Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

La Fundació FULL renova els seus càrrecs i mira cap al futur

Fundació Full | 08-10-2019

El darrer dijous, dia 3 d’octubre, en reunió extraordinària del patronat executiu de la Fundació FULL – Fundació pel Llibre i la Lectura s’acordà per unanimitat la renovació dels seus càrrecs i la seua composició. Així, l’editor Jesús Figuerola i Lamata va ser reelegit per a presidir l’entitat en un nou període de sis anys acompanyat per un patronat executiu integrat pel llibreter i president del Gremi de Llibrers de València, Ignacio Larraz, qui ostentarà la vicepresidència, i l’editora Concha Roncal qui continuarà com a tresorera. Els acompanyaran l'editor Rafael Domínguez Romero; l'editora Carme Pinyana i Àfrica Ramírez, editora i presidenta de l’Associació d’Editors del País Valencià (AEPV).

També estaran presents en el patronat executiu Glòria Mañas, llibretera, expresidenta del Gremi de Llibrers de València i exdirectora de la Fira del Llibre de València; Manuel Garrido, il·lustrador, crític d’art i gerent de l’Associació dels Professionals de la Il·lustració Valenciana (APIV), i Alícia Sellés, bibliotecària i expresidenta del Col•legi Oficial de Bibliotecaris i Documentalista de la Comunitat Valenciana (COBDCV). Completen l’equip Rosa Serrano, editora i expresidenta de l’AEPV; Verònica Cantó, editora, secretària de l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i expresidenta de l’AEPV, i Rafael Domínguez Pérez, editor i expresident de l’AEPV. A més, durant la reunió també s’acordà la reelecció de Manel JM Romero com a secretari no-patró.

Llegir més: http://fundaciofull.com/la-fundacio-full-renova-els-seus-carrecs-i-mira-cap-al-futur/

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación