Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

La batalla per la sanitat valenciana

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

La batalla per la sanitat valenciana
"La batalla per la sanitat valenciana no s'ha lliurat entre models de gestió sanitària ni ha tingut un rerefons ideològic. Aquesta ha estat una lluita per un negoci que mou milers de milions d'euros de les arques públiques i que s'han dipositat en mans d'un grup reduït i endogàmic de persones pròximes al partit en el poder. Durant 20 anys, de 1991 a 2015, aquests empresaris no han tingut rival i s'han convertit en gegants, en lobbys que han teixit xarxes clientelars al seu voltant per mantindre els seus privilegis. han facturat a la Generalitat sense controls, creuant portes giratòries, i amb total complicitat amb una administració que els hauria d'haver vigilat i no ho ha fet".
Així comença un treball periodístic que xifra en 10.000 milions d'euros el regal del PP a aquest grup. Sabran qui són els amos de la sanitat valenciana, els secrets que amaga el model Alzira o els escàndols de corrupció que han afectat aquesta àrea de gestió.
Aquest és el relat viu d'una batalla que mai s'havia abordat de forma global, amb dades oficials i rigor. I amb presència de totes les veus. Un document compromés en defensa de la sanitat pública resultat de la segona edició de la Beca de Periodisme "Josep Torrent", convocada per la Unió de Periodistes Valencians i la Institució Alfons el Magnànim, el juny de 2018.

Dades Tècniques
ISBN 9788478228263
Editorial INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 06-2020
Autor Sergi Castillo Prats
Preu i percentatge d'IVA 10.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación