Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Lectura

La 2a campanya de promoció de la lectura en valencià, «Una biografia de lectura en vídeo»

El termini de presentació de les obres i de la inscripció en línia al concurs acaba el 31 de març de 2018

GVA Educació | 28-02-2018

La 2a Campanya de promoció de la lectura en valencià, anomenada enguany Biografia de Lectura en Vídeo (en Twitter i Instagram, #biolectura), promou un concurs dirigit, d'una banda, a l'alumnat i als docents d'Infantil, Primària, Secundària, Batxillerat i cicles formatius de Grau Mitjà dels centres educatius valencians i, d'altra, a les famílies i els agents socials que promouen la lectura dins el seu àmbit d'actuació. L'organitza el Consell Escolar de la Comunitat Valenciana en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

L'objectiu del concurs és doble: per un costat, promoure la reflexió dels diferents components de la comunitat educativa sobre les pràctiques i els hàbits lectors mitjançant TIC; i per un altre, recollir informació d'aquestes pràctiques i hàbits lectors de la infància, l'adolescència, la docència, la família i els agents socials per tal de fer propostes d'actuació a l'Administració educativa.

Una biografia lectora personal o d'equip és un relat de la relació que una persona o un grup tenen amb la lectura en qualsevol format, amb els llibres i les pràctiques lectores.

La inscripció es realitza en la pàgina web del Consell Escolar valencià hostatjat en Mestre a Casa: http://mestreacasa.gva.es/web/consellescolar/biolectura. De manera optativa podeu divulgar el vostre treball per Twitter o Instagram usant l'etiqueta #biolectura.

El termini de presentació de les obres i de la inscripció en línia al concurs és simultani, i acaba el 31 de març de 2018. Els vídeos presentats al concurs hauran de ser públics a YouTube fins aquesta data, si més no.

Es concediran cinc premis guanyadors i cinc premis finalistes, de cadascuna de les categories: Premi Alumnat, ciutadà i protagonista; Premi Entorns familiars i socials; Premi Centre educatiu com a espai de convivencia; Premi Entorns d'aprenentatge no formals i informals; i Premi Tasca educativa. 

A més, es concediran cinc diplomes de reconeixement a cinc persones, campanyes o entitats: reconeixement a les Polítiques educatives; reconeixement a la Cultura de la participación; reconeixement a la Mirada oberta a un món en canvi; reconeixement a l'Orientació educativa, acadèmica i profesional; i reconeixement a l'Educació ètica, social i cívica.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación