Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 29845 libros vivos.

El joc de les mentides

El joc de les mentides

Ruth Ware | ISBN 9788490268728 | EDICIONS BROMERA

Quan la Thea, la Fatima i l’Isa reben un missatge de la Kate amb les paraules «Us necessito», no dubten a respondre immediatament a la seva crida. El descobriment d’un cadàver prop de l’internat on van estudiar amenaça de treure a la llum uns fets que poden posar fi a la precària llibertat de la qual han gaudit durant tot aquest temps, després de passar més de disset anys guardant un secret terrible.

Argila (Ur, Uruk, Istar)

Argila (Ur, Uruk, Istar)

Anna Aguilar-Amat | ISBN 9788416789979 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Argila és un recull de poemes en què cadascun d’ells troba un ressò en un personatge de la mitologia mesopotàmica. El reflex de les experiències humanes en un passat reinterpretat des de la poesia permet veure i sentir nous punts de vista des de l’emoció, sempre ampliant la consciència d’allò que anomenem humà. Se’n pot dir poesia narrativa o prosa trencada; és un ús del llenguatge no pretenciós que fa el soroll d’un cubell que trau aigua neta d’un pou on també hi viuen granotes i alguna serp.

Els Rabassa de Perellós. Els senyors de Benetússer i el seu palau

Els Rabassa de Perellós. Els senyors de Benetússer i el seu palau

José Luis Garcia Martínez | ISBN 9788416260546 | EDITORIAL AFERS

Durant quasi cinc-cents anys Benetússer va pertànyer a una mateixa família, els Rabassa de Perellós, que van obtenir la dignitat del marquesat de Dosaigües en 1699, un fet excepcional entre la noblesa valenciana. Aquest vincle s’inicia el 27 d'abril de 1351 quan Giner Rabassa «el Major» compra la senyoria de Benetússer, i finalitza en 1843 amb la mort del cinquè marquès de Dosaigües, l’últim d’aquest llinatge.

Ondara en negre. Una història de crims, violència i delinqüència (1835-1935)

Ondara en negre. Una història de crims, violència i delinqüència (1835-1935)

Antoni Reig Pérez, Ricard Llompart Català | ISBN 9788417213206 | EDICIONS 96 S.L.

La ubicació geogràfica, el medi físic i l'oblit de les administracions públiques durant segles han fet de la Marina Alta un territori abonat per a obscures pràctiques socials i polítiques. Ha sigut també, per tant, un territori on la delinqüència i la violència es convertien fàcilment en forma de vida i llei paral·lela. Ondara no n'ha quedat al marge. Aquesta crònica de successos, amb els crims com a fites més destacades, ens permet reconstruir l'escenari humà i col·lectiu d’una societat local molt conflictiva en l'etapa compresa entre el 1840 i el 1936.

A sangre fría

A sangre fría

Rosario de Vicente Martínez | ISBN 9788490330272 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

El 1965 veia la llum l'obra de Truman Capote «A sang freda», que relata l'assassinat dels quatre membres d'una família, els Clutter, en un petit poble de Kansas, Holcomb, a mans de dos joves delinqüents en llibertat condicional. L'estúpid crim conduiria a tots dos joves a la forca. Aquest final va permetre a Capote demostrar la seva tesi que sis persones havien mort a sang freda: els Clutter i els seus assassins. Dos anys després, Richard Brooks seria el director encarregat d'adaptar al cinema «A sang freda».

L'interés per la llengua dels valencians

L'interés per la llengua dels valencians

Josep Daniel Climent | ISBN 849461438X | LLIBRES DE LA DRASSANA

Per estes pàgines desfilen alguns dels personatges, llibres i fets que han esdevingut cabdals per tal de fer que la societat valenciana perceba el valencià com una llengua de cultura, digna i amb projecció de futur. Noms com els de Manuel Joaquim Sanelo, Teodor Llorente, Lluís Fullana, Josep Ribelles, Carles Salvador, Manuel Sanchis Guarner, Josep Giner, Enric Valor, Nicolau Primitiu Gómez o Francesc Ferrer Pastor reben una atenció específica, en correlació amb unes vides dedicades en cos i ànima a l’impuls de la llengua.

Días en Japón

Días en Japón

Francisco Ruiz | ISBN 9788416063918 | OLÉ LIBROS

Si diguérem que “Días en Japón” com a producte creatiu està buscant quelcom entraríem en contradicció amb l'essència i el lent madurar d'aquest llibre: res busca, és el fet de viure que per la màgia del silenci, de la mirada o de la mateixa poesia té un ressò que, tènue, ressona en l'escriptura.

Il·luses, santes, falsàries

Il·luses, santes, falsàries

Albert Toldrà Vilardell | ISBN 9788499042060 | BULLENT, EDICIONS DEL

Dones que han estat inspirades, segons se’ns diu, per Déu o pel diable. Tant si són sinceres com si no, tant si són endimoniades com santes, il·luses o falsàries, el que és cert és que aquestes dones han emprat l’únic mitjà al seu abast, l’espiritualitat, per trencar les limitacions i negacions que una societat i una religió patriarcals els imposaven. Sospitoses, ja en principi per la seua condició femenina, i després per gosar prendre la paraula, per desafiar els qui les condemnen al silenci, són vigilades o processades pel tribunal del sant Ofici de la Inquisició.

Sofía, Sophie

Sofía, Sophie

Jesús Díez de Palma | ISBN 9788491421504 | ALGAR

Sophie està de vacances a Madrid. Li agrada passejar en bicicleta pel Retiro, on la estàtua de l'Àngel Caigut, una representació demoníaca, sembla exercir sobre ella una estranya atracció que inexplicablement la farà viatjar en el temps, parlar una llengua desconeguda, enamorar-se d'algú que no pertany a la seua època i intentar resoldre el crim de set nens els cadàvers dels quals van aparèixer al parc a principis del segle xx. Misteri, amor, assassinats i viatges en el temps conflueixen en un trama que manté en suspens el lector fins al final.

El quart tret

El quart tret

Javier Lacomba Tamarit | ISBN 9788416318919 | EDICIONES BABYLON

I si Jacqueline Kennedy haguera estat la víctima aquella fatídica el 22 de novembre de 1963? La història d'Estats Units hauria sofert un gir, canviant el destí dels nord-americans. Això ho saben bé el periodista de 'Los Angeles Herald' Thomas Glass i la seua família. Ho sap l'assassí en sèrie que els assetja i que està enfosquint amb sang el luxe de Hollywood, just quan la jove Annie Glass comença una prometedora carrera com a actriu guiada per un caçatalents que guarda els seus propis secrets.

La Via Augusta pel País Valencià

La Via Augusta pel País Valencià

F. Arasa i Gil | ISBN 9788497175746 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

Què era la Via Augusta? Qui la va construir? Per quines ciutats passava? Com estava feta? El llibre que teniu a les mans dóna resposta a totes aquestes preguntes, però també molta més informació que satisfarà el lector més curiós: com viatjaven els romans, quin tipus de calçat portaven, quins vehicles utilitzaven, com calculaven i indicaven les distàncies, de quina manera es distribuïen les etapes del viatge, on es feien els descansos...

L'estiu que vaig conèixer el Che

L'estiu que vaig conèixer el Che

Luigi Garlando | ISBN 9788490268001 | EDICIONS BROMERA

«L’estiu que vaig conèixer el Che hi havia foc als turons i Brasil va encaixar set gols contra Alemanya. No l’oblidaré mai. Com no oblidaré mai la festa dels meus dotze anys, que va ser l’inici de la història i la fi de moltes coses.» Així comença aquesta novel·la que uneix el present amb el passat, la Itàlia actual amb la biografia extraordinària del Che Guevara i, per sobre de tot, la vida d’un net i el seu avi.

Total páginas: 2488 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación