Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 28430 libros vivos.

Entretindre i no tindre

Entretindre i no tindre

Roberto Garcia | ISBN 9788490267677 | BROMERA

Un home sol al llit diu que pot col·lapsar Internet. Però ens parla a nosaltres realment? En altres escenes veiem un parell de dones que observen una estranya instal·lació artística, un metge que comunica un diagnòstic fatal o uns pares que dialoguen amb la jove que els fa de ventre de lloguer. Roberto García ens mostra fragments de vida, bocins d’una societat confusa entre la realitat i l’aparença, que s’entreté sense saber, en el fons, què té ni què vol.

La palabra silenciada. Voces de mujer en la poesía española contemporánea (1950-2015)

La palabra silenciada. Voces de mujer en la poesía española contemporánea (1950-2015)

Remedios Sánchez / García Manuel Gahete Jurado | ISBN 9788417069933 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Al llarg de la Història de la Literatura el paper de les escriptores ha quedat habitualment enfosquit exclusivament per qüestions de gènere alienes a la qualitat literària. Si recordem les diferents generacions que conformen la poesia espanyola del segle XX, podem constatar que, tant en els manuals com a la memòria col·lectiva, no queda més que una llista de noms i obres d'escriptors valuosos, però generalment masculins. D'aquí la necessitat de la paraula silenciada.

Marieta i el llapis misteriós

Marieta i el llapis misteriós

Anna Miñana i Galbis | ISBN 9788417213015 | EDICIONS 96 S.L.

Marieta i el seu gatet Bufó viuen en un món gris, trist i avorrit, però un objecte estrany caurà del cel i els descobrirà nous colors amb què pintaran el seu entorn. Aquests colors canviaran la manera de veure la vida.

L'Estat i la Revolució.

L'Estat i la Revolució.

V. I. Lenin | ISBN 9788416789887 | EDITORIAL TRES I QUATRE

La revolució russa de 1917 va suposar un sotrac a l'ordre preexistent, ja que va sorgir una alternativa al sistema econòmic, social, polític i cultural imperant, el capitalisme. Independentment de la vigència o no d'aquelles idees, aquell fet marcà l'inici, segons molts historiadors, del segle XX. I amb la caiguda del mur de Berlín, es va tancar un segle més curt, però intens, per a la ciència social historiogràfica. Un dels grans protagonistes d'aquell esdeveniment fou Vladímir Ilitx Uliànov, Lenin. No debades, fou el líder del moviment bolxevic que va prendre el Palau d'Hivern.

Vampirs, friquis i tacons d'agulla

Vampirs, friquis i tacons d'agulla

Lluís Miret | ISBN 9788490266076 | BROMERA

La família Carranza descobreix que pateix una maledicció centenària que afecta les filles majors de cada dues generacions. Gràcies a les investigacions històriques del pare, sabran que estan a punt de ser víctimes de l’atac d’un vampir que els ha jurat venjança eterna. A pesar de la desgràcia que suposa saber-se la sisena víctima, Lorena, una jove despreocupada i superficial, no pensa estar-se quieta esperant l’atac vampíric. Tampoc la seua germana, que intentarà que el destí no es complisca amb l’ajuda d’un company de classe molt friqui.

Paraula i passió. Sant Vicent Ferrer, predicador

Paraula i passió. Sant Vicent Ferrer, predicador

Sant Vicent Ferrer, ara i ací, fa un lectura en primera persona del seu complex personatge històric i del seu mite, intensament manipulat per diferents interessos polítics, i ens conta com ell va ser, per damunt de tot, un predicador apassionat, el portador de la paraula. Una nova lectura, fresca i comprensible i sobretot racional, de la figura de sant Vicent.

Un llibre dels Pirineus

Un llibre dels Pirineus

Kurt Tucholsky | ISBN 9788416260430 | EDITORIAL AFERS

Un dels assagistes més brillants de la República de Weimar, Kurth Tucholsky (1890-1935) procedia d’una família jueva benestant i començà a escriure aviat. En la Primera Guerra Mundial participà fent treballs d’oficina. Amb una breu excepció, es va mantenir distanciat de tots els partits polítics per adoptar una perspectiva crítica des de la neutralitat. Una prosa clara i desacomplexada i una excel•lent punteria —sobretot, contra una república de Weimar massa tèbia, que mantingué intacte l’antic aparat militar i judicial— el convertiren en autor temut i admirat.

In nomine Dei

In nomine Dei

Pedro J. Saéz Murciano | ISBN 9788417307004 | OLÉ LIBROS

Sorprén-te amb la història de la conquesta d'Amèrica explicada des del rigor històric. «In nomine Dei», escrita pel valencià Pedro J. Saéz Murciano, planteja una nova visió sobre el descobriment d'Amèrica; ens presenta un Cristòfor Colom bastant conflictiu, que es mou amb una gran ambició. En l'obra ens trobem amb la visió del "descobriment" des del punt de vista dels nadius, amb les històries d'alguns dels primers colons, temes que al cap ia la fi, no solen tractar-se. L'obra difereix bastant de la visió oficialista de la història.

Amics i monstres

Amics i monstres

Francesc Gisbert i Muñoz | ISBN 978848131150 | TÀNDEM

Les protagonistes d’aquesta aventura són dues amigues: Encarna, d’una família que malviu gràcies a l’enginy de sa mare i de sa tia, i Laurina, filla d’una parella benestant que s’acaba de traslladar a la ciutat. Les dues es coneixen casualment a la mansió de la cúpula perlada, una casa misteriosa que amaga un terrible secret. Tot indica que és el quarter general d’un caçador de monstres...

Jugar con la Navidad: dinámicas para celebrarla

Jugar con la Navidad: dinámicas para celebrarla

Maria Dolores Arenas | ISBN 9788415204718 | BRIEF EDICIONES

El Nadal és un moment de l'any que dóna peu a la celebració d'una festa interessant per a tots. «Jugar amb el Nadal: dinàmiques per celebrarla» pretén ensenyar el veritable significat d'aquesta festa i afavorir l'educació en valors com la generositat, la solidaritat, el respecte i el desenvolupament d'actituds de treball en grup, sempre d'una manera lúdica i participativa. El llibre es compon de dihuit dinàmiques amb una estructura ordenada i un desenvolupament senzill i pràctic que permet treballar-les amb facilitat per a grans grups: centres escolars, associacions, famílies...

Comunicación no verbal y detección de engaño

Comunicación no verbal y detección de engaño

Juan Ángel Anta | ISBN 9788416786701 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Pensem per un moment en què ocorreria si a una investigació policial es demanara l'opinió d'un “expert en comunicació no verbal” per a valorar la credibilitat d'un sospitós. És un tema seriós per abordar-lo amb professionals, de forma professional. Aquest llibre està pensat perquè tant els professionals com els profans en l'àmbit de la comunicació no verbal puguen gaudir veient alguns dels indicis de la comunicació que apunten que una persona està mentint.

Obriu les portes

Obriu les portes

Txarango / Gemma Capdevila | ISBN 9788416698189 | SEMBRA LLIBRES

Txarango no és només el gran fenòmen de la música catalana dels darrers anys, també és un grup de música compromès a transformar la nostra societat. Narrat amb els versos de la seva cançó homònima i amb les meravelloses il·lustracions de Gemma Capdevila, «Obriu les portes» ens convida a reflexionar sobre la gran odissea dels nostres dies: la de les persones que han de fugir de casa seva a causa de la fam i la guerra.

Total páginas: 2370 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación