Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Les rondalles d'Enric Valor creuen oceans

Culturplaza/ EP | 23-06-2020

La Institució Alfons el Magnànim, l'Institut Superior d'Investigació Cooperativa Ivitra (ISIC-Ivitra) de la Universitat d'Alacant i el Center for Catalan Studies (University of Califòrnia at Santa Barbara) han promogut la traducció del novel·lista valencià Enric Valor a l'anglés als Estats Units d'Amèrica.

Amb el títol de Four Valencian Fairy Tales, la Universitat de Califòrnia ha publicat via en línia The Mother of the FishesThe Seamstress and the LocksmithAbella i The Love of the Oranges Three en Publications of eHumanista- Monographs.

La traducció de les obres d'Enric Valor l'han feta els professors Paul Scott Derrick i Maria-Lluïsa Gea-Valor, informa l'institut cultural valencià en un comunicat.

A més, el volum inclou una introducció de Joan de Déu Martines, professor de la Universitat d'Alacant, amb l'objectiu de contextualitzar i valorar aquesta obra que es troba emmarcada dins de la tradició de faules europea. L'objectiu principal d'aquesta publicació és, subratllen, "difondre la literatura valenciana en el context internacional".

Des de la Institució Alfons el Magnànim recalquen que "clàssics contemporanis com Enric Valor formen part de l'imaginari col·lectiu i és important situar la seua contribució en l'àmbit cultural general". La traducció que ofereixen la Institució Alfons el Magnànim, IVITRA i CCS-UCSB s'ha realitzat "amb rigor i la màxima fidelitat a l'original", conclouen.

Llegir més: https://valenciaplaza.com/les-rondalles-denric-valor-creuen-oceans

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación