Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 28308 libros vivos.

Lucky Penny

Lucky Penny

Yuko Ota | Ananth Hirsh | ISBN 9788416318865 | EDICIONES BABYLON

Si Penny Brighton no tuviera mala suerte, no tendría suerte alguna.

L'estirp del caçador

L'estirp del caçador

Lourdes Boïgues | ISBN 9788414010242 | EDELVIVES BAULA

Aracel·li torna a casa per a passar les vacances de Nadal, però descobreix que els seus pares han desaparegut. Amb l'ajuda del jove aprenent del seu iaio, Aracel·li iniciarà una carrera contra rellotge per a salvar la vida dels seus pares. Durant el camí trobarà bruixeria, éssers fantàstics i situacions al límit de la racionalitat. Però ella és l'esperança, l'estirp del caçador, i no pot fer-se enrere. Tot això a la serra de Mariola, un lloc tan bonic com sinistre.

Experiencias innovadoras y buenas prácticas en Educación Social

Experiencias innovadoras y buenas prácticas en Educación Social

Natalia Hipólito Ruiz | Roberto Moreno López | Enrique Arias Fernández | ISBN 9788416926299 | NAU LLIBRES (EDICIONS CULTURALS VALENCIANES, S.A.)

Este libro refleja el estudio de situaciones, problemas, demandas o cuestiones abiertas por la sociedad civil, así como el análisis para el aprendizaje mutuo de nuevas experiencias de trabajo que puedan ayudar, por un lado, en la formación académica en aras de mayor adecuación al momento que vivimos y, por otro, en la implementación y mejora de las prácticas desarrolladas por profesionales a través de los aportes docentes e investigadores.

Un abismo sin música ni luz

Un abismo sin música ni luz

Juan Ignacio Colil Abricot | ISBN 9788415499459 | JPM EDICIONES

Un pueblo de la costa del norte de Chile. Un crimen ocurrido en el año ochenta, durante la dictadura militar. Tres tiempos distintos que se superponen a través de un gran número de relatos. Pequeños fragmentos de una historia mayor y al mismo tiempo brutal. Los personajes buscan en esa verdad que permanece oculta la clave que permita escapar de ese oscuro abismo. Un abismo sin música ni luz tiene como origen el crimen de Gloria Stokle.

A l'estiu el sexe somriu

A l'estiu el sexe somriu

Manel Joan i Arinyó | ISBN 9788494698903 | EL PETIT EDITOR

L’estiu… Eixa època que deixa entreveure natges i pits, d’homes i dones, que dibuixen un paisatge florit per qualsevol carrer, plaça o platja a la qual ens allarguem. De segur que a les vostres ments, cars lectors, vos vénen moltes formes de cloure aquella expressió de “per l’estiu…”. I totes seran més o menys aproximades a allò que ens mostra l’autor en aquesta novel·la farcida d’ironia, “socarroneria” i bona dosi d’erotisme.

Noche sobre América

Noche sobre América

Luis Pérez Ochando | ISBN 9788491340805 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

De què tens por? Del dolor, de la mort, de la pèrdua... La majoria dels nostres terrors són innats, espontanis, però també poden ser apresos, socials, col·lectius. Hem après a témer moltes coses en el que va de segle, començant pels atemptats de l'11 de setembre i seguint amb la crisi financera. Aquest volum se centra en el cinema de terror nord-americà estrenat entre l'11-S i el començament de la crisi (2001-2011), per a analitzar els canvis que s'han produït en la ideologia dominant.

De Sukei a Naima

De Sukei a Naima

Gemma Miralles | ISBN 9788490267462 | BROMERA

Tot i que De Sukei a Naima pren com a referència l’episodi històric de l’expulsió dels moriscos el 1609, l’obra aborda diversos temes d’absoluta actualitat. A través de tres generacions d’una mateixa família −que es debat entre fugir i així conservar les arrels o bé integrar-se i mantenir la família unida−, transitarem per les terribles conseqüències i la injustícia que provoca la intolerància.

L'animal. Una llarga conversa amb Miquel Àngel Landete, Senior

L'animal. Una llarga conversa amb Miquel Àngel Landete, Senior

Pau Martínez | ISBN 9788494614347 | LLIBRES DE LA DRASSANA

Americana és el terme amb què es coneix la música d’arrel tradicional dels Estats Units i també del Canadà. Fa deu anys Miquel Àngel Landete, més conegut com a Senior, i els periodistes que compartien temps i espai amb ell, varen definir el seu estil musical com a Valenciana, un assaig de country passat pel filtre d’este músic i de la seua banda, El Cor Brutal. Més enllà del particularíssim estil creat per Senior, la seua música està estretament vinculada a la manera que té de fer front a la vida.

La inteligencia a sus pies

La inteligencia a sus pies

José Vicente Aleixandre | ISBN 9788478227136 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

La Inteligencia a sus pies és el títol triat per a encapçalar una selecció de les cròniques i articles de José Vicente Aleixandre, cap d'esports de Levante durant molts anys i creador i primer responsable de la redacció esportiva de Canal 9 en els anys d'arrancada i consolidació del canal autonòmic.

Firmado, Abril

Firmado, Abril

Paula Ramos | ISBN 9788416384501 | EDICIONES KIWI

¿Si os tengo que decir algo de la vida? Algo tan sencillo como que hay que vivirla. Y eso significa cometer locuras, saber disfrutar de las buenas decisiones, pero también aceptar las equivocaciones. No te quedes con el primer novio, suelen salir rana. Tampoco dejes de hacer cosas por miedo, al contrario, lánzate a por ello. No todo saldrá bien a la primera: puede que el primer chico al que beses no sea el gran amor de tu vida, ni tus primeras amistades sean las mejores, pero oye, algo aprenderás por el camino, o eso dicen. En definitiva, vive. No te arrepentirás.

El torb sobre el mar

El torb sobre el mar

Jeroni Muñoz | ISBN 9788416505944 | ONADA EDICIONS

L’Antoni i la Maria han compartit la vida, que han fet plena en una casa amb vistes al mar. Una nit, un mosso els desperta per anunciar-los la mort del seu únic fill i d’un dels néts en un accident. Amb el temps, les absències es faran cada cop més presents per al vell pescador. Sol al palangrer, els records l’abarloaran fins ofegar-lo i, tanmateix, seran el poc que li quedarà. La Maria, en canvi, necessita mirar endavant. Dues vides que fins aleshores havien estat un únic batec i els semblava que arribava el dolç temps de recollir, potser ho han perdut tot.

Ben ballat!

Ben ballat!

Francesc Sanchis | ISBN 9788415802839 | EDICIONS 96 S.L.

Ben ballat!, és un comjunt de llibre, DVD i bloc que pretén no sols mostrar com es ballen alguns balls populars, sinó també trencar les barreres que sovint impedeixen a les persones llançar-se al mig d’una plaça a participar i gaudir plenament d’un ball sense complexos.

Total páginas: 2359 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación