Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

'Les normes de Castelló fa 75 anys'. Vicent Pitarch ed. UJI

Revista Lletres Valencianes

Les Normes de Castelló fan 75 anys

El llibre Les normes de Castelló fa 75 anys està estructurat en quatre grans blocs: articles periodístics, parlaments, declaracions i resolucions i textos icònics. Els textos han estat elaborats per diferents col·laboradors amb motiu del setanta-cinqué aniversari. Les Normes de Castelló, o Normes del 32, van ser signadesl'any 1932 per les més importants institucions culturals valencianes del moment i s'han convertit en un fet històric emblemàtic. El nucli central del llibre està format per 40 articles periodístics, que són una reflexió sobre l'estat i significació actual d'estes Normes amb una clara voluntat de convertir-se en textos divulgatius adreçats a un públic ampli. De fet, els articles ací reproduïts ja s'han publicat en diferents mitjans de comunicació tant impresos com virtuals: El Levante-El Mercantil Valenciano, El Temps, Serra d'Or, entre altres.

Tots els articles de este llibre, coordinat pel professor Vicent Pitarch i publicat per l'UJI, constitueixen un valuós material on podrem trobar varietat d'enfocaments i diferents punts de vista.

_ Beatriz López

Lletres Valencianes, nº 26

http://dglb.cult.gva.es/Libro/revista-lletres/Numero26secciones/altres_novetats.pdf

 

Les Normes de Castelló fan 75 anys

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación