Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

L'aventura de Kiko

Revista Faristol

L'aventura de Kiko

L'aventura de Kiko. Irene Blasco. Tàndem Edicions, 2010

Conte d'enginy on el babau resulta ser més espavilat que el suposat intel·ligent. Amb certs elements que recorden els contes clàssics, una mare gallina se'n va al mercat i deixa el seu fill Kiko com a responsable del seu germanet, que encara és un ou. Un gat que veu com la mare surt de casa vol aprofitar l'ocasió per menjar-se l'ou. El Kiko ho impedirà amb astúcia.

El text està al servei de les il·lustracions que li impregnen caràcter. Hi destaca la importància que dóna l'autora al color, afegint-hi algunes vegades textures, sense ni un espai en blanc i molt lluminoses. A través de la perspectiva, dels diferents plans, de l'expressivitat de les cares i del color, aconsegueix donar força als personatges i a les situacions. També hi destaca un subtil sentit de l'humor i la representació gràfica d'algunes idees (ex. negre pressentiment del pollet).

Un conte entretingut on el punt fort són les il·lustracions. La història és correcta, tot i que es podrien suprimir els preàmbuls i el final sense que això afectés la narració.

Montserrat Fàbregas.

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1505

L'aventura de Kiko

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación