Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'L'aneguet lleig' Antoni Dalmases. Cruïlla. 2009

revista Faristol

Un conte clàssic d'Andersen és el punt de partida perquè Antoni Dalmases ens parle d'alguns valors ètics essencials per a l'educació de l'infant: la llibertat, la valentia, la bondat, la companyonia, i sobretot «l'acceptació de ser un mateix». Una petita joia lectora editada per Cruïlla, amb format de butxaca i un paper mat, de textura i tacte agradable. Primera versió en vers de la història, amb vocabulari planer i lleuger, ple de musicalitat i jocs de paraules.
Il·lustracions de Bernat Cormand, poètiques, càlides i delicades, realitzades amb llapis de colors, capaces d'endinsar-nos subtilment en un meravellós món silenciós, estètic i atemporal. Un viatge oníric «escrit i pintat», que esdevé un plaer imaginatiu, i que d'una manera lúdica i creativa ens enamora d'im-mediat, i ens recorda una lliçó fonamental d'aprenen-tatge que hem de transmetre als menuts: «Cal que entenguem a consciència que és bona la diferència.»

Matilde Portalés

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1276

 

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación