Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'La platja de Camus'

Diari Gran/ Manel Alonso

A la platja de Camus

 

A la platja de Camus (Edicions del Bullent), de l’escriptora de Pego (Marina Alta) Elvira Cambrils, és una novel·la d’una extensió notable en la qual els diversos personatges protagonistes prenen la paraula per a narrar-nos el present i el passat d’uns fets que acabaran convergint en una nit de sant Joan durant un concert de rock.

Al llarg de tota la novel·la trobarem l’ombra de l’escriptor i filòsof nascut a Mondovi –Algèria– Albert Camus. Elvira Cambrils no sols l’empra com un personatge i com a referent vital per a Daniel, un dels quatre protagonistes junt a la seua dona Reme, el seu fill Toni-Lluís i la guionista de cinema Sílvia, sinó que els seus escrits li han inspirat alguns dels passatge del llibres i l’han ajudada a entendre una realitat social complexa com fou la de l’Algèria colonial.

El llibre se situa en diferents etapes temporals, en una ens parla de Daniel i la seua família i, a través d’ells, del dolor de l’exili que patiren un gran nombre de valencians després de la guerra civil, de l’emigració a Europa o al nord d’Àfrica, de les injustícies provocades des del poder colonial i de les desigualtats socials entre individus d’ascendència europea, àrabs i berbers.

Llegir més: https://bullent.net/libro/3238-ALaPlatjaDeCamus

A la platja de Camus

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación