Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Noticias

La Covid-19 retallarà més d'un 75% els ingressos de la meitat del sector cultural

À Punt -NTC | 28-07-2020

Quasi la meitat del sector cultural valencià estima que perdrà més del 75% dels ingressos habituals, a conseqüència de la Covid-19. La pandèmia ha obligat a confinar la població durant setmanes i ha paralitzat la vida cultural, segons una enquesta que ha elaborat l'Àrea d'Investigació en Economia de la Cultura de la Universitat de València (Econcult).
 
El nombre d'agents culturals que espera pèrdues en la previsió d'ingressos s'eleva al 75,37%. A més, l'increment d'enquestats que afirmen estimar pèrdues majors del 75% dels ingressos habituals s'ha incrementat significativament, fins a quasi la meitat (45,37%). Únicament el 4,63% dels agents culturals enquestats van afirmar que per al segon semestre no tindrien pèrdues d'ingressos.
 
Pràcticament tots els enquestats (92,93%) afirmen que es veuran afectats a la llarga per les mesures de confinament, amb un impacte entre lleu i de tancament de l'organització.
 

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación