Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Llibres

La pastisseria i la cuina de la garrofa

Sinopsi

La pastisseria i la cuina de la garrofa
La pastisseria i la cuina de la garrofa ens ofereix un aplec de receptes on es proposa una nova cultura sobre aquest producte, humil i sovint menystingut, de la nostra terra. Des d’un respecte programàtic per la garrofa i la seua tradició, la Fundació Alícia ha impulsat un treball innovador, amb col·laboracions des dels àmbits de la restauració, la pastisseria, les fleques i les escoles de cuina. Un treball d’autèntica excel·lència que despertarà la curiositat dels professionals i els afeccionats al món de la cuina.


El lector hi trobarà un conjunt de receptes de base que ens proporciona la Fundació Alícia, un ventall de plats on la garrofa es mostra com un ingredient nou, saborós i versàtil, per a tot tipus de menjars. També s’hi presenten les aportacions fetes per professionals diversos, amb propostes tan variades com el creatiu trifàsic de garrofa, civada i ratafia o el compromès pa ecològic de gingebre i garrofa.Autors

La Fundació ALÍCIA (ALImentació i ciènCIA) és un centre de recerca dedicat a la innovació tecnològica en cuina, a la millora dels hàbits alimentaris i a la valoració del patrimoni agroalimentari i gastronòmic. El consell assessor d’aquesta fundació privada compta amb la presidència del xef Ferran Adrià i l’assessorament executiu en matèria de salut del cardiòleg Valentí Fuster.

David Brull és el coordinador del projecte. Jaume Fàbrega és l'autor del pròleg. Paül Peralta és l'autor de les fotografies.

Dades Tècniques
ISBN 9788415221388
Editorial ONADA EDICIONS
Estat Disponible
Llengua de Publicació valencià
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 01-2012
Autor Fundació Alícia et al.
Pàgines 72
Preu i percentatge d'IVA 20.00 € (+4% )

"La pastisseria i la cuina de la garrofa" J. Roda
El cuiner Juanjo Roda parla de les propietats de la garrofa, dins de la presentació del llibre "La pastisseria i la cuina de la garrofa" a la Fundació Alícia.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación