Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies > Lectura

Més Notícies

La Facultat de Magisteri de la UV organitza el Diploma en Educació lectora i literària al segle XXI

UV / Fac. de Magisteri
El Diploma en Educació lectora i literària al segle XXI es presenta com una formació especialitzada del professorat tant per a les futures persones docents d’educació infantil, primària i secundària com per a les que ho són en actiu, i que no han tingut oportunitat d’aprofundir en els coneixements per a l’educació lectora i literària en el context actual.

La UV convoca una nova edició del Diploma d'Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves

Levante-EMV / UV
La Fundació Universitat-Empresa de la Universitat de València ha impulsat una nova edició del Diploma d'Especialització en Cultura, Lectura i Literatura per a Infants i Joves, un postgrau de 25 crèdits adreçat a docents de Secundària i Primària, personal de biblioteques i llibreries, treballadors d´editorials i de les àrees culturals dels ajuntaments i graduats en Filologia, Documentació, Pedagogia i Magisteri.

La Biblioteca Valenciana ha presentat el seu programa d'Animació a la Lectura 2018-2019

B.V.
La Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu organitza una ampla varietat d'activitats encaminades a promoure la lectura i la creació literària com tallers, recitals, premis, obres de teatre, exposicions, encontres amb autors i publicacions específiques sobre didàctica de la lectura.

La lletra amb píxels entra a la joventut

Majo Siscar / 'El Diario de la Cultura'
“El paper no morirà, moriran les persones que prefereixen el paper”, deia al 2015 l'analista digital i empresari Julio Alonso. L'afirmació posava finalment el focus en el lector i no en el format.

Sis municipis valencians es converteixen en ciutats lectores

FULL / DIVAL
Els fonaments de les civilitzacions avançades passen per uns bons hàbits lectors per part de la ciutadania. Així, la complexitat de les societats contemporànies és molt difícil d’assimilar i d’entendre si no disposem d’unes eines de comprensió mínimes que ens aporten la cultura, l’educació i en especial, els hàbits lectors.

Encetem el curs amb energies renovades i noves lectures

FULL
Després de descansar al mes d’agost, Full de Lectura presenta la seua particular rentrée literaria, amb forces renovades i autors i autores joves plens d’històries per a compartir.

Començarem amb La pornografia de les petites coses, de l’escriptor valencià Joanjo Garcia.

Este hivern també tenim "Jaleo"

Las Naves
'Jaleo d’Hivern' és un espai de formació contínua i intercanvi entre professionals de la Comunitat Valenciana que també ofereix seminaris oberts a totes les persones interessades que vulguen acudir. 

Aquest esdeveniment donarà començament el 4 d’octubre, a les 18:00 hores, amb la conferencia “Creativitat, poesia i llibres”, a càrrec de Ramón Besora Mestre, escriptor i editor.

Ramon Ramon, Àngels Gregori i Joseph Conrad, les lectures dels mesos vinents a Full de Lectura

FULL
Tot i estar immersos en la lectura de ‘El amante germano’ de Pilar Pedraza aquest mes de juliol, el club de lectura virtual de FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) no cessa la seua activitat aquest estiu. Amb l’objectiu de previndre les futures accions i enllestir el calendari per a redoblar esforços en activitats de foment lector, Full de Lectura ha acordat conjuntament les obres que es llegiran els pròxims mesos.

FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura compleix cinc anys treballant pel foment lector

FULL
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura es constituí a València el 24 de juliol de 2013. Aprofitant els cinc anys, la fundació ha engegat una campanya a les xarxes per donar a conèixer els principals projectes que està duent a terme.

“El amante germano” de Pilar Pedraza, la novel·la de juliol de Full de Lectura

FULL
El amante germano, de la doctora en Història, escriptora i assagista Pilar Pedraza, és la novel·la que llegirem al club virtual de lectura durant el mes de juliol

Publicada per Valdemar, la novel·la narra les desventures de Valeria, una jove romana filla del senador Domicio que acaba de perdre al seu promés, mort heroicament per salvar la vida de l’emperador.

Guia de lectura per a l'estiu de les biblioteques de Gandia

IMAB Gandia
Acabat l'horari escolar, el temps lliure de l'estiu esdevé la millor oportunitat per a la lectura.

A les biblioteques de Gandia han editat una Guia de lectura basada en el coneixement i en l'experiència de professionals de l'àmbit bibliotecari. Novetats editorials, misteri, diversió... temàtiques per a les diferents edats i inteteressos...

Divendres 22 de juny entrevistem Xavier Aliaga al monestir de Sant Miquel de València

FULL
La cita entre l'escriptor i periodista Xavier Aliaga i els seus lectors sobre la novel.la “Les quatre vides de l’oncle Antoine” se celebrarà al monestir de Sant Miquel dels Reis de València el pròxim dia 22 de juny. Serà una tertúlia gravada que posteriorment serà emesa per a tots els usuaris del club, com ja vam fer amb Pepa Guardiola, l'escriptora amb la qual vam obrir el nostre club.
Total pàgines: 3 Anar a: 1 [2] [3] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación