Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 28500 libros vivos.

Busca'm. Un llibre per a jugar a fet i amagar

Busca'm. Un llibre per a jugar a fet i amagar

Anders Arhoj | ISBN 9788416394692 | ANDANA EDITORIAL

Aquest llibre té ulls, i una portada irresistible. Els lectors gaudiran amb aquest innovador àlbum il·lustrat per jugar a fet i amagar. Els dos protagonistes adorables daquesta aventura ens conviden a un gran joc a través donze escenes de gran riquesa visual, una festa de colors i formes. Podrem endinsar-nos en un barri molt animat, en una divertida botiga, en un espai doficines, en un concert engrescador i en molt més escenes. Obre el llibre des de la part frontal per buscar un dels personatges, i a continuació, obre el llibre des del final cap al principi per buscar laltre.

Els lluitadors

Els lluitadors

Francesc Gisbert i Muñoz | ISBN 9788490267868 | BROMERA

Qui són els lluitadors? Són les classes humils que treballen de sol a sol, són els obrers que somien utopies i s’enfronten a la desigualtat amb la força del seu treball. I són també, potser, els empresaris capaços d’alçar un niu de fàbriques penjades dels barrancs i de crear autèntics emporis a costa dels explotats.

Mamá

Mamá

Glòria Vives | ISBN 9788494294723 | LITERA LIBROS

Per molt o poc que et prepares, per moltes o poques que siguen les teves expectatives, per molts o pocs casos que conegues, no pots fer-te una idea exacta del que és convertir-te en mare. Glòria ens explica (com millor sap: dibuixant) la seva experiència des que va nàixer Júlia –la seva primera filla–, com va ser el seu segon embaràs i el naixement d'Abril. Com són els dies amb un xiquet, les nits, què passa amb la parella, amb la decoració del saló, com canvien les teves lectures, la teva forma de vestir... Tot.

Tras las huellas de Russell Page, maestro de jardineros

Tras las huellas de Russell Page, maestro de jardineros

Blas Parra | ISBN 9788494440076 | EDICIONES Y PUBLICACIONES EL NADIR TRES SL

«Tras las huellas de Russell Page, maestro de jardineros» es llegeix igualment com un tractat de jardineria que com una biografia novel·lada entorn de la carrera d'un home obsessionat per les plantes, l'estètica i la història crítica dels estils. Aquesta experiència singular, única, la creació del jardí, implica un acte transcendent, un escenari on ens succeeixen "coses" emocionants capaces de comunicar-nos amb el passat remot de les plantes.

Vanguardismo y memoria. La poesía de Miguel Labordeta

Vanguardismo y memoria. La poesía de Miguel Labordeta

José Antonio Llera | ISBN 9788416906314 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Més enllà de grups, tendències o escoles, l'obra de Miguel Labordeta Subías (1921-1969) destaca per la seva singularitat en el panorama de la poesia espanyola de postguerra. Enllaçant amb el simbolisme, les avantguardes històriques i el Vint-i-set, assimila el surrealisme i l'expressionisme, i s'obri a una classe de compromís que eixampla les estretes vies del realisme social. Per sota del seu to visionari o existencialista batega la memòria dels vençuts en la guerra civil i un profund sentiment de dol.

La bona lletra

La bona lletra

Rafael Chirbes | ISBN 9788494768339 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

La bona lletra narra en primera persona les peripècies vitals d'una família humil, de vençuts republicans, al llarg dels anys difícils de la dictadura franquista. Anna, la protagonista del relat decideix, al tram final de la vida, trencar el silenci i fer un exercici de memòria, confessional, per contar al fill la seua llarga i inútil lluita per sobreviure.

El capitán Zheimer

El capitán Zheimer

Nacho Golfe | ISBN 9788416900633 | EDITORIAL SARGANTANA

Què estaries disposat a fer pels teus avis? Descobreix aquesta aventura a través del temps. Aquesta colla d'amics lluitarà amb dinosaures, gladiadors i sobretot, contra l'ALZHEIMER. Diversió, amistat, imaginació i família. La història d'un nou superheroi. La història d'un nét i el seu avi.

Les dones al món de l'art. Pintores i escultores valencianes (1500-1950)

Les dones al món de l'art. Pintores i escultores valencianes (1500-1950)

Vicent Ibiza i Osca | ISBN 9788478227266 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

Al llarg d'aquests anys d'investigació i docència de la Història de l'Art sempre ens hem trobat una crua realitat: en època històrica les dones no han existit; a la història de l'Art oficial, les artistes mai no han estat considerades. Artistes i obres han estat ignorades.

Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils

Ximo Potter i el col·leccionista de mòbils

Vicent Sanhermelando Bellver | ISBN 8499041582 | BULLENT, EDICIONS DEL

No oblideu el meu nom. Joaquim Peris no, el nom artístic: Ximo Potter. Sense dubte, el pròxim actor revelació, protagonista de la sèrie televisiva que prepara mon pare. El meu personatge és un heroi solucionaconflictes i a vegades malinterprete les coses. Fou així com els meus amics i jo vam conéixer el col·leccionista de mòbils, un savi immigrant responsable d'una missió secreta de la qual, no vos vaig a parlar ara...

20 mestres del segle XX al País Valencià

20 mestres del segle XX al País Valencià

M. Carmen Agulló / Vicent Romans | ISBN 9788417213053 | EDICIONS 96 S.L.

«20 mestres del segle XX al País Valencià» tracta de recuperar persones i pràctiques escolars innovadores dutes a terme al nostre país durant el segle passat, per tal de re-construir i posar en valor la nostra història de l’escola. Proposem una lectura en clau diversa: temps, espais, metodologies, ideologies diferents, però amb la característica comuna del compromís amb la renovació pedagògica.

Seis ensayos sobre la libertad

Seis ensayos sobre la libertad

Ricardo Sanmartín Arce | ISBN 9788416349999 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Sabem què és la llibertat? Patim una crisi de valors tot i gaudir de sistemes democràtics? En realitat no sabem bé què són els valors, i sovint quan els anomenem creiem que tots entenem el mateix. Aquests assajos intenten fer comprendre la gran variabilitat que adopten els valors com a ideals morals, segons canvia la cultura en el temps i en l'espai.

Vestit de núvia

Vestit de núvia

Pierre Lemaitre | ISBN 9788490268216 | BROMERA

Ningú no és immune a la bogeria. La Sophie, una jove amb una vida tranquil·la, comença a enfonsar-se lentament en la demència. Milers de signes inquietants s’acumulen fins que tot s’accelera. La seva sogra i el seu marit discapacitat són assassinats en estranyes circumstàncies. N’és ella la responsable de les morts? Amb el pas del temps, la Sophie es veu involucrada en diversos assassinats dels quals, misteriosament, no té cap record.

Total páginas: 2375 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
COBCV
AEPV
APIV
GREMI LLIBRERS
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación