Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

L'espectre d'Àngela

Revista Faristol

L'espectre d'Àngela

L'espectre d'Àngela. Albert Hernández Xulvi. Perifèric Edicions. 2010

Amb un lèxic senzill de lectura àgil, l’Albert Hernández ens fa arribar amb aquesta obra l’estima que sent per l’Albufera, com una forma d’entendre i viure la vida. Catarroja i el seu port són l’escenari perfecte on uns joves protagonistes descobreixen un món ple de màgia i misteri. Cal destacar la perfecta combinació entre present i passat, adolescència i vellesa, misteri i amor, ciutat i poble... que «neden» amb fluïdesa al llibre, conformant un bon argument que ens captiva des de l’inici.

D’una forma amable, l’escriptor despulla la seva ànima i ens parla de la llum i brillantor esplendorosa d’eixe llac mil·lenari, d’eixa «mar xicoteta» que com va dir fa temps un poeta es va formar amb les llàgrimes de la lluna. Un projecte ideal per recordar «aquellas pequeñas cosas» que deia Serrat i que tots tenim al cor, com el valor del temps pausat, l’amor per la natura i el fet de triar i afrontar la vida amb vocació i valentia.

Matilde Portalés

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1759

 

L'espectre d'Àngela

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación