Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 28125 libros vivos.

El dia de demà

El dia de demà

Teresa Broseta | ISBN 9788490267035 | BROMERA

PREMI VALÈNCIA ALFONS EL MAGNÀNIM DE NARRATIVA 2016 A la València actual, marcada per la crisi econòmica i les seues conseqüències en tots els àmbits, s’entrecreuen les vides de tres personatges units per la fragilitat i les ombres del passat. Sara, a la vora dels cinquanta anys, contempla dolguda el fracàs del seu matrimoni amb Miquel, un empresari addicte a la cocaïna, alhora que recupera la memòria d’Andreu, a qui va estimar profundament quan el futur encara semblava per construir.

(Tot) el que encara no saps sobre les marques

(Tot) el que encara no saps sobre les marques

Pilar Alfonso Escuder | ISBN 9788416505562 | ONADA EDICIONS

(Tot) el que encara no saps sobre les marques és una invitació a pensar el significat de les grans marques en la societat actual. En les seues pàgines trobareu moltes preguntes i algunes possibles respostes. La primera pregunta, la més òbvia i necessària, ha de ser: què és una marca al segle XXI? I és que les marques ja no són el que eren fa només tres o quatre dècades. Us heu adonat que a hores d’ara tot pot ser una marca? Coca-Cola és una marca, però també ho és el FC Barcelona. Apple és una marca, però també ho és Intermón Oxfam.

Los inventos de Malvina

Los inventos de Malvina

André Neves | ISBN 9788491420071 | ALGAR

Malvina tiene una gran capacidad para crear cosas increíbles. Entre sus inventos encontramos un paraguas para no mojarse los zapatos, un taburete móvil para no esperar de pie y una máquina para tranquilizar la mente preocupada de su madre. Pero el resultado de este último invento es terrible para ella.

Brujuleando

Brujuleando

Marta Penalva | ISBN 9788416063773 | OLÉ LIBROS

Brujuleando es un libro ilustrado, como han de estar los cuentos, y que tiene siete historias. Encontraremos vórtices vistando sillones los miércoles, fantasmas en espejos, artilugios pensados para atrapar suelos, y armarios con un cierto tono musical. También leyendas de agua, y últimos momentos de vida, pasando, casi sin darnos cuenta, por un Golem. Siete ilustradores dan vida a este libro.

Au, bona nit!

Au, bona nit!

Jory John / Benji Davies | ISBN 9788416394296 | ANDANA EDITORIAL

Arriba la nit i Ós està esgotat. L’única cosa que desitja és dormir. Però el seu veí, Ànec, no vol el mateix. Ell està més despert que mai, i té moltes propostes per realitzar activitats diverses … amb Ós. Un llibre que encantarà llegir als petits en el moment d’anar a dormir … i també als seus pares somnolents.

El Corredor Mediterráneo

El Corredor Mediterráneo

Eloïse Libourel | ISBN 9788491340164 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

El Corredor Mediterrani, com a projecte d'eix ferroviari, constitueix un element clau de la planificació espanyola i europea. A més de tenir un paper d'infraestructura de transport, també cristal·litza en qüestions econòmiques i polítiques a diferents nivells territorials. Representa un canvi en la lògica d'ordenació del territori, en reforçar l'eix litoral en detriment dels enllaços radials amb la capital.

Diario de un opositor en paro

Diario de un opositor en paro

Ángel Company Albert | ISBN 9788416318063 | EDICIONES BABYLON

"Parece que a la gente de mi generación, los ochenta, no saben cómo llamarnos. Hemos visto la revolución tecnológica paso a paso, hemos visto la historia en directo de todo el cambio, pero también sabemos jugar con una pelota y dos porterías hechas con piedras. Ninguno de nosotros ha muerto por ello ni resultado herido. Aprendías a sobrevivir. Por eso quiero apelar a esta profunda convicción que tengo de que de esta situación se puede salir.

Com tu

Com tu

Geneviève Côté | ISBN 9788415206842 | CASTELLNOU EDITORIA VALENCIANA INFANTIL - JUVENIL

El Conillet i el Porquet volen assemblar-se l'un a l'altre, i per això començaran a jugar…

Ser valencians

Ser valencians

Ricard Pérez-Casado | ISBN 978849438743 | BALANDRA EDICIONS

«La lectura de les pàgines d'aquest llibre no els deixarà indiferents. No és una reflexió amable, o edulcorada.

Parlem d’amor? Tu tries

Parlem d’amor? Tu tries

Anna Oliver Borràs | ISBN 9788415802846 | EDICIONS 96 S.L.

Parlem d’amor? Tu tries ens presenta una història de relació de parella que ens convida a ser conscients de la situació discriminatòria i d’opressió masclista que s’hi conta. Els lectors hi tenen un paper fonamental, ja que, a mesura que avança la novel·la, poden anar triant entre diverses opcions amb conseqüències enfrontades. De la mateixa manera com ocorre amb Soledat, la protagonista, que haurà d’escollir quin tipus de relació vol mantenir amb el seu company: d’igual a igual, en respecte i llibertat, o bé de sotmetiment i d’anul·lació de la personalitat.

El paraíso de los velos

El paraíso de los velos

Chaumet, Stéphane | ISBN 9788416906048 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Algunos aos antes de estallar la guerra, Stphane Chaumet se instala en Siria, en la ciudad de Latakia. Ni turista, ni periodista: abre los ojos, los odos, las narices, las manos, se hace esponja. Y entonces comienzan los encuentros Nisrine, sin velo, se consume con la esperanza siempre decepcionada de un matrimonio. Bana, su prima de veinte aos, con velo, juega con fuego en vez de consumirse esperando un marido. Hiba, autntica descendiente del Profeta, se hace tatuar en un pecho el nombre de su amante. Kinda, la cenicienta de las 22.30 h, lucha para preservar su libertad.

Les arrugues de l’àvia

Les arrugues de l’àvia

Simona Ciraolo / | ISBN 9788416394418 | ANDANA EDITORIAL

Una arruga pot ser molt més del que sembla, perquè cada petit solc d’un rostre amaga la seva pròpia història… Un àlbum il·lustrat que transmet les emocions que ens provoca recordar aquells moments més singulars de la nostra vida, i que al mateix temps és una invitació per reforçar les relacions tan especials que es formen entre les àvies i les seves nétes i néts.

Total páginas: 2344 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación