Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

L'escarabat de Khalili

Revista Faristol

L'escarabat de Khalili

L'escarabat de Khalili. Teresa Broseta. Tàndem Edicions. València 2010

La Núria i el seu pare es traslladen a viure a El Caire. A la Núria se li fa difícil acceptar els canvis, però ben aviat coneixerà en Badru amb qui viurà una aventura plena de misteris i d’amistat.

Teresa Broseta un cop més dedica la seva escriptura als més joves. Aquesta vegada, però, tot i que l’escenari és atractiu i exòtic, a la història li falta algun pessic més d’acció i emoció. Una trama de la qual potser es podria treure més partit, però on els protagonistes i la seva relació d’amistat incondicional queden perfectament definits i accentuats. En tot moment els joves lectors es poden veure identificats amb els sentiments, emocions i pors dels dos amics.

Cal dir també que l’autora demostra conèixer força bé El Caire, amb unes descripcions precises de tots els racons on succeeix la història.

Les il·lustracions de Paco Giménez són minses però originals, apareixen a l’inici de cada capítol en forma de jeroglífic egipci resumint-ne el contingut.

Mar Domènech

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1614

 

L'escarabat de Khalili

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación