Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Editorials

LITERA LIBROS

Juan Romero Corell
C/ Sant Josep 45
Albuixech
669 78 76 84
info@literalibros.com
http://www.literalibros.es/

LITERA LIBROS

Normalment, en una llitera hi dormen nens i nenes. Allà pugen i baixen, parlen, es barallen, aprenen, treuen el cap, salten, cauen, riuen, comparteixen, somien... i dormen. Una llitera és més que dos o tres o quatre llits: és una col·lecció d’experiències.

La nostra editorial es diu Litera i parla de criança, que és el mateix que pujar i baixar, parlar, barallar-se, aprendre, treure el cap, saltar, caure, riure, compartir, somiar... i dormir (quan es pot). La nostra Litera vol ser més que una editorial: vol ser una bona col·lecció d’experiències.


En una litera, normalmente, duermen niños y niñas. Y ahí suben y bajan, hablan, se pelean, aprenden, se asoman, saltan, caen, se ríen, comparten, sueñan… y duermen. Una litera es más que dos o tres o cuatro camas. Es una colección de experiencias.

Nuestra editorial se llama Litera. Y habla de criar. Que es lo mismo que subir y bajar, hablar, pelearse, aprender, asomarse, saltar, caer, reírse, compartir, soñar… y dormir (cuando es posible). Nuestra Litera quiere ser más que una editorial. Quiere ser una buena colección de experiencias.

Amunt TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación