Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Lectura

La Generalitat inverteix més d’un milió d’euros per a dinamitzar les biblioteques escolars i fomentar la lectura a les escoles

La línia d’ajuda s'aplicarà en el curs 2018-2019, i haurà de demanar-se en el termini de 15 dies

GVA Educació | 29-10-2018

La Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport ha publicat la resolució amb què es convoca el Programa per a la dinamització de les biblioteques escolars i el foment de la lectura als centres docents de titularitat pública de la Generalitat. La línia d’ajuda s'aplicarà en el curs 2018-2019 en centres docents no universitaris de titularitat pública de la Generalitat amb ensenyaments de règim general i s’hi invertirà una import màxim d'1.350.000 €.

Entre les objectius del programa hi ha col·laborar en la consecució dels objectius previstos en el Pla per al foment de la lectura del centre educatiu; afavorir que el centre puga proveir, completar o actualitzar els fons bibliogràfics de la seua biblioteca escolar i de les seues biblioteques d'aula; facilitar l'execució de pràctiques i activitats de foment de la lectura i de dinamització de la biblioteca escolar i de la biblioteca d'aula; propiciar la coordinació del centre educatiu amb la biblioteca pública més pròxima perquè la biblioteca escolar puga obtindre assessorament tècnic i formació d'usuaris, així com estudiar fórmules per possibilitar el préstec interbibliotecari i, també, la participació en programes conjunts; i estimular un procediment d'obertura de la biblioteca escolar a la ciutadania de l'entorn, especialment en aquells municipis on no es dispose d'un servei de lectura pública.

El termini per a la presentació de la sol·licitud serà de 15 dies naturals a partir de l'endemà de la publicació d'aquesta resolució en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación