Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'La tia misèria' de Jordi Raül Verdú i Paco Roca. Editorial Marfil

Revista Faristol

Rondalles de Cresol és una nova col·lecció que ens presenta l’Editorial Marfil, d’Alcoi, amb l’objectiu de divulgar el nostre patrimoni de literatura oral. Sobretot crida l’atenció la qualitat de l’edició, extraordinàriament acurada en tots els aspectes: adaptació; treballadíssimes il·lustracions; qualitat dels materials; complement informatiu del final que amb el títol de «Museu de l’antigor» («Galeria d’oficis perduts», «Sala de les paraules oblidades») ofereix una informació ben interessant sobre lèxic i elements patrimonials; detall de l’aranyeta que cal buscar entre les pàgines; ex-libris; flors seques reproduïdes com si fossin de veritat, i un llarg etcètera que posen de manifest que es tracta d’una edició feta amb il·lusió, tendresa i gust per les coses ben elaborades. Un altre aspecte destacable és que les rondalles s’han adaptat a partir de versions extretes directament de l’oralitat, recollides per Jordi Raül, el qual proposa al lector el repte de fer que no siguin oblidades.
En conjunt, un treball remarcable i una bona i bella eina per acostar el nostre patrimoni narratiu als joves lectors, un llibre que cal tenir i compartir.

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1351

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación