Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

La mèdium

Revista Faristol

La mèdium

He de confessar que Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) de moment no m'ha defraudat mai. No sé si és la seva moderació en la publicació de títols nous –des d'Els dimonis de Pandora, publicada el 2000, fins a aquest darrer títol han aparegut vuit novetats seves per a públic juvenil–, la seva capacitat de tocar temes diversos, tots d'interès –a Les cendres del cavaller va biografiar els darrers dies de Joanot Martorell, a Els dimonis de Pandora ens introdueix a les pors col·lectives o a La mèdium ens parla de la capacitat de veure el futur per part de la petita Leiza–, o la seva prosa mesurada i el seu ritme sempre adequat al moment de la novel·la que estem. I per descomptat, com no podia ser menys, Silvestre Vilaplana a La mèdium no m'ha defraudat gens ni mica, ans al contrari. 

La petita Leiza té el poder extraordinari de predir el futur. Lluny de semblar-li un poder anormal, ho descobreix sense fer-ne escarafalls. Per descomptat, per als adults que hi ha al seu entorn aquesta capacitat és una arma d'extraordinari poder, ja que qui sigui capaç de posseir la petita Leiza en pot treure un rèdit fabulós. I aquí comença una fugida desesperada dels qui volen preservar la infantesa i la innocència de la Leiza allunyada dels poderosos que se la volen fer seva. 

Vilaplana teixeix un thriller que va de més a menys, i que canvia progressivament de ritme passant de primera a segona, tercera, quarta i cinquena, i atrapa el lector amb una trama que l'obliga a no deixar de llegir. Una altra magnífica i molt recomanable obra de Vilaplana, que esperem que continuï amb la moderació, que en el seu cas, és clar, és sinònim de qualitat. 

Joan Portell

Revista Faristol

La mèdium

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación