Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

La cabra

Clijcat Faristol/ Enric Codina

La cabra

Una cabra vivint en un terrat de Nova York? Amb aquest reclam sorprenent arrenca un relat coral protagonitzat per una colla de personatges tan singulars com la mateixa història. Amb el nexe d'una nena patològicament tímida que es trasllada a viure a un edifici de Manhattan, coneixerem, entre d'altres, un jove escriptor cec que volta pels parcs amb el seu skate, un nen amant de les antiguitats egípcies que es bloqueja davant de les finestres i la mateixa cabra, que es mira amb delit el parc que hi ha davant de l'edifici imaginant que és un gran prat ple d'herba.

Aquesta novel·la, la primera traduïda al català d'Anne Fleming, ens arriba en una edició molt reeixida de Sembra Llibres, especialment pel que fa a la il·lustració de la portada. Es tracta d'una obra original, plena de tendresa i de bones intencions. Els lectors joves hi trobaran un missatge positiu sobre com superar qualsevol mena de por a través de l'exemple dels dos nens protagonistes. Els lectors adults, per altra banda, podrien pensar que es tracta d'una visió massa amable de les relacions humanes, però de la mateixa manera poden connectar fàcilment a través de l'humor amb els defectes i les febleses dels personatges, com ara els atacs de pessimisme histriònic de la mare davant de l'estrena d'una peça teatral seva o les argúcies del pare per amagar a la seva filla que no és capaç de tirar endavant una nova novel·la.

La cabra

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación