Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

La Plaça del Llibre de València llança la convocatòria de participació d'editorials

| 06-06-2019

Un any més, estem preparant la Plaça del Llibre de València, unes jornades per donar visibilitat a la literatura en català a València. És una celebració del treball diari d'autors, llibreters i editors tot l'àmbit lingüístic, i una oportunitat per a la trobada amb els lectors.

Organitzada per la Fundació FULL, la setena edició d'aquest certamen es celebrarà del dimecres 30 d’octubre al diumenge 3 de novembre de 2019, en la Plaça de l’Ajuntament de València.

L’exposició i venda de llibres a la Plaça contempla tres tipologies:


• Llibreria de la Plaça. Un espai col·lectiu organitzat en mòduls per gèneres: Infanil i Juvenil, Assaig i Divulgació, Poesia, Teatre i Narrativa.
• Espai d’editorials. Un espai separat de la llibreria. Les editorials podran contractar un mòdul personalitzat on posar a la venda les obres seleccionades per elles, encara que també gestionat per llibreries.
 Casetes individuals de llibreries.

*La Llibreria i l’Espai d’editorials es gestionaran de forma independent l’un de l’altre, amb personal propi en cada cas i comandes separades.

Els mòduls s’ubicaran en un espai conjunt per a totes les editorials, sense separació física entre ells. Cada editorial disposarà d’un espai de 1m d’amplada. La quota de contractació d’un mòdul serà de 242€ (200€+21% d’IVA) i inclou:
• Retolació amb el nom de l’editorial.
• 5 metres lineals de prestatgeries (aproximadament 25 títols de cara).
• Possibilitat de seleccionar 10 títols per a la taula de novetats.
• Atenció al públic i venda dels llibres.
• Seguretat i vigilància fora de les hores d’obertura al públic.

Tota la informació sobre les condicions de contractació, enviament de llibres, venda, facturació, la trobareu detallada en el document adjunt BASES DE PARTICIPACIÓ D'EDITORIALS. Per favor, llegiu-les atentament. 

Les editorials interessades a participar han d'omplir aquest formulari i pagar la quota de participació abans del 7 de juliol de 2019


FORMULARI_PARTICIPACIÓ EDITORIALSPer a qualsevol dubte o consulta: Teresa Val o Rosella Valor. 96 394 50 03 info@placallibre.com

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación