Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 27963 libros vivos.

Los nombres

Los nombres

Santaella, Fedosy | ISBN 9788494578878 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Vivimos en la superficie de los nombres, como si detrás de ellos no hubiese nada más que decir, cuando en realidad es mucho lo que se guarda al fondo de ellos.

L'incert alberg

L'incert alberg

Josep Igual | ISBN 9788416260232 | EDITORIAL AFERS

Un any de l’«incert alberg» que és la vida és el camí que calciga l’autor del llibre que el lector té a les mans. Van passant els dies segons que avança el calendari i va desgranant esquitxos de l’existència i del pas del temps des d’un aïllament volgudament i inapel·lablement universal. Un aïllament definit pel seu paisatge vital, per les seues lectures i per la seua música, que ens endinsa en un món personal únic però que amb tempos semblants o absolutament divergents —això no importa— podria ser el de qualsevol lector.

Joan Fuster recitable

Joan Fuster recitable

Fuster i Ortells, Joan | ISBN 9788415802778 | EDICIONS 96 S.L.

Joan Fuster recitable pretén encendre una espurna de curiositat en el lector més jove, o potser no tant, que encara no s’ha acostat a la poesia de l’escriptor de Sueca. I no només la poesia, atés que també s’hi han inclòs aforismes i fragments de diari que es deixaven recitar amb la mateixa facilitat que un poema. I és que ni tots els versos estan ja fets, tal com deixà escrit Joan Fuster en un aforisme, ni tampoc explorades totes les maneres de recitar-los i de musicar-los. Aquesta premissa, i alhora repte, fou el punt de partida d’aquest llibre-disc.

Algú com tu

Algú com tu

Roald Dahl/ Ferran Ràfols trad. | ISBN 9788416698080 | SEMBRA LLIBRES

Una tranquil·la mestressa de casa que ordeix el crim perfecte. Un vell tatuador arruïnat a qui li plantegen una oferta tan sucosa com enverinada. Un home de negocis perfeccionista que es desespera quan un desagradable personatge li desmunta la rutina quotidiana. Un passatger d’un vaixell que ho arriscarà tot per guanyar una aposta impossible. A Algú com tu, Roald Dahl explora els conflictes d’identitat i desplega magistralment el seu mortífer i macabre humor negre.

Arquitectura Actual

Arquitectura Actual

Pascual Patuel | ISBN 9788416556359 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Arquitectura Actual es un estudio de la actividad constructiva mundial más significativa que se ha realizado en los últimos 50 años, cuando el Movimiento Moderno fue dando paso a otras corrientes arquitectónicas a mediados de los años sesenta. Se pretende analizar las grandes corrientes que han presidido el quehacer constructivo de este período, a partir de los principales representantes y focos originarios de cada movimiento.

Inventari de fragilitats

Inventari de fragilitats

Jesús Giron Araque | ISBN 9788416505395 | ONADA EDICIONS

De l’amor al desamor no hi ha més que una fràgil alenada d’oblit. On està l’extrem de la línia que els separa? Del desamor a l’amor no hi ha més que un esguard o una paraula, però. Inventari de fragilitats no és un poemari d’amor però ens parla d’amor. Dividit en quatre parts dedicades al desengany, la ruptura, l’enyorament i el triomf de l’amor, el poemari intenta fer un recorregut per les relacions amoroses, tan variables i fràgils.

Cuando rezan los olivos

Cuando rezan los olivos

Marisa Monleón Irrisari | ISBN 9788416063369 | OLÉ LIBROS

Tierra Santa, 1948, miles de palestinos abandonan sus casas para siempre; tres valiosos libros quedan atrás bajo la custodia de un viejo monje y la tierra, a la espera de ser rescatados. En 1676 asistimos al nacimiento de una de estas tres obras: el Mutus Liber (Libro Mudo). En la actualidad, sólo hay cinco ejemplares en todo el planeta. Una joya literaria para los alquimistas. Un misterio para el resto de los mortales. Quién sepa interpretarlo tendrá la llave de la Gran Obra, el elixir de la vida eterna. Un canto a la investigación, el diálogo y la lectura.

Melcioret vol ser músic

Melcioret vol ser músic

Múrcia i Cambra, Miquel Àngel;Garrido Palmer, David | ISBN 9788415802754 | EDICIONS 96 S.L.

Amb aquest llibre dedicat al msic i compositor Melcior Gomis, nascut a Ontinyent, la Vall dAlbaida, en lltima dcada del segle divuit, pretenem desempolsar linters per un personatge apassionant, quasi oblidat per la histria, que forma part del patrimoni musical europeu. Lany 2016 commemorem el 225 aniversari del seu naixement.

La neu interminable

La neu interminable

Agustín Fernández Paz | ISBN 9788490266700 | BROMERA

Cinc guionistes es reuneixen en un hostal solitari amb la intenció de concentrar-se per a preparar una sèrie de televisió de por. Allà coincideixen amb tres hostes i el matrimoni que el regenta.  Al cap de tres dies d’arribar, comença una tempesta que amenaça de no acabar mai i que els deixa totalment aïllats. Els companys descobreixen que a l’hostal ningú no és el que aparenta, i una por irrefrenable va filtrant-se en les seues vides.

La ignomínia de l'oblit

La ignomínia de l'oblit

Ximo Vidal, Carles Senso | ISBN 9788437099828 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

El drama dels valencians deportats als camps de concentració nazis és ja conegut, però en aquest estudi es realitza des d'una mirada més concreta, tant des del punt de vista territorial --centrada en la comarca de la Ribera--, com vital, de l'experiència viscuda que s'ha recollit en un grapat de biografies. Es tracta d'una recerca que assumeix el paper de l'historiador en la transmissió i relleu de la memòria, tal com desitjaven els supervivents dels camps d'extermini que aspiraven, abans de desaparèixer, a passar-nos el testimoni com a guardians de la memòria.

Paraules de Júlia

Paraules de Júlia

Bustos Prados, Joan | ISBN 9788499041773 | BULLENT, EDICIONS DEL

Júlia & Helena. Dues amigues, des de sempre i per sempre. Bojament enamorades (o no) del professor d'anglès. És estiu i la Júlia marxa als Estats Units, mentre que l'Helena ha de recuperar els suspensos. Però al setembre no es retroben, tot i les promeses que res no canviaria: la Júlia no vol saber res de l'Helena. Ni de ningú. Què va passar aquella nit de besos robats, just abans del viatge? Mentre no hi hagi respostes, quedaran les paraules. Paraules de Júlia.

Arribarà el dematí

Arribarà el dematí

Joanjo Garcia | ISBN 9788490266663 | BROMERA

Al setembre del 2014, Laura Tormos torna a Barcelona acompanyada d’un interrogant que l’ha perseguida sempre: per què la mare es va suïcidar? Les visites als familiars de l’Arboç, el paisatge de la infantesa, la troballa de les lectures i els objectes personals de la mare, i la necessitat de construir-se una veritat, l’empenyen a desempolsar una mort que no ha entès mai.

Total páginas: 2331 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV Bibliotecarios
Destacados
Lletres Valencianes La Setmana: Collita Valenciana Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación