Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 27751 libros vivos.

AEPV

Don Quixote

Fluixà Vivas, Josep Antoni | ISBN 9788498458336 | ALGAR

AEPV

The Odyssey

Cortés Zarzoso, Jesús | ISBN 9788498458329 | ALGAR

Grans amics

Grans amics

Sarah, Linda | ISBN 9788416394319 | ANDANA EDITORIAL

Bir i Eti són dos grans amics. Junts juguen a l'aire lliure amb grans caixes de cartró. De vegades són reis , altres soldats i també astronautes. De vegades són pirates que naveguen pels mars i pel cel salvatges. Però sempre, sempre són grans amics. Però un dia arriba un nou noi que vol unir-se a ells. Poden dos grans amics convertir-se en tres ? Una entranyable història sobre l'amistat.

Pep Gimeno 'Botifarra'. El cant de la terra

Pep Gimeno 'Botifarra'. El cant de la terra

Josep Vicent Frechina/Joan Olivares | ISBN 9788490266519 | BROMERA

ep Gimeno Botifarra ha protagonitzat un fenomen popular insòlit per les dimensions de la seua incidència social i per la transversalitat del seu abast: pocs artistes valencians contemporanis poden presumir d’haver suscitat un reconeixement tan ampli. Botifarra ha sabut transmetre una herència cultural que s’estima en cos i ànima i projectar-la cap al futur.  Aquest llibre-disc, escrit a dues mans, pretén acostar-se al fenomen aprofundint en la fascinant personalitat del cantador xativí.

Mamà

Mamà

Glòria Vives | ISBN 9788494294730 | LITERA LIBROS

Tant se val si et prepares molt o poc, si tens moltes expectatives o poques, si en coneixes molts casos o pocs: no pots fer-te una idea exacta de què vol dir convertir-se en mare. La Glòria Vives ens explica (de la millor manera que sap: dibuixant) la seva experiència des que va néixer la Júlia (la primera filla), com va ser el segon embaràs i el naixement de l’Abril. Com són els dies amb un bebè, les nits, què passa amb la parella, amb la decoració del menjador, com canvien les lectures, la manera de vestir-se... Tot.

Auir

Auir

Carles Miret i Estruch | ISBN 9788492435791 | PERIFÈRIC EDICIONS, S.L.

L’arqueòleg i escriptor gandià Carles Miret va ser el guanyador del VI Premi Manel Garcia Grau de Poesia amb el seu poemari Auir, el qual planteja una defensa del patrimoni natural de la platja de l’Auir, una platja verge de Gandia que conserva els seus trets naturals i paisatgístics originals.

Boro, trapatroles 2

Boro, trapatroles 2

Toni Cabo | ISBN 9788416789009 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Basats en els emblemàtics personatges de còmic en valencià Boro, Moro i Puromoro, creats per Toni Cabo, el llibre Boro Trapatroles se serveix d'aquest potent recurs lector per apropar els xiquets i xiquetes de 7 a 11 anys a la lectura i el còmic en català. Hi podran descobrir, de manera divertida i entretinguda, aspectes comunicatius, emocionals i artístics. S'endinsaran també en el coneixement de la nostra cultura i milloraran el seu llenguatge enriquint el vocabulari.

Chemins de fer, chemins de sable: los españoles del Transahariano

Chemins de fer, chemins de sable: los españoles del Transahariano

Barciela López, C., / Ródenas Calatayud, C. | ISBN 9788497174336 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

En la primavera de 2015, el Museo de la Universidad de Alicante recogió la exposición Chemins de fer, chemins de sable: les espagnols du Transsaharien de Carmen Ródenas. Las fotografías se reprodujeron junto al diario escrito en los campos de trabajo del norte de África por el piloto republicano Antonio Gassó, Gaskin. Ahora, igual que en aquel momento, lo importante no son las fotos, sino la historia de los hombres del Transahariano.

Caixa Ontinyent: Más que palabras, hechos

Caixa Ontinyent: Más que palabras, hechos

José Pla Barber/ Cristina Villar García / Ana Botella Andreu | ISBN 9788460871163 | VINCLE EDITORIAL

Per què ha sobreviscut Caixa Ontinyent? Quin ha sigut el secret d’aquest èxit? Aquest llibre analitza el seu model de negoci i les claus de la seua estratègia. Una trajectòria amb un creixement equilibrat i responsable, ajustat als seus recursos i a l’entorn, però sense apartar-se dels seus valors tradicionals: la prudència, la cohesió dels treballadors amb l’equip directiu i el consell d’administració, i el foment de la confiança dels clients. Una aposta que manté l’esperit inicial de les caixes d’estalvis, arrelades als seus territoris i socialment responsables.

Úter

Úter

Josep Maria Balbastre | ISBN 9788416505410 | ONADA EDICIONS

Úter no és de cap manera un poemari sobre la maternitat. És un poemari sobre la vida. I és també un poemari sobre la mort. O sobre la destrucció, la pèrdua, la desaparició de tot allò que en algun moment és i existeix. Com la natura que mor i renaix, els humans superem la desfeta amb dues ferramentes potents: l’amor i la paraula. Aquesta no és, però, una paraula poètica —lluny de la intenció de l’autor fer una reflexió metapoètica sobre la paraula.

Arte y patrimonio en Iberoamérica. Tráficos transoceánicos

Arte y patrimonio en Iberoamérica. Tráficos transoceánicos

Rodríguez Moya, María Inmaculada (ed.lit) / Fernández Valle, María De Los Ángeles (ed.lit)/López Calderón, Carme | ISBN 9788416356478 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

El sistema de flotas y rutas terrestres de la monarquía hispánica configuró una extensa red de comunicación entre Europa, a través de la península Ibérica y de los virreinatos americanos y el Pacífico. Esta telaraña de rutas permitió la transferencia de modelos artísticos y culturales entre los virreinatos americanos y los territorios asiáticos de la monarquía.

Diario de un viaje a las Hébridas con Samuel Johnson

Diario de un viaje a las Hébridas con Samuel Johnson

Boswell, James | ISBN 9788416453450 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

En 1773, Samuel Johnson (1709-1784) y James Boswell (1740-1795) emprendieron un viaje por el norte de Escocia, que dio lugar a dos libros memorables. Asistimos en ellos a todo tipo de vicisitudes y personajes, curiosidades y anécdotas en un recorrido de cuatro meses que conduce a los autores por numerosos y pintorescos lugares. En el Diario hallamos dos caracteres bien distintos en delicioso diálogo: el de alguien que comenta, opina y tiene salidas de ingenio desde la madurez, y el de un hombre, aún joven, que aporta el conocimiento de primera mano del país y sus gentes.

Total páginas: 2313 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV Bibliotecarios
Destacados
Lletres Valencianes La Setmana 2015 Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación