Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

La taverna del Negre

ELS PAPERS DE CAN PERLA

La taverna del Negre
 
El segle xix és, sense cap mena de dubte, la centúria en què s’inicien les grans revolucions socials, econòmiques, culturals, industrials i tecnològiques que d’una manera radical han canviat el món. Els canvis, però, no es van produir sense entrebancs i resistències, els costums, però sobretot els interessos creats i la por de certs estaments a perdre el poder, feren col·lisionar d’una manera brutal diverses concepcions de com havia de ser l’organització i el funcionament de la societat humana.
 
Hi ha paraules, com ara comerç, que poden ser sinònimes de motor de riquesa, de qualitat de vida i de progrés, però que si no van acompanyades d’altres com ara ètica, honradesa o justícia, poden convertir-se en fonaments de la tirania. Sovint els grans canvis els protagonitzen individus que es planten i diuen no als beneficis personals i econòmics a qualsevol preu.
 
L’escriptor de Gata de Gorgos Jesús Moncho situa la seua darrera novel·la, La taverna del negre (Bromera 2019, Premi Isabel de Villena de la ciutat de València), en el segle xix en una població de tradició marinera i comercial de les comarques del sud del País Valencià.
 
Llegir més: http://manelalonso.blogspot.com/2019/09/la-taverna-del-negre.html
La taverna del Negre

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación