Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 30361 libros vivos.

Clar i ras. Parlem del càncer

Clar i ras. Parlem del càncer

Àngels Royo Peiró/ Jaume Pallardó | ISBN 9788412158403 | VINCLE EDITORIAL

Què és el càncer? Com s’origina? Quins tractaments hi ha? Quimioteràpia? Radioteràpia? Per què hi ha cada vegada més persones al món que el pateixen? Totes les persones reaccionen igual davant la malaltia? Com és el dia a dia d’un malalt de càncer? Com ho viuen les famílies? Existeixen les teràpies miraculoses? Cap a on van les investigacions? Tindrà cura el càncer en un futur immediat? Aquestes són algunes de les preguntes que tracta de respondre’s l’oncòloga Àngels Royo Peiró d’una manera clara, directa i molt didàctica.

Ni falda ni pantalons, jo. Educació transversal i atenció a la diversitat

Ni falda ni pantalons, jo. Educació transversal i atenció a la diversitat

Teresa Hidalgo i Cebolla | ISBN 9788417638474 | ONADA EDICIONS

Aquesta guia naix per a reivindicar l’educació en valors LGTBI a les escoles i a la resta d’institucions socials. Defensa la diversitat sexual i de gènere. Té dos propòsits bàsics: desmuntar prejudicis i contribuir a normalitzar i valorar aquesta diversitat humana. A través de diversos arguments basats en estadístiques, notícies, estudis elaborats i testimonis reals es pretén demostrar que l’homosexualitat i la pederàstia no tenen cap relació directa; la segona no és conseqüència de la primera.

Contes per a tu

Contes per a tu

Llorenç Giménez i altres | ISBN 9788494908774 | PERIFÈRIC EDICIONS, S.L.

Contes per a tu és un xicotet homenatge que diferents narradors i narradores i un il·lustrador, vinculats a l’Horta Sud, han volgut retre a Llorenç, el Contacontes. Són nou dones i homes que l’estimaven molt i li han volgut fer un homenatge personal amb aquestes històries. Esperem que aquest llibre us faça gaudir tant com han gaudit els autors i autores en escriure’ls… i nosaltres en llegir-los.

Josep Francesc Boix Senmartí. El mestre que estimava la natura i la poesia (1901-1933)

Josep Francesc Boix Senmartí. El mestre que estimava la natura i la poesia (1901-1933)

Òscar Pérez Silvestre | ISBN 978841790078 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

El mestre Francesc Boix Senmartí (1901-1933) ha restat un poc al marge en la reconstrucció del magisteri arrelat i del pensament valencianista, el cultural i el polític, però no oblidat. Potser el seu nom només apareix esmentat sense més aprofundiment en desenes de treballs, o en les plaques commemoratives com la de l’ermita de Sant Pau d'Albocàsser, però no ha estat amagat. Simplement, ningú havia començat l’àrdua labor d’estirar els fils necessaris per a resseguir la seua vida i estudiar la seua obra poètica i pedagògica.

Mónica Oltra o el compromís

Mónica Oltra o el compromís

Tomàs Escuder | ISBN 9788412181906 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

Mónica Oltra és una de les persones de més transcendència política de les darreres dècades al País Valencià. Pel seu compromís social, per la seua mentalitat moderna i resolutiva, constructiva i pràctica, coherent i innovadora; per la seua capacitat aglutinadora i transversal, valencianista, inclusiva i integradora, ha esdevingut un referent inexcusable i un model de govern, sempre al servei de la gent.

Qui ha matat el meu peluix?

Qui ha matat el meu peluix?

Miguel Alayrach Martínez/ Ana Zurita | ISBN 9788414028445 | EDELVIVES

Eva és una xiqueta molt molt valenta que, un matí qualsevol després d’alçar-se del llit, es troba amb un succés terrible ocorregut al racó de la seua habitació: el seu os de peluix preferit ha sigut assassinat… Però, qui ha pogut cometre un crim tan malvat? Sense perdre un minut, la xicoteta Eva es transforma en la gran detect Eva, una genial investigadora que buscarà totes les pistes possibles per a descobrir el verdader culpable i resoldre el cas amb èxit.

Quin pardal!

Quin pardal!

Rocio Bonilla | ISBN 9788490263945 | EDICIONS BROMERA

Climent és un xiquet curiós i espavilat que esdevé un mar de dubtes el dia que la seua veïna se’l queda mirant fixament i li diu: «Quin pardal que estàs fet!». Què ha volgut dir la senyora Fenollosa? Que s’assembla a un pardal? Aleshores, podrà volar? Resoldre aquest misteri requerirà tot el seu enginy...

El chico que caminaba como John Wayne

El chico que caminaba como John Wayne

Arwen Grey | ISBN 9788418274879 | EDICIONES KIWI

Una historia sobre segundas oportunidades; un toque de excentricismo y algo de comedia con una canción de country como telón de fondo.

Les espines del peix

Les espines del peix

Josep Colomer | ISBN 9788417469245 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Posem que una plaga testamentària esborra tot rastre de vida humana dels Països Catalans. Posem que Les espines del peix es troben a la caixa d'acer més resistent que un dia arribi a inventar-se. Les pàgines que les componen serien suficients per explicar la història d'aquest racó de món a les generacions que apareguin mil·lennis més tard. Les espines del peix són la crònica novel·lada de Benià, un poble costaner imaginari que en cent anys passa de ser un lloc recòndit a convertir-se en la destinació turística predilecta de mitja Europa.

Els orígens de l'època contemporània. Balanç historiogràfic des dels estudis locals. Homenatge a Josep Fontana

Els orígens de l'època contemporània. Balanç historiogràfic des dels estudis locals. Homenatge a Josep Fontana

Ramon Arnabat Mata | ISBN 9788416260904 | EDITORIAL AFERS

La col·lecció Historiografia Local és una iniciativa de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana, de l’Institut Ramon Muntaner i de la Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida. Vol mostrar i posar en valor la immensa producció de la història local i comarcal de l’àmbit dels territoris de parla catalana. Cada dos anys es planteja un estat de la qüestió o balanç historiogràfic sobre una temàtica o un període històric treballat pels centres i instituts d’estudis, ajuntaments i altres institucions d’àmbit local i comarcal.

Exploracions pel planeta Menjar

Exploracions pel planeta Menjar

Pere Puigdoménech Rosell | ISBN 9788491346609 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Menjar és una de les nostres ocupacions principals; de fet, li dediquem un temps cada dia. Tenim a l’abast la quantitat i varietat d’aliments més gran de la història i, a més, el menjar s’ha convertit en una font de plaer; de fet, en molts llocs és una pràctica artística refinada. Tanmateix, també és un problema: per exemple, l’excés provoca “epidèmies” de sobrepès i, al mateix temps, hi ha centenars de milions de persones al món que no poden accedir a la quantitat d’aliments necessària per a sobreviure dignament.

Crònica de la cadència

Crònica de la cadència

Aina Garcia-Carbó | ISBN 9788412005226 | VINCLE EDITORIAL

Crònica de la cadència és un poemari que parteix de la reflexió filosòfica suggerida per la lectura d’autors com Hume, Montaigne o Hannah Arendt. La paraula és llum i conseqüència, creació i esdevindré, és resposta i és pregunta, silenci i ferida, és la daga i és la vida, el poder i la condemna, recer i alliberament.

Total páginas: 2531 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación