Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 28252 libros vivos.

Un altre pas de rosca

Un altre pas de rosca

Henry James | ISBN 9788490267141 | BROMERA

Una institutriu és contractada per a atendre dos xiquets que han quedat orfes sota la tutela del seu oncle. Però allò que sembla una tasca agradable esdevindrà un malson. Els xiquets viuen impactats per l’estranya mort de l’anterior institutriu i el criat del patró, que ha deixat en ells una empremta inesborrable. Quin secret s’amaga darrere dels murs d’aquesta mansió victoriana? Un altre pas de rosca és un relat magistral i inquietant que marca un abans i un després en el gènere de les històries de fantasmes.

Los jardines de Babilonia

Los jardines de Babilonia

Fernando Larrauri | ISBN 9788416906291 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Valencia años treinta. Un empresario y una artista de cabaret. Un edificio consagrado al arte frívolo. Un cuadro desaparecido. Músicos, escritores, pintores. Cine erótico y militante. La república y la guerra civil. El día a día en la ciudad: política, vida cotidiana, entretenimientos… Una época. El contexto histórico en que se sitúa la novela es real, así como el entorno y la mayoría de los personajes que aparecen, no así las vicisitudes en que se ven envueltos, producto únicamente de la fantasía del autor.

El Gegant del Romaní

El Gegant del Romaní

Valor i Vives, Enric | Verdú Pons, Jordi Raül |Laveda Mateo, Antoni | ISBN 9788499041914 | BULLENT, EDICIONS DEL

Un dia d'hivern Batiste Jeroni anà al bosc a per llenya per al forn. Va veure un romer, amb una verdor i frondositat inusuals, que li va cridar l'atenció. L'agafà fortament i l'estirà.

El poble dorment

El poble dorment

Rébecca Dautremer | ISBN 9788447932900 | EDELVIVES BAULA

Dormir està molt bé! Però, cent anys?! És una mica massa, oi? El poble dorment és una nova obra de Rébecca Dautremer, pensada perquè els lectors gaudeixin amb les meravelloses il·lustracions d’aquesta artista francesa

Principios de la tipografía fundamental. De William Morris a Stanley Morison

Principios de la tipografía fundamental. De William Morris a Stanley Morison

Josep M. Pujol | ISBN 9788496657496 | CAMPGRÀFIC EDITORS

En este libro, complemento de “Jan Tschichold y la tipografía moderna”, Josep M. Pujol sitúa a Stanley Morison, el gran renovador de la tipografía inglesa en los estrechos márgenes de una sociedad que requería normas tipográficas. No para conservarlas, sino para renovarlas en un ejercicio de modernización de la tradición. No en balde, se plantean “principios” sujetos a los “fundamental”.

50 Imágenes Para la Historia de la Comunicación. Imago Mundi

50 Imágenes Para la Historia de la Comunicación. Imago Mundi

María del Mar Ramírez Alvarado | María Ángeles Martínez García | ISBN 9788416786121 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Desde el Estandarte de Ur, los bisontes de Altamira o el Sutra de Diamante, pasando por el Mosaico de Isso, el Codex de Dresden, la Biblia de 42 líneas o la primera fotografía hasta llegar al plano del Voyage dans la lune de Méliès, la carta de ajuste en televisión, el primer póster de Star Wars o la portada del 11-S de The Times? son todas imágenes que tienen algo en común: su extraordinario interés en la historia de la comunicación.

De plantes, talaies i cims (i una aroma)

De plantes, talaies i cims (i una aroma)

Alfons Olmo / Daniel Olmo | ISBN 9788415802891 | EDICIONS 96 S.L.

Llibre que s’erigeix com un treball plàstic i literari en paral·lel al disc que conté. 150 pàgines a color, amb il·lustracions, poesia, prosa i assaig que s’entrellacen amb les 13 cançons del CD. S’integren mútuament els textos amb un treball gràfic destacable, per desenvolupar la narrativa que rau en l’ordre i blocs de cançons. Les amplia, les desdobla, les contextualitza, les explica, les engrandeix.

Joan Miró

Joan Miró

Irene Verdú/Maria Martínez/Noèlia Conca | ISBN 9788494500893 | LLETRA IMPRESA EDICIONS

T’has preguntat mai qui va ser Joan Miró? En aquest llibre el Príncep preguntador i els seus amics el Savi saberut, Teresa i Flabiol t’ajudaran a descobrir-ho de manera divertida, amb cançonetes, rimes, explicacions i curiositats. Així, aprendrem moltes coses d’un dels màxims representants del surrealisme: on va nàixer, què va estudiar, quan va decidir fer-se pintor... També farem un recorregut per la seua obra per veure-hi els colors, les formes i el vocabulari artístic que feia servir.

El dit sobre el mapa

El dit sobre el mapa

Daniel P. Grau | ISBN 9788491340034 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

La producció textual de Joan Fuster abasta aspectes difícilment sistematitzables, des de l'aforisme més irònic fins a la crítica literària, la reflexió històrica, l'estudi dels clàssics catalans o l'anàlisi de la política internacional. Amb una visió transversal que supera la parcel·lació que habitualment s'ha fet de la seua obra, aquest volum se centra a examinar les aportacions fusterianes a la descripció del territori -entre les quals es troba la més coneguda i representativa: El País Valenciano. (Destino, 1962).

El desbaratat conte dels fesols màgics

El desbaratat conte dels fesols màgics

Carles Cano i Paco Giménez | ISBN 9788490267257 | BROMERA

Tots els veïns del poble consideren que Bru és un autèntic babau, fins i tot sa mare. Quan un dia Bru ven l’únic porc de la família a canvi d’un grapat de fesols, tot es complica. Però el titellaire que li’ls va vendre li havia promés que eren màgics.

El pensament viatger

El pensament viatger

Carles Penya-roja | ISBN 9788416505913 | ONADA EDICIONS

Els pensaments naixen dins de cadascú de nosaltres, estimulats per fets interiors nostres, o externs, per desitjos, per alegries, per penes o per necessitat: per multituds de causes. Ens vénen imposats, o els originem, en generem d’altres, o aquells altres ens inciten i creem noves idees. És un món reticular, de xarxes, de capes, d’anades i de vingudes. Quan el pensament ix de nosaltres, ja no ens pertany, canvia, pren altres significats, muda, es barreja, perd el seu sentit original, rutla, corre, vola, es mou: és un pensament viatger.

Fuster per a ociosos

Fuster per a ociosos

Xavier Aliaga, antòleg. | ISBN 9788416698134 | SEMBRA LLIBRES

Joan Fuster és una figura cabdal per entendre’ns com a poble. Una ment privilegiada que va bastir les bases d’un nou futur col·lectiu en un moment en què tot semblava perdut. Però Joan Fuster fou, també, un escriptor extraordinari que ens deixà una exuberant obra fruit d’una tasca sobrehumana de lectura, assimilació i reelaboració. Un llegat literari i intel·lectual catedralici, acompanyat per tota mena d’encàrrecs i col·laboracions a la premsa escrita, que el va convertir en un tot terreny de la paraula.

Total páginas: 2355 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Destacados
Lletres Valencianes Editors TV
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación