Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 24842 libros vivos.

Moisés, estigues quiet

Moisés, estigues quiet

Sóc Moisés i en aquest llibre us explique coses meues. Una d'elles és que sóc hiperactiu. Des dels 5 anys hem visitat un grapat de metges i psicòlegs fins que vaig ser diagnosticat i etiquetat, com els paquets de pasta. "Moisés estigues quiet", "Moisés para un moment", "Moisés deixa cada cosa al seu lloc"... No, si jo ho entenc: tant de moviment treu de polleguera a qualsevol. De fet m'altera a mi mateix. Però què voleu que faça! També sóc adoptat i m'enamore i m'equivoque i hi ha qui em té mania, però també m'estimen molt...

Material fotogràfic

Material fotogràfic

Joaquim Espinós Felipe | ISBN 9788415896760 | ONADA EDICIONS

Material fotogràfic conta la història de tres amics, tres joves de divuit anys que van voler canviar el rumb de les seues vides, i per a fer-ho, es van embarcar en un vaixell cap als Estats Units. Corre l’any 1918, i les dures condicions de vida que hi havia en les zones rurals valencianes van fer que molts es decidiren a emprendre el mateix camí que ells. Una vegada arribats a Nova York, viuen tota una sèrie de penalitats i aventures, que canviaran per sempre més les seues vides.

El periodisme després de twitter

El periodisme després de twitter

Albert Sáez | ISBN 9788475029665 | EDITORIAL TRES I QUATRE

PREMI JOAN FUSTER D'ASSAIG. El periodisme després de Twitter és una reflexió sobre l'impacte de les xarxes socials i els dispositius mòbils en la gestió de la informació. L'obra parteix de la hipòtesi que el periodisme és una realitat històrica i, com a tal, podria desaparèixer. A partir d'aquí s'analitzen els canvis en el context cultural, econòmic i polític que afavoririen l'extinció del periodisme, a més dels nous hàbits de consum informatiu dels ciutadans.

Historia de las Españas

Historia de las Españas

Juan Romero y Antoni Furió eds. | ISBN 9788416349456 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

En el prólogo de sus celebrados Ensayos, que darían nombre a un nuevo género literario que pronto gozaría de una gran aceptación en los medios intelectuales europeos como una forma de expresión del pensamiento intermedia, o a caballo, entre la erudición y la opinión (derivada en algunos casos extremos hacia la pura ficción, la fabulación interesada), Michel de Montaigne advertía a sus lectores que él mismo era la materia de su libro. Lo que no era sino una manera de decir que el objeto último de sus reflexiones era la condición humana en toda su complejidad y mudanza.

La poesia de Marc Granell

La poesia de Marc Granell

Ramon Córdoba Caro | ISBN 9788415444732 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

Marc Granell (Valencia, 1953) es considerado uno de los poetas valencianos contemporáneos más importantes. Su obra se sitúa a caballo de los siglos XX y XXI y nace durante la eclosión de la llamada generación poética de los setenta, aunque él siempre se ha considerado un caso aparte. Los grandes temas de sus versos son la soledad, la muerte, la denuncia de la injusticia y del abuso de poder.El libro analiza las ideas y estilo del poeta a través de su evolución literaria y vital.

Trastos, recuerdos

Trastos, recuerdos

Bikont, Anna;Szczesna, Joanna | ISBN 9788415894810 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

«Confesarse públicamente es como perder tu propia alma. Hay que guardar algo para uno. No puede derrocharse todo.» A Wislawa Szymborska nunca le gustó hablar de sí misma, pues consideraba que todo lo que tenía que decir sobre ella estaba en sus poemas.

Els dubtes i els glaçons

Els dubtes i els glaçons

Josep Lluís Roig | ISBN 9788492435603 | PERIFÈRIC EDICIONS, S.L.

Si el poeta viu a la societat aquesta l'ha d'afectar per força. Cal donar resposta als temps actuals, com fan aquests versos, en una primera part plena d'ironia -poesia financera, l'ha anomenada Maria Josep escrivà- i en una segona més reflexiva, de diàleg amb la tradició més crítica amb el seu temps, des de Shakespeare fins a Kavafis.

Aquell agost amb punt final

Aquell agost amb punt final

Joanjo Garcia | ISBN 9788490263228 | EDICIONS BROMERA, S.L.

Aquell estiu tot va canviar al poble amb la desaparició de Carme Matallana. La premsa va arribar immediatament, seguint un fet que trencava la monotonia de l’estiu, i no va deixar escapar cap detall. Eren moltes les preguntes que emergien al voltant d’aquesta tragèdia. Les més òbvies, les que feien referència a qui n’era el culpable i per què ho havia fet, o les relatives al seu entorn, quina era la implicació del seu amic Cèsar o com havia afectat el grup d’amics. Però també altres de més profundes.

Tan petita i ja saps...

Tan petita i ja saps...

Marçal, Maria-Mercé/ Maria Altés il. | ISBN 9788494313073 | ANDANA EDITORIAL

Aquí teniu un recull de versos diferents i molt propers, valents i bonics. L’autora hi sap parlar de jocs, de bruixes, de parets i de llunes, i convertir-ho tot plegat en un cant il·luminat a la vida on es fonen cançó i il·lusió. Maria-Mercè Marçal és sens dubte la poeta més important del segle XX en llengua catalana, i una de les escriptores que van deixar i mantenen una petja intensa entre lectors i crítics literaris. Morta molt jove, avui els seus versos continuen sent llegits i rellegits. Aquest recull n’és una magnífica invitació.

Els avantatges de ser un marginat

Els avantatges de ser un marginat

Stephen Chbosky | ISBN 9788494235085 | SEMBRA LLIBRES

En Charlie és un adolescent introvertit que viu amb la seva família aparentment modèlica. Quan acaba l’escola, el suïcidi del seu millor amic li dispara una sèrie d’inseguretats. L’entrada a l’institut arriba com una amenaça. Però, entre classe i classe, trobarà un professor que l’ajudarà a fer servir la literatura com una arma. I, sobretot, una colla de xavals més grans, atrevits i transgressors.

El manga de los cuatro inmigrantes

El manga de los cuatro inmigrantes

Kiyama, Henry Yoshitaka | ISBN 9788492890927 | EDICIONES Y PUBLICACIONES EL NADIR TRES SL

Aparecida en 1931, mucho antes de la eclosin del cmic biogrfico y adulto, "El manga de los cuatro inmigrantes" de Henry Kiyama constituye una crnica visual de la experiencia de su autor como inmigrante en los Estados Unidos. Publicado originalmente en japons e ingls y dibujado en un estilo cercano al cartoon, esta sentida historia es una entretenida y fascinante crnica de los primeros forcejeos, coincidencias y desencuentros entre Asia y Amrica. En palabras de Will Eisner: un tesoro, Un clsico que demuestra la verdadera capacidad de los cmics para reflejar la vida cotidiana".

L'experiment

L'experiment

Josep Maria Muñoz Pujol | ISBN 9788475029658 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Aquesta és la història de la destrucció rigorosament autocalculada i volguda d’un grup que, des de la seva estabilitat burgesa, s’arrisca a fer un «experiment» perillosament romàntic que transformarà a fons la vida de cada un i que els obligarà a combinacions complexes i, de fet, irresistibles. L’autor utilitza com a material de base Les afinitats electives de Goethe i hi juga i el capgira per emfasitzar i subratllar aquells aspectes que vinculen els protagonistes a les seves ambicions i necessitats.

Total páginas: 2071 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV
Destacados
Lletres Valencianes Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
aepv@aepv.net
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación