Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 28090 libros vivos.

AEPV

Obra completa

De Campos, Álvaro | ISBN 9788416453337 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Publicado parcialmente, sin la prosa, hasta ahora, lvaro de Campos es el heternimo ms ledo de Fernando Pessoa. Es el autor de algunos de los mayores poemas lrico-dramticos de la literatura portuguesa y de las grandes odas del movimiento sensacionista, as como de las Notas para el recuerdo de mi maestro Caeiro. En su poema ms clebre, Tabaquera, Campos dice no ser nada, pero tambin declara tener en s mismo todos los sueos del mundo.

Ador en blanc i negre

Ador en blanc i negre

Tomàs Mascarell i Estruch | ISBN 9788494456572 | EDICIONS TÍVOLI

Llibre sobre la memòria gràfica d'Ador. Esta obra és fruit del treball del cronista oficial d'Ador, Tomàs Mascarell, qui des de fa vora una dècada ha portat a terme un exhaustiu treball recopilatori d'imatges del poble. L'obra està dividida en els apartats de tradicions, retrats, costumisme, famílies del poble i aspectes del servici militar. Les imatges van des de principis de segle passat fins a mitjans dels anys setanta, i han estat conservades pels veïns de la localitat durant dècades.

Paraules màgiques

Paraules màgiques

Broseta Fandos, Teresa | ISBN 9788490265901 | BROMERA

Nerea està molt il·lusionada perquè anirà d’excursió a una granja escola amb els seus millors amics. Llàstima que finalment no puga assistir-hi perquè és massa car! El fet que ella i altres alumnes no hi vagen per culpa dels diners la fa sentir molt trista.

A pie de escenario. Guía de traducción teatral

A pie de escenario. Guía de traducción teatral

Alejandro L. Lapeña | ISBN 9788415499398 | JPM EDICIONES

A pie de escenario es una guía práctico-teórica sobre traducción teatral pensada para todos aquellos que estén interesados tanto en el teatro como en su traducción, así como otras áreas del conocimiento anexas. Partiendo de experiencias propias como traductor teatral en el ámbito amateur, se desgranan, entre otros, conceptos relativos al papel del traductor dentro del espectáculo, a las particulares del texto teatral, a la adaptación y actualización de los guiones de teatro o a la sobretitulación.

Montserrat Roig. La memòria viva

Montserrat Roig. La memòria viva

Aina Torres | ISBN 9788416698097 | SEMBRA LLIBRES

Montserrat Roig és una de les grans figures de la literatura catalana del segle XX. La seva vida és representativa de la generació que va néixer i créixer sota les mordasses del franquisme. Eren els anys de les revoltes del 68, la clandestinitat, les assemblees universitàries, les il·lusions per la caiguda del dictador i el desencís per la reforma del règim. En aquest món convuls, Montserrat Roig va combatre en els fronts de la literatura i el feminisme. Però, també, en el de la lluita contra el silenci i l’oblit.

La Traca. La transgresió com a norma

La Traca. La transgresió com a norma

AA.DD | ISBN 9788491330202 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

La Traca', el setmanari que va veure la llum entre les darreries del segle XIX fins a la fi de la II República, fou l'expressió d'una cultura popular que es resistia a adaptar-se a les normes i valors de la burgesia dirigent. Lligada a la figura de Vicente Miguel Carceller (1890-1940), l'home que la va editar des de 1909 i que va unir la seua sort a la d'aquest setmanari, es tracta d'una revista rotundament popular, anticlerical i profundament republicana.

EDICIONS

EDICIONS

Cristina Petit / AntonGionata Ferrari | ISBN 9788480313840 | TÀNDEM

Hui plou i toca quedar-se a casa. Sort que martí té uns pares fantàstics i mai li diuen no. I és que estan molt ocupats i volen aprofitar el dia per a fer mil coses. Així que martí també l’aprofitarà, i molt...

Duendes en el Jardín

Duendes en el Jardín

Jordi Ninot | ISBN 9788415966500 | DYLAR EDICIONES, S.L

La peculiar relación de los duendes con los humanos nos sirve de excusa para reflexionar sobre la relación entre las personas y la relación con su entorno cotidiano. Las ilustraciones que acompañan al texto buscan que el pequeño lector tenga un soporte visual que le introduce en el texto, le ayuda...

Sólo hechos

Sólo hechos

Trapiello, Andrés | ISBN 9788416906000 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

«In this life, we want nothing but Facts, sir; nothing but Facts!», proclama Thomas Gradgrind en las primeras líneas de Tiempos difíciles. Es el anhelo de todos los entes de ficción, llegar a ser reales. Venderían ellos su primogenitura, el sentido que rige sus vidas en tanto que entes de ficción, con tal de vivir la nuestra, imprevisible siempre y a menudo errática y confusa.

Els dimonis que dicten

Els dimonis que dicten

Salvador Vendrell | ISBN 9788416260225 | EDITORIAL AFERS

L’amenitat de les columnes del "Levante" de Salvador Vendrell ha de pressuposar un horitzó cultural concret: la literatura i la cultura catalanes viscudes des del País Valencià. Vendrell és, de fet, un crític literari camuflat de les lletres catalanes, i bona part de les seues columnes —la majoria de les que es recullen en aquest llibre— són judicis literaris que, exempts d’erudició rebuscada, són aplicats a conèixer la realitat social o la psicologia bàsica del ser humà.

El rei de la casa

El rei de la casa

Franco i Martínez, Josep | ISBN 9788415802761 | EDICIONS 96 S.L.

Jaume viu com un rei, a cor què vols, cor què desitges, perquè son pare i sa mare treballen fora del poble i les iaies el malcrien.

Si ha nevat

Si ha nevat

Paco Esteve i Beneito | ISBN 9788490266922 | BROMERA

PREMI ENRIC VALOR DE NOVEL·LA Als 90 anys, Jordi Llopis ha pactat una treva amb la mort. No sap per quant de temps, però hi ha una cosa que ha de fer abans d’anar-se’n: escriure les memòries d’un vell de 80 anys. No són les seues, sinó les de Joan el Coces, un saludador que va viure durant l’últim terç del segle xix. A més de curar les ferides de pobres i rics, el Coces mantenia una relació molt especial amb els Puig, la família que controlava el comerç de la neu.

Total páginas: 2341 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL

Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV Bibliotecarios
Destacados
Lletres Valencianes La Setmana: Collita Valenciana Sobre la lectura Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación