Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

La poeta Mercè Claramunt participa en el Festival de Gènova

http://www.ceice.gva.es/va/inicio/area_de_prensa/n | 12-06-2019

La internacionalització de la literatura valenciana que recull el Pla valencià per al foment del llibre i la lectura (PVFLL) ha possibilitat que la poesia valenciana estiga enguany en el Festival de Gènova 'Parole Spalancate' de la mà de Mercè Claramunt. En concret, la poeta participarà en la sessió de 'Lectura internacional' que se celebra  aquest 12 de juny a les 21 hores al Palau Ducal de Gènova, on s'està desenvolupant aquest festival del 6 al 16 de juny.

Claramunt forma part d'antologies com 'Solcs de paraules', 'Antologia de poetes de l'Horta Nord' i 'Màtria, noves veus poètiques dels Països Catalans'. En 2018 va rebre el Premi de la Crítica dels Escriptors Valencians per l'obra poètica 'Insomne vida sonora'.

Respecte al Festival Internacional de Poesia de Gènova és el més important d'Itàlia que presenta la poesia en totes les seues formes i en relació amb altres manifestacions artístiques; en particular, la música i les arts visuals. De fet, cada any es programen més de 120 esdeveniments gratuïts que inclouen lectures, 'performances', concerts, projeccions i conferències. Des que es va crear, en 1995, hi han participat més de 1.400 poetes provinents de 87 països europeus.

Internacionalització de la literatura valenciana

La Generalitat està desenvolupant una tasca d'impuls de la literatura valenciana que ha sigut reforçada en l'últim any per a facilitar la presència d'escriptors i editorials en festivals i fires del llibre d'àmbit internacional. El passat mes d'octubre, setze escriptors i deu editorials valencianes van participar en la Fira del Llibre de Frankfurt i, a l'abril, cinc autors van estar en la Fira de Buenos Aires. També hi va haver presència d'escriptors valencians en el Saló Internacional del Llibre de Torí i en la Fira de Llibre Infantil i Juvenil de Bolonya.

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación