Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 30390 libros vivos.

La vida precària. Cròniques d’un temps d’incertesa

La vida precària. Cròniques d’un temps d’incertesa

Antoni Gómez | ISBN 9788412181920 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

La vida precària. Cròniques d’un temps d’incertesa és un recull de setanta articles publicats al diari Levante-emv que conformen un lúcid diagnòstic del temps que vivim des de l’òptica del periodisme i de l’anàlisi sociològica de l’actualitat.

El meu infinit

El meu infinit

Jesús López Moya i Zuriñe Aguirre | ISBN 9788412181692 | FUN READERS

Jesús López Moya i Zuriñe Aguirre ens presenten un àlbum il·lustrat sobre el descobriment del concepte INFINIT a través de les emocions. Què significa la paraula INFINIT? Claudia està preocupada perquè no troba el significat d’aquest concepte matemàtic. Gràcies a l’afecte dels seus pares, entendrà que darrere d’aquest número s’amaga un món d’emocions. – Història que conjumina el món de les emocions i les matemàtiques. – Ideal per a treballar el comptatge de l’1 al 10 en edats primerenques.

Vós i jo entre els antics

Vós i jo entre els antics

Míriam Ruiz-Ruano | ISBN 9788478228812 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

Vós i jo entre els antics es una propuesta para reivindicar la riqueza literaria de la Edad Mediana en la Corona de Aragón de manera rigurosa y a la vez divulgativa, además de mostrar que algunos de los principales autores del canon de la literatura catalana medieval (Bernat Metge, Jordi de Sant Jordi, Ausiàs March, Joanot Martorell, etc.) han sido permeables a la influencia de los clásicos latinos o bien de coetáneos tan importantes como por ejemplo Petrarca.

Confi(n)ada

Confi(n)ada

Mònica Sales de la Cruz | ISBN 9788417638900 | ONADA EDICIONS

La vida entre quatre parets fa córrer lent el rellotge. Lent. Molt lent. I la vida a l’inici d’una desconeguda pandèmia mundial s’atura de cop un 17 de març en rebre una telefonada que diu “considerada infectada de covid-19”. Un enfilall de textos, fins a 31 per tancar un cicle d’un mes, comencen a brollar de manera diària per compartir des de l’aïllament forçat sentiments, cabòries, records, emocions… Confi(n)ada és un crit d’esperança en un moment difícil ple de temors i dubtes i una cerca de companyia en un període de màxima solitud.

Quirke a Sant Sebastià

Quirke a Sant Sebastià

Benjamin Black | ISBN 9788413581392 | EDICIONS BROMERA

Sant Sebastià, anys seixanta. Quirke i la seva dona Evelyn passen les vacances en un dels hotels més emblemàtics de la platja de la Concha. És primavera i plou sobre els turons verds vora mar. Un paisatge i un ambient atlàntics, vagament irlandesos, que la parella observa amb ironia però també amb perplexitat. En paral·lel, a Londres es desenvolupa una trama criminal que desvela foscos interessos relacionats amb poders ocults a Irlanda i amb la història familiar de Quirke. En aquesta novel·la, Benjamin Black i John Banville es donen la mà en un exercici narratiu magistral.

Noruega

Noruega

Rafa Lahuerta | ISBN 9788412226546 | LLIBRES DE LA DRASSANA

Estes esgarradores memòries ficcionades relaten la trajectòria singular d’Albert Sanchis Bermell, un viatge als budells d’una València que ha desaparegut: la ciutat fluvial delimitada per les ombres de la muralla islàmica, l’esperit del Mercat i una percepció lúcida i tràgica de l’existència. Un retrat implacable del misteri i el sentit d’una vida inexorablement unida a uns carrers que no han sabut pensar-se, on la indiferència i el desarrelament han anat de la mà, davant d’una sonoritat que, amb tot, exhala encenalls d’optimisme i tendresa.

L'olor del pensament

L'olor del pensament

Josep Penadés | ISBN 9788413580463 | EDICIONS BROMERA

L’olor del pensament comprén quatre relats amb nom de dona, articulats al voltant de Josep, un misteriós escriptor. Irma, la protagonista del primer conte, serà també la còmplice d’aquest peculiar personatge que, després d’escriure la seua història, li proposa que llegisca i critique les seues narracions eròtiques. Ella acceptarà el joc i, al final de cada relat, Irma i Josep canviaran impressions i mantindran un diàleg irònic, ple de dobles sentits, en el qual analitzaran cada una de les aventures sexuals que s’hi expliquen.

¿Por qué Ética?

¿Por qué Ética?

Sergi Pascual Tur | ISBN 9788416920549 | RECLAM EDITORIAL

¿Por qué Ética? viene a ser una colección de cápsulas que reflexionan acerca de la importancia y necesidad actual de la Ética no sólo en el ámbito educativo, sino también en diferentes rangos de nuestra realidad. Creado con un carácter divulgativo, el lector encontrará en este repertorio las reflexiones e inquietudes de un buen número de colaboradores provenientes de distintos ámbitos profesionales. En nuestras manos está también la reivindicación de la Ética como disciplina filosófica y como actitud humana cotidiana.

Confidencial

Confidencial

Xavier Vinader | ISBN 9788417469276 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Xavier Vinader va marcar un abans i un després en el periodisme d’investigació dels Països Catalans. Els vora 150 textos aplegats en aquest llibre són una magnífica mostra del seu periodisme compromès amb la llibertat d’expressió i de la seva capacitat de recerca, d’anàlisi i de fiscalització de les clavegueres de l’Estat espanyol i de diversos nuclis de poder internacionals: dels GAL i el terrorisme d’estat a màfies diverses, tot passant per l’extrema dreta o els serveis secrets de diferents estats.

Entre floricultores

Entre floricultores

Maria Antònia Salvà | ISBN 9788412158465 | VINCLE EDITORIAL

Entre floricultores vol oferir l’oportunitat d’acostar l’obra de Maria Antònia Salvà al lector actual. Demana que s’hi acari directament sense prejudicis. La tria dels poemes correspon als llibres més significatius de l’autora tot mantenint l’ordre de publicació de l’obra. S’hi mostra l’evolució: dels poemes més descriptius i narratius, els primers, als més sintètics i de condensació lírica, els posteriors.

La muntanya dels tatuats

La muntanya dels tatuats

Víctor Aldea | ISBN 9788413581071 | EDICIONS BROMERA

En quin foc cremaran els secrets de la Muntanya dels Tatuats, l’abocador on viu la família del nen protagonista? Quin foc podrà consumir la seva història de pobresa, d’exclusió, de malaltia, i tanmateix de lluita, de superació, d’esperança? L’arribada de la Jessamina, una altra nena, canviarà per sempre les seves vides i provocarà els incendis de dolor i alliberament que revelaran els enigmes soterrats a la Muntanya.

El temps de casa cosa

El temps de casa cosa

Raquel Ricart | ISBN 9788494784996 | BALANDRA EDICIONS

Quan el professor Tomàs Bel veu entre els alumnes una viva imatge de l’americana Mary Castaway, el seu gran amor perdut fa vint anys, no sap que és a punt de tancar-se una història extraordinària, plena de ramificacionsinsospitades. Seguint diversos fils que s’entrecreuen al llarg de més de mig segle entre València i els Estats Units, Raquel Ricart novel·la l’amor incondicional i l’abandó, tramats a l’entorn de la pèrdua dels fills, els secrets, el remordiment i la redempció.

Total páginas: 2533 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación