Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Llibres

L'animal. Una llarga conversa amb Miquel Àngel Landete, Senior

Sinopsi

L'animal. Una llarga conversa amb Miquel Àngel Landete, Senior
Americana és el terme amb què es coneix la música d’arrel tradicional dels Estats Units i també del Canadà. Fa deu anys Miquel Àngel Landete, més conegut com a Senior, i els periodistes que compartien temps i espai amb ell, varen definir el seu estil musical com a Valenciana, un assaig de country passat pel filtre d’este músic i de la seua banda, El Cor Brutal. Més enllà del particularíssim estil creat per Senior, la seua música està estretament vinculada a la manera que té de fer front a la vida.

Amb la mateixa honestedat i sinceritat habituals en ell per a compondre cançons, definir lletres o atendre entrevistes, Landete es despulla en este llibre durant una extensa conversa amb el seu amic Pau Martínez. Ací trobem l’evolució vital, artística i cultural de Senior, amb una sinceritat descarnada. Les etapes més fosques i les més gojoses d’un músic decisiu per a la música valenciana del segle XXI.

Entre llegendes i tòpics del rock and roll way of life, la lectura serena del llibre permet entendre què hi ha de ficció i què de realitat en un món, el de la música, tan vinculat al de la literatura. Tot açò i més ens conta L’animal.

Dades Tècniques
ISBN 9788494614347
Editorial LLIBRES DE LA DRASSANA
Estat Sense Classificar
Nº Edició Data ISBN Edició Anterior
1 06-2017
Autor Pau Martínez
Pàgines 152
Preu i percentatge d'IVA 17.95 € (+4% )

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación