Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Crítiques

La ciutat somniada

Posdata, Levante-emv

Enric Tàrrega

Repàs ben personal i agut de la història cívica i cultural de la Ciutat de València en conversació amb un històric militant valencianista.

Enric Tàrrega. L'amant de la ciutat sommiada. Cubedo, Sáz i Gil. PUV. 2010

Parlar d'Enric Tàrrega(València, 1936) pot esdevenir una empresa ben difícil no tan sols per l'amistat —i qui no és amic de Tàrrega amb el cabdal de coneixements i xerrameca de tota mena que comporta— sinó perquè és una mena de «diccionari vivent i actualitzat» de qualsevol fet polític, social i cultural dels darrers seixanta o setanta anys no sols de la Ciutat de València, sinó també de la resta del País Valencià i, fins i tot, dels Països Catalans. Tàrrega esdevé a hores d'ara tota una institució en ell mateix per la quantitat —i qualitat— d'intervencions seues en importants actes o manifestacions culturals o cíviques registrades al llarg de l'etapa més negra del feixisme de postguerra com en els temps més recents d'aquesta democràcia formal burgesa que, ens agrade o no, hem de suportar els valencianistes de tota la vida. O hauríem de dir catalanistes, terme que li complau molt més a Enric Tàrrega?

Llig la crítica completa a:

http://medias.levante-emv.com/documentos/2010-11-05_DOC_2010-10-29_00_12_09_posdata.pdf

 

 

Enric Tàrrega

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación