Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

La meva cambra més estimada

Anar a la BotigaAnar a la Botiga

Sinopsi

La meva cambra més estimada
La meva cambra més estimada és una apassionada evocació de la biblioteca de Carmelina Sánchez-Cutillas, aquella habitació pròpia per a poder escriure novel·les o poemes, evocada per Virginia Woolf. En la seua bilbioteca, Carmelina va escriure no sols els seus poemes i l’exitosa Matèria de Bretanya, sinó un bon grapat de treballs d’investigació relacionats amb la història i la literatura valencianes, la vessant més desconeguda de la seua obra. Bastaria, per tant, recórrer els prestatges d’aquella biblioteca per descobrir les fonts d’inspiració, les influències, però també els dubtes i els entrebancs d’una escriptora inoblidable.

La meva cambra més estimada tracta d’evocar, amb l’ajuda de les pròpies paraules de Carmelina i d’un grapat de testimonis, imatges i records, un lloc concret, personal i íntim, com va ser la biblioteca de l’autora, ressaltant-ne la importància en la seua obra i esbrinant, entre els llibres pertanyents a la Matière de Bretagne de Jean Bodel, els camins que conduiren a la meravellosa i màgica Matèria de Bretanya.

Dades Tècniques
ISBN 9788412158410
Editorial VINCLE EDITORIAL
Estat Disponible
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 07-2020
Autor Lluís del Romero Sánchez-Cutillas
Preu i percentatge d'IVA 20.00 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación