Tot interior, d'Enric Camps, Pell de gat, de Ma. Victòria Lovaina, Humors agres, de Sico Fons, Efectes secundaris, de Jovi Lozano-Seser o El vol de les papallones, de Maurici Belmonte.

A més, es convoca també el premi Premi ¿ Vicent Ignasi Franco¿. Els treballs d¿as saig tractaran temes d¿investigació científica, filosòfica, artística, sociològica, literària, etc, d¿àmbit local. La dotació del premi consistirà en la publicació de l¿obra premiada.

El premi de poesia infantil ¿Ausiàs March¿ va dirigit a alumnes de primària del poble dividits en tres categories: (primer cicle, segon cicle i tercer cicle).

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación