Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 30212 libros vivos.

POR UN PUÑADO DE DRACMAS

POR UN PUÑADO DE DRACMAS

IVÁN GARCÍA / RUTH O’LEARY | ISBN 9788412009200 | GRAFITO EDITORIAL

En una remota ciudad griega del lejano Epiro, sus habitantes se encierran en casa tras la puesta de sol. Un enorme león tiene atemorizada a la región. El Tirano de la ciudad ofrece una cuantiosa recompensa a quien consiga darle caza. Un mercenario ateniense y un renegado espartano tendrán que unir fuerzas y superar sus diferencias para acabar con la bestia. Pero no todo es tan sencillo, cuanto más avanza la caza nuevas dudas les asaltan.

Mirar el passat – Alcoi en blanc i negre

Mirar el passat – Alcoi en blanc i negre

Josep María Segura Martí | ISBN 8460761398 | EDICIONS TÍVOLI

El conte de la cartera

El conte de la cartera

Anna Manso | ISBN 9788490264614 | EDICIONS BROMERA

Mercé somia ser pintora, encara que és feliç anant amunt i avall amb la bicicleta, repartint paquets. Últimament, s’ha fixat que ningú està content amb els paquets que ella els porta, però un dia de pluja tot s’embolica: la princesa està encantada amb la seua espasa nova, a sant Jordi li agrada la vareta màgica i Caputxeta al·lucina amb el llibre d’encanteris. En canvi, el bruixot està ben enfadat...

Grans aventurers

Grans aventurers

Alastair Humphreys | ISBN 9788417497460 | ANDANA EDITORIAL

Un àlbum informatiu on podrem descobrir les aventures de vint dels exploradors més heroics i impressionants que hagin existit, inclòs Ibn Battuta (explorador del segle XIV); Apsley Cherry-Garrard (membre de l'expedició antàrtica de Scott) o Michael Collins (astronauta de la missió Apollo a la Lluna). Amb una àmplia selecció d'exploradors: dones i homes, joves i grans, i de diferents parts del món. Aquests exploradors van creuar la terra, el mar i el cel en nom de l'aventura i són tota una inspiració per a les noves generacions.

La revolució de la impremta. La contribució de la tipografia al desenvolupament de la Catalunya moderna

La revolució de la impremta. La contribució de la tipografia al desenvolupament de la Catalunya moderna

Xevi Camprubí i Pla | ISBN 9788416260843 | EDITORIAL AFERS

El llibre no va ser la principal aportació de la impremta al progrés de la Humanitat. La contribució més significativa —la més revolucionària— va ser la producció d’una sèrie d’obres menors que van afavorir la modernització de la societat. Partint d’aquesta idea, l’autor planteja un canvi de paradigma en la valoració sobre l’impacte de la invenció de la tipografia. Prenent el cas de la Catalunya dels segles XVI al XVIII, s’hi mostra com la impremta va incidir en gairebé tots els àmbits de l’activitat humana.

Vides de vidre

Vides de vidre

Enric Sanç | ISBN 9788417638405 | ONADA EDICIONS

L’única gran veritat és que no hi ha úniques grans veritats. I ni tan sols aquesta. Perquè les estàtues de Seferis ja no són despulles; nosaltres som els enderrocs. Un home sense arrels és un ser mort. Comptat i debatut, ja ho cantà Valente: “és nostre l’exili. No el regne”. I com Ovidi, invoque els déus perquè em porten fins al temps d’avui el poema continu.

No sabràs el teu nom

No sabràs el teu nom

Vicent Usó | ISBN 978849026446 | EDICIONS BROMERA

Qui vol tornar al Mas de les Òlibes, ara que fa anys que se’n van anar els darrers habitants amb l’esperança de trobar una vida millor a ciutat? Però algú hi torna. A la mà, duu una escopeta. Miquel, li diuen. Per les cambres buides, entre les parets caigudes, s’escolten encara les veus de dones com Carmeta, ressona la tristor infinita dels seus ulls quan va tornar d’aquella clínica on va tindre el fill i se’l van endur. Mort, li digueren. Però ella no ho va creure, no ho va creure mai.

La mirada de la esfinge

La mirada de la esfinge

José María Álvarez | ISBN 9788417737924 | OLÉ LIBROS

'La mirada de la esfinge' es la reciente antología de José María Álvarez publicada por Olé Libros. Poeta, narrador y ensayista, José María Álvarez (Cartagena, 1942) es una de las figuras más importantes del panorama literario. Formó parte, en 1970, de la antología de Castellet 'Nueve Novísimos' y desde entonces ha ido configurando su gran obra maestra, 'Museo de Cer'a, cuya primera edición data de 1974 y la 8ª y última de 2016 (Ed. Renacimiento).

El poble. Ascensió i caiguda de la classe obrera britànica (1910-2010)

El poble. Ascensió i caiguda de la classe obrera britànica (1910-2010)

Selina Todd | ISBN 9788478228119 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

A principis del segle XX, la major part de la població britànica pertanyia a la classe obrera; cent anys després, la seua existència està en dubte. El més poderós subjecte de transformació social, que va tenir a les seues mans guanyar un món nou, sembla haver-se esvaït en el lapse d'un segle. Selina Todd traça amb mestratge l'ascens de la classe obrera entre les les dues guerres mundials, la seua resistència al thatcherisme i el seu declivi actual.

El monstre i les sirenes

El monstre i les sirenes

Irene Bofill | ISBN 9788414022122 | EDELVIVES

Això era fa molts anys, a Calp, que vivien felices les sirenes.

Ensayos Sobre Arte y Crimen

Ensayos Sobre Arte y Crimen

Juan M. Terradillos Basoco | ISBN 9788417706753 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

La relación arte-crimen ha sido siempre estrecha. Poco amigable en ocasiones, cuando la represión institucional golpea sobre la creación artística. Ya se sabe, la justicia, como la serpiente, solo muerde a los descalzos; y bohemios, cómicos, buhoneros, dibujantes o plumillas, son paradigma de vulnerabilidad.

El model de llengua en l'assaig científic i literari. Microrrelats i haikus.

El model de llengua en l'assaig científic i literari. Microrrelats i haikus.

Diversos autors | ISBN 9788417900359 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

L’assaig, com a gènere, obre un munt d’expectatives. La reflexió de l’autor respon a un determinat estil que està destinat a informar i fins i tot a convèncer el lector sobre el seu punt de vista i sobre les conclusions extretes de l’assaig. Hi ha, doncs, en certa manera, un model comú de llengua. Aquest volum desenvolupa temes científics, històrics i literaris tot tractant els mecanismes lingüístics i paralingüístics de l’assaig. Així mateix, indirectament, pretén de fer una reflexió sobre aquest gènere, que incideix en tots els àmbits culturals i socials.

Total páginas: 2518 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación