Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

La Generalitat convoca el Premi de les Lletres

Fomenta i distingeix els autors valencians dedicats a la creació literària i a la difusió de la cultura

GVA Cultura | 06-07-2020

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convoca per a l’exercici 2020 la concessió del Premi de les Lletres de la Generalitat, a fi de distingir i recompensar aquells autors valencians les obres dels quals s’hagen dedicat preferentment a la creació literària i a la difusió de la cultura.

Podran optar i ser proposats per al premi tots els autors valencians vius les obres dels quals, preferentment de creació literària en qualsevol de les seues manifestacions, hagen aconseguit el foment de la cultura a través del seu estudi i difusió i les aportacions dels quals hagen obert camins de renovació i innovació. El premi es concedirà indistintament a autors l’obra dels quals estiga escrita en qualsevol de les dues llengües oficials al nostre territori.

Podran proposar candidats al Premi de les Lletres de la Generalitat Valenciana el Consell Valencià de Cultura, els organismes oficials, les institucions culturals públiques i privades i qualsevol entitat cultural, educativa o científica de reconegut prestigi tant en l’àmbit valencià com en l’estatal. Així mateix, el jurat del premi també podrà proposar els candidats que estime mereixedors del guardó.

Les propostes s’hauran de fer per escrit, acompanyades d’un currículum de l’autor nominat, hauran d’especificar les raons per les quals se l’estima mereixedor del premi i hauran d’incloure una certificació de l’acord adoptat per la institució o entitat proponent.

Aquestes propostes hauran de presentar-se en la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport a partir de l’endemà de la publicació de la convocatòria del Premi en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ i fins a quaranta-huit hores abans de la concessió del premi. És un premi honorífic sense remuneració econòmica de caràcter biennal.

El jurat podrà proposar candidats fins i tot en les sessions deliberatives prèvies a la concessió del premi.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación