Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 30237 libros vivos.

COVID-19: Medidas del RDL 8/2020 en el ámbito laboral. Doctrina, legislación y formularios

COVID-19: Medidas del RDL 8/2020 en el ámbito laboral. Doctrina, legislación y formularios

Carlos L. Alfonso Mellado / Gemma Fabregat Monfort | ISBN E000020005085 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Los beneficios producidos por la venta de este libro irán destinados a investigaciones relacionadas con pandemias. El Gobierno ha aprobado el 17 de marzo y se publica en el BOE en el día de hoy, 18 de marzo, el RDL 8/2020, con medidas especiales en el ámbito laboral, en atención al estado de alarma que en su momento se decretó. El RDL contiene medidas muy importantes en el ámbito económico, social y laboral. En concreto, las medidas adoptadas en este Real Decreto-Ley están orientadas a un triple objetivo.

Quan s'apague la llum

Quan s'apague la llum

Joanjo Garcia | ISBN 978849026389 | EDICIONS BROMERA

«No ens mereixem tanta bellesa», va dir Ricard a la seua germana Anna. Al cap de poc de temps, ell va desaparéixer en un misteriós accident aeri prop d’Islàndia, en un vol privat organitzat per la Fundació Orió. Ricard no deixava de parlar de l’emergència climàtica, de l’egoisme de la humanitat, que esprem el planeta fins a condemnar-lo al col·lapse. Unes idees que fan dubtar a Anna del que ha passat i l’animaran a viatjar a Islàndia per conéixer la veritat sobre Ricard.

Principis elementals de la filosofia

Principis elementals de la filosofia

Georges Politzer | ISBN 9788416698479 | SEMBRA LLIBRES

Des de Plató fins a l’època contemporània, aquest manual bàsic i didàctic és una eina imprescindible per a introduir-nos en la història de la filosofia des d’un punt de vista crític, materialista i transformador. Les seves pàgines reuneixen les lliçons de Georges Politzer, curtes i entenedores, que van recollir els seus alumnes quan era professor de la Universitat Obrera de París, un projecte educatiu que pretenia explicar als treballadors els conceptes necessaris per a comprendre la societat.

La furia del cielo

La furia del cielo

Francisca García Jiménez | ISBN 9788417731335 | EDITORIAL SARGANTANA

Teresa, una mujer luchadora que pertenece a una familia de la alta burguesía valenciana a la que la guerra impulsa a huir y refugiarse en el campo. Es allí donde descubre un secreto que altera su mundo. En un arrebato, escapa de la masía para refugiarse en casa de un amigo, pero llegan los soldados y es atacada y forzada por uno de ellos, que la deja mal herida. Gracias a un amigo consigue recuperarse, pero su vida ha quedado marcada y los acontecimientos la arrastran sin control.

Una lluna a la finestra

Una lluna a la finestra

Marta Tena Subirats | ISBN 9788417638832 | ONADA EDICIONS

Un cadàver. Retorn als orígens. Una pèrdua insubstituïble. Lluita maqui. Els Ports. Gelosia. Culpabilitat. Venjança. Prediccions i conjurs. El monestir de Benifassà… Un còctel que ens porta a una novel·la curta amb una llarga història.

 La virilitat d'Espanya a l'Àfrica. Nació i masculinitat al colonialisme al Marroc (1880-1927)

La virilitat d'Espanya a l'Àfrica. Nació i masculinitat al colonialisme al Marroc (1880-1927)

Gemma Torres Delgado | ISBN 9788416260829 | EDITORIAL AFERS

Malgrat que ha estat exclòs de la gran narrativa nacional, el colonialisme al Marroc fou un fenomen decisiu en la construcció de la nació espanyola a la fi del XIX i principi del XX. No és casual que de l’exèrcit africà sorgís el grup de militars que es van aixecar contra la República, entre ells el mateix Franco. El colonialisme espanyol al Marroc s’ha estudiat sobretot des de la història política i militar, però és encara poc conegut.

Una vida de pueblo

Una vida de pueblo

Louise Glück | ISBN 9788418178092 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

El pausado transcurrir de los días, con sus ritmos que parecen abolir el tiempo. La peculiar geometría de las calles que irradian desde la plaza central. El ciclo del cultivo y la cosecha, donde la muerte es simultáneamente cósmica y minúscula, donde el renacimiento es tan certero como el sol. El tempo de una existencia desplegada entre colinas, dolorosamente lejos del mar. Louise Glück condensa en Una vida de pueblo el día a día rural en Estados Unidos, con sus animales y habitantes, cuya juventud exuberante y subsecuente decadencia parecen hacer eco de la naturaleza que los rodea.

La Poko i el timbal

La Poko i el timbal

Mathhew Forshythe | ISBN 9788417497552 | ANDANA EDITORIAL

"L'error més gran dels pares de la Poko va ser regalar-li un timbal. Ja havien comés altres errors..., però el timbal va ser l'error més gran." Animada per son pare, Poko surt al bosc amb el timbal. Hi ha tant de silenci que Poko comença a tocar el timbal per fer-se companyia. Ràpidament s'afegeixen un mapatxe que toca el banjo, un conill que toca la trompeta... i així fins una multitud danimals que els seguien i gaudien de la música. Quan el pare la crida per sopar, se sent una música de lluny cada vegada més forta.

Les espases del faquir

Les espases del faquir

Oriol Malet / Jesús Cortés | ISBN 9788490265420 | EDICIONS BROMERA

Fran, Gomo, Mati i Wen hauran de posar en pràctica totes les seues habilitats detectivesques per a ajudar Blai, un bon amic jugador d’handbol acusat del robatori d’unes espases en una fira d’atraccions. La seua carrera esportiva corre perill i les proves del cas no deixen cap dubte: Blai n’és el culpable. On són les espases? Un nou cas per a aquests quatre amics apassionats de l’esport i de les aventures de Sherlock Holmes.

El alucinante mundo de Rafaella Mozzarella

El alucinante mundo de Rafaella Mozzarella

Aníbal Gómez /Jaime Villanueva | ISBN 9788494841392 | FUN READERS

Personajes peculiares, historias descacharrantes, desenlaces imprevistos… ¡BIENVENIDOS AL ALUCINANTE MUNDO DE RAFAELLA MOZZARELLA! Tal y como nos indica la SINOPSIS de este alocado libro: ¡Hola! Soy la sinopsis de este libro. A veces sirvo para que la gente se haga una idea de lo que hay en las páginas interiores… ¡Pero en este caso es imposible! El mundo de Rafaella es imprevisible, ilógico… Así que lo mejor será que dejes el móvil a un lado, abras este libro y disfrutes de una lectura diferente. AVISO: CONTIENE HUMOR ABSURDO A RAUDALES.

Comptem cabretes i pintem ocells

Comptem cabretes i pintem ocells

Maria Dolors Pellicer / Irene Bofill | ISBN 9788417497408 | ANDANA EDITORIAL

Comptem cabretes i pintem ocells és una invitació a viure la vida amb poesia. Si et deixes portar per la màgia d’aquests versos descobriràs la bellesa de les coses xicotetes que ens envolten. Gaudiràs del vol d’uns estornells a la poqueta nit, de l’olor que s’escampa pel poble quan s’encenen les ximeneres, de la lluna que es muda en dies de festa i del sol matiner. Sentiràs l’escalfor de qui estimes i t’estima o compartiràs la sort de la rateta Lina.

Clar i ras. Parlem del càncer

Clar i ras. Parlem del càncer

Àngels Royo Peiró/ Jaume Pallardó | ISBN 9788412158403 | VINCLE EDITORIAL

Què és el càncer? Com s’origina? Quins tractaments hi ha? Quimioteràpia? Radioteràpia? Per què hi ha cada vegada més persones al món que el pateixen? Totes les persones reaccionen igual davant la malaltia? Com és el dia a dia d’un malalt de càncer? Com ho viuen les famílies? Existeixen les teràpies miraculoses? Cap a on van les investigacions? Tindrà cura el càncer en un futur immediat? Aquestes són algunes de les preguntes que tracta de respondre’s l’oncòloga Àngels Royo Peiró d’una manera clara, directa i molt didàctica.

Total páginas: 2520 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación