Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

La Criadeta

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

La Criadeta
“Rondalles de Cresol” actualment compta amb quatre títols: “Peret de poca por”, “La tia Misèria”, “La criadeta” i, finalment, “La història de Venturet”.

L’encarregat de posar per escrit les narracions arreplegades directament de les persones més grans ha sigut Jordi Raül Verdú, autor alcoià de literatura infantil. Les il·lustracions les han fetes Fran Parreño (qui s’ha fet càrrec de les rondalles “Peret de poca por” i “La criadeta”) i de Paco Roca (“La tia misèria” i “La història de Venturet).

El que més destaca d’aquesta col·lecció és, sense dubte, l’edició tan acurada que s’ha realitzat, tant pels textos com per les imatges, però sobre tot per l’aspecte general dels volums: paper gruixut i rugós amb un color que imita el paper vell, a més de tota classe de detalls al llarg del treball, de manera que ofereix un resultat molt bonic.

A més a més, al final de cada llibre s’inclou un apartat anomenat “Museu de l’antigor”, on podem trobar la “Galeria dels oficis perduts” i la “Sala de les paraules oblidades”. Al primer d’ells, l’autor parla de les diferents professions tradicionals de la nostra zona ja en desús, les eines que utilitzaven per a les seues tasques, el vestuari propi de l’ofici, etc. Al segon d’ells es fa un repàs a una sèrie de paraules de la nostra llengua que actualment pràcticament ja no s’utilitzen. D’aquesta manera s’aconsegueixen dos objectius, per una banda transmetre al nostres menuts una cosa tan tradicional de la nostra cultura popular com són les rondalles, i per l’altra augmentar el seu vocabulari amb aquelles paraules que utilitzaven els nostres iaios en el seu dia a dia i que hui ni tan sols sabem el seu significat.

Dades Tècniques
ISBN 9788426814586
Editorial EDITORIAL MARFIL
Estat Disponible
Llengua de Publicació qav
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 02-2011
Col·lecció 3
Autor Jordi Raül Verdú Pons
Il·lustrador Interior Parreño, Fran
Pàgines 24
Tipus de producte i núm.de suports Otros Soportes
Format 215x215
Edat General
Preu i percentatge d'IVA 11.54 € (+4% )

"Rondalles del Cresol" per Jordi Raül Verdú Pons
Jordi Raül Verdú Pons convida a llegir les "Rondalles del Cresol" Editorial Marfil

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación