Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

L'esperit dels gels

Revista Faristol núm. 69

L'esperit dels gels

Text corregit i ampliat del títol La nit dels Arutams, Premi Joaquim Ruyra 1989. Llibre que és, principalment, una novel·la d’a-ventures on apareixen l’amor i altres sentiments.

De Groenlàndia surt un vaixell en el qual viatgen l’Otília, una jove periodista, el capità del vaixell, en D. J., un jove esquimal, l’Anarfiq i l’Iouq, l’esperit dels gels. Pel camí es toparan amb un antropòleg obsedit a caçar éssers mítics per dur-los a un museu.
L’aventura, apassionant, narra el viatge i les lluites, planteja interrogants, qüestiona alguns procediments científics, fa riure i emociona.

Novel·la molt ben escrita, de ritme trepidant, amb diàlegs àgils i bones dosis d’ironia, on els personatges estan ben traçats, tenen entitat, demostren intel·ligència i audàcia, i capten l’atenció des de la primera pàgina. Bona estona garantida.

Beatriu Carvajal

http://www.clijcat.cat/faristol/paginas/detall_critiques.php?recordID=1621

L'esperit dels gels

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación