Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

La nostra amiga Mandonguilla

Revista Faristol

La nostra amiga Mandonguilla

La nostra amiga Mandonguilla. Neus Carañana i Toni Segarra, il·lustrador. Edicions 96.

L’existència d’un món paral·lel habitat per éssers amb poders màgics és una constant, ja abans de Harry Potter. Però d’ençà de la moda «potteriana», moltes narracions se’n veuen influïdes. Aquesta també, i ho reconeix explícitament. Tracta de la troballa accidental, per part d’uns amics, uns mo-derns Hansel i Gretel, d’un lloc on el temps s’atura.
L’autora demostra la seva eficàcia en el capítol que descriu l’accés, ple d’expectació, cap aquest espai. Però la tensió no es perllonga gaire, ja que la bruixa que els troba és una dona encisadora, molt allunyada del seus referents clàssics. Caldrà descobrir justament la causa de la seva afabilitat i el descobriment, és clar!, anirà a càrrec dels dos protagonistes.
És un conte hereu de les narracions tradicionals, també en el llenguatge, ple de refranys i expressions col·loquials però força allunyat sovint de la normativa estàndard.
L’edició és modèlica: paper de qualitat, lletra de bona mida... i abundants il·lustracions de colors intensos! De línia clara i arrodonida, tan amables com la narració, en fan una recreació que dóna valor afegit al llibre.

Eulàlia Barbosa

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1472

 

La nostra amiga Mandonguilla

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación