Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

La primera onada

Faristol / ClijCat / Joan Portell

La primera onada

Atzars de la vida m'han portat a ser jo mateix qui critiqui la segona obra publicada per Mariló Àlvarez Sanchis (València, 1987): La primera onada. Singularitzant-se en el panorama literari juvenil, l'autora torna a afrontar la ciència-ficció, però aquesta vegada amb una novel·la sencera, no com a Relats d'un futur imperfecte (Edelvives, 2018), que era un recull de nou contes. 

En aquesta novel·la la història ens situa en un futur on la terra està a punt del col·lapse per culpa d'una Gran Guerra. L'única opció és enviar una onada de joves a la Lluna, on han de començar la construcció d'una base en la qual a poc a poc hi anirà a viure la resta de la humanitat. Tot i això, res no és el que sembla i les diferents tasques de què s'han de responsabilitzar els nouvinguts no sembla que vagin destinades a aquesta fi inicial. 

[Llegeix-ne més]

La primera onada

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación