Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

Lectors, a la feina

Revista Lletres Valencianes núm. 48 / Maite Insa

Tzoé

Una xiqueta especial apareix una matinada a la granja de Ximo. Va sola. No entén cap de les llengües en què se li podien adreçar. De seguida, dóna mostres d’una intel·ligència especial. Tan especial, que no s’adapta a la guarderia, perquè «hi diuen ximpleries, fan riures falsos, conten contes estúpids i juguen a jocs monòtons». Hermínia, la infermera que la té acollida, s’adona de seguida de les qualitats humanes de Tzoé i s’enamora de la xiqueta que mai no ha tingut i que li ha baixat del cel.

Abans de trobar-li un centre educatiu molt innovador, que sí que li fa el pes, Hermínia s’endu uns quants dies la xiqueta a l’hospital on treballa, i comencen a esdevenir-s’hi successos estranys (un dels quals, delirant). Qui és aquesta xiqueta no-massa-bonica-però-sensible que fa miracles? Què hi tenen a veure els punts geodèsics, la tribu de l’Amazones Tzoé i l’amor com a força abassegadora? El lector de l’epíleg haurà de completar-ne el trencaclosques, tot deixant de costat les digressions que enfarfeguen la primera meitat de la novel·la. 

Maite Insa Gualde

Revista Lletres Valencianes núm. 48 

Tzoé

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación