Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis i optimitzar la seva navegació. Si continua navegant, considerem que accepta la nostrapolítica de cookies
Portada > Notícies > Lectura

Més Notícies

Ramon Ramon, Àngels Gregori i Joseph Conrad, les lectures dels mesos vinents a Full de Lectura

FULL
Tot i estar immersos en la lectura de ‘El amante germano’ de Pilar Pedraza aquest mes de juliol, el club de lectura virtual de FULL (Fundació pel Llibre i la Lectura) no cessa la seua activitat aquest estiu. Amb l’objectiu de previndre les futures accions i enllestir el calendari per a redoblar esforços en activitats de foment lector, Full de Lectura ha acordat conjuntament les obres que es llegiran els pròxims mesos.

FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura compleix cinc anys treballant pel foment lector

FULL
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura es constituí a València el 24 de juliol de 2013. Aprofitant els cinc anys, la fundació ha engegat una campanya a les xarxes per donar a conèixer els principals projectes que està duent a terme.

“El amante germano” de Pilar Pedraza, la novel·la de juliol de Full de Lectura

FULL
El amante germano, de la doctora en Història, escriptora i assagista Pilar Pedraza, és la novel·la que llegirem al club virtual de lectura durant el mes de juliol

Publicada per Valdemar, la novel·la narra les desventures de Valeria, una jove romana filla del senador Domicio que acaba de perdre al seu promés, mort heroicament per salvar la vida de l’emperador.

Guia de lectura per a l'estiu de les biblioteques de Gandia

IMAB Gandia
Acabat l'horari escolar, el temps lliure de l'estiu esdevé la millor oportunitat per a la lectura.

A les biblioteques de Gandia han editat una Guia de lectura basada en el coneixement i en l'experiència de professionals de l'àmbit bibliotecari. Novetats editorials, misteri, diversió... temàtiques per a les diferents edats i inteteressos...

Divendres 22 de juny entrevistem Xavier Aliaga al monestir de Sant Miquel de València

FULL
La cita entre l'escriptor i periodista Xavier Aliaga i els seus lectors sobre la novel.la “Les quatre vides de l’oncle Antoine” se celebrarà al monestir de Sant Miquel dels Reis de València el pròxim dia 22 de juny. Serà una tertúlia gravada que posteriorment serà emesa per a tots els usuaris del club, com ja vam fer amb Pepa Guardiola, l'escriptora amb la qual vam obrir el nostre club.

La Fundació FULL convoca els seus Premis d’Investigació i Difusió de la Lectura

FULL
Aquest dijous, a l’Aula Magna del Centre Cultural la Nau, a la ciutat de València, s’han presentat els Premis Fundació FULL d’Investigació i Difusió de la Lectura 2018, organitzats per la fundació amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, dins de les activitats que desenvolupa per al Pla Valencià de Foment del Llibre i la Lectura 2017-2021.

«Les quatre vides de l'oncle Antoine», de Xavi Aliaga, el proper llibre de Full de Lectura

FULL
Xavi Aliaga. Fotografia: Antoni Marzal
Les quatre vides de l'oncle Antoine (Angle Editorial) de l'escriptor i periodista Xavier Aliaga és el  llibre del mes de juny en Full de Lectura, el Club Virtual de Lectura de la Fundació pel Llibre i la Lectura. 

La novel·la conta la història de l'oncle de l'autor, Antonio Aliaga, que hagué de pegar a fugir a França després de la guerra civil i es va allistar en la Legió Estrangera francesa.

El Palau de les Arts acollí la final del Certamen escolar ‘De viva veu’

FULL / FEETS Gestió de Projectes
Dissabte va tenir lloc la celebració del Certamen Escolar de Lectura en Veu Alta – Final Comunitat Valenciana al Teatre Martín i Soler del Palau de les Arts. En el Certamen, es van donar cita els representants seleccionats dels diferents certàmens locals que s’han celebrat en aquesta tercera edició del projecte.

Vora 1.000 alumnes han gaudit d’una Safor de Lletres que ha permés portar la literatura actual a les aules

Saforíssims SL
Fotografia: Àlex Oltra
Del 7 a l’11 de maig els col·legis de la comarca i la ciutat de Gandia han acollit les jornades «Safor de Lletres», al voltant de la llengua i la literatura, organitzades pel CEIC Alfons el Vell i per Saforíssims Societat Literària. Hi han col·laborat l’Ajuntament de Gandia, l’IMAB, el CEFIRE i FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura.

Les aules, punt de trobada amb les autores i autors valencians

FULL
Carles Cano. Fotografia: Rosella Valor
La Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) i l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) llança Autors a les Aules, un projecte que posa en contacte les autores i autors valencians amb l’alumnat dels nostres centres educatius.

Gandia acull una Safor de Lletres per a escolars i tots els públics

CEIC Alfons el Vell
Gandia acollirà, del 7 a l’11 de maig, la celebració de Safor de Lletres, unes jornades dedicades a la llengua i la literatura. La iniciativa ha estat organitzada pel CEIC Alfons el Vell i per l’associació Saforíssims Societat Literària, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gandia, l’IMAB, el CEFIRE i FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura.

La fundació FULL presenta el seu club de lectura virtual a la Fira del Llibre

FULL
FULL Fundació pel Llibre i la Lectura presenta a la 53 Fira del Llibre de València el seu projecte Full de Lectura, un club de lectura virtual, accessible a través de la web fulldelectura.com, que al començament de cada mes proposarà una lectura als seus participants, amb materials de suport per a la reflexió, i que posteriorment organitzarà una trobada virtual amb l’autor o l’autora de l’obra llegida.
Total pàgines: 3 Anar a: 1 [2] [3] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación