Este sitio web utiliza cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y optimizar su navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta nuestra política de cookies
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 24767 libros vivos.

AEPV

La monarquía tutelada

Díaz Marín, Pedro | ISBN 9788497173612 | UNIVERSITAT D' ALACANT (PUBLICACIONS)

Tormentas de verano

Tormentas de verano

Sergio R. Alarte | ISBN 9788494336522 | ALUPA EDITORIAL

Julia es una chica con vocación de escritora, que va a un curso de verano en Salamanca, donde aprenderá diversas artes junto a otros jóvenes. Sin embargo, ni los profesores, ni los monjes o los alumnos, sospechan que van a compartir más que escenarios maravillosos de crecimiento.Enseguida Julia entablará sus primeras amistades; pero en la Casa de Espiritualidad las artes se viven con tanta pasión como la propia juventud. El monasterio de jesuitas será escenario de unos sucesos escalofriantes.

Helena y las tres lunas

Helena y las tres lunas

Luz Álvarez | ISBN 9788416130160 | CARENA EDITORS, S.L.

Helena o las tres lunas es un relato atemporal sobre la iniciación de la mujer con el fondo de la mitología clásica. En él se narra el viaje de la joven Helena al santuario de la Grande en la Magia, la diosa Isis, madre de todas las diosas y origen de todo lo manifiesto. A lo largo del trayecto, Helena se encontrará con diferentes diosas de la mitología greco-latina: Artemisa, Atenea y Hestia primero; luego serán Afrodita, Hera y Deméter; finalmente cobran protagonismo Hécate, Perséfone e Isis.

Feliu, rei de les ovelles

Feliu, rei de les ovelles

Olivier Tallec/ Teresa Broseta trad. | ISBN 9788481310115 | TÀNDEM EDICIONS

"El que és bo per a mi, és bo per al meu poble", va dir un rei famós. I Feliu, un dia de molt de vent, va pensar el mateix quan va trovar una corona i se la va posar. De sobte s'havia convertit en rei. Quina vida l'esperava: caceres, passejades pels jardins reials, recepció d'ambaixadors... Una faula irresistiblement divertida i filosófica sobre la gran qüestió del poder i els abusos que se'n fan.

Cuatro estaciones

Cuatro estaciones

Mavrudís, Costas | ISBN 9788415894780 | EDITORIAL PRE-TEXTOS

Costas Mavrudís es un coleccionista. Todos los fines de semana acude a los rastros de Atenas y El Pireo y busca vestigios de afectos en juguetes, muñecos, tarjetas postales, libros, soldaditos de plomo... No se complace tanto en el deterioro, en la belleza otoñal, en la ruina, cuanto en la evocación, en la conjetura, quizá, de lo que alguna vez fue nuevo, promesa de futuro: «Fotografía: yo muy pequeño, es decir, ausente. A mi lado la chaqueta cruzada me tiene en brazos, mirando para siempre al objetivo».

L'experiment

L'experiment

Josep Maria Muñoz Pujol | ISBN 9788475029658 | EDITORIAL TRES I QUATRE

Aquesta és la història de la destrucció rigorosament autocalculada i volguda d’un grup que, des de la seva estabilitat burgesa, s’arrisca a fer un «experiment» perillosament romàntic que transformarà a fons la vida de cada un i que els obligarà a combinacions complexes i, de fet, irresistibles. L’autor utilitza com a material de base Les afinitats electives de Goethe i hi juga i el capgira per emfasitzar i subratllar aquells aspectes que vinculen els protagonistes a les seves ambicions i necessitats.

La Historia de España en los recuerdos escolares

La Historia de España en los recuerdos escolares

Varios autores | ISBN 9788476429525 | NAU LLIBRES (EDICIONS CULTURALS VALENCIANES, S.A.)

Desde la última década del siglo pasado, se mantiene la línea de investigación que trata de la enseñanza-aprendizaje de Historia de España en 2º de Bachillerato. Una línea que con el apoyo de diferentes instituciones y grupos de investigación, inicia una serie de publicaciones con el título La construcción de los recuerdos escolares de Historia de España en Bachillerato (1993-2013) organizadas en dos orientaciones.

L'increïble viatge a l'Illa Gran

L'increïble viatge a l'Illa Gran

Millo Vallés, Josep | ISBN 9788490263136 | EDICIONS BROMERA, S.L.

Arriben les vacances i Albert i Miquel aconsegueixen escapar-se de fer un creuer amb els pares i es queden sols a casa. Mentre es preparen per a viure l’aventura de l’estiu anant-se’n d’acampada amb els amics, coneixeran Lluc, un jove sorprenent que descobreix el món per si mateix. Procedent de l’Illa Gran, un lloc del qual no han sentit parlar mai, Lluc els farà prendre una decisió que podria canviar el rumb de les seues vides.

Els avantatges de ser un marginat

Els avantatges de ser un marginat

Stephen Chbosky | ISBN 9788494235085 | SEMBRA LLIBRES

En Charlie és un adolescent introvertit que viu amb la seva família aparentment modèlica. Quan acaba l’escola, el suïcidi del seu millor amic li dispara una sèrie d’inseguretats. L’entrada a l’institut arriba com una amenaça. Però, entre classe i classe, trobarà un professor que l’ajudarà a fer servir la literatura com una arma. I, sobretot, una colla de xavals més grans, atrevits i transgressors.

El retorn de l'hongarés

El retorn de l'hongarés

Anna Moner | ISBN 9788490263204 | EDICIONS BROMERA, S.L.

Al maig del 1897, un cadàver esquarterat apareix al Bois de Boulogne de París. És així com es desencadena la investigació d’uns esfereïdors assassinats en sèrie que marcarà la carrera de l’inspector en cap de la Policia de Seguretat Olivier Béziers i del prestigiós forense Auguste Locard.   Més de cent anys després, arriba a l’Institut Medicolegal un taüt de grans dimensions, descobert durant la remodelació del cementeri del Père-Lachaise.

Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula

Ovidi Montllor. Un obrer de la paraula

Jordi Tormo | ISBN 9788494373602 | SEMBRA LLIBRES

Ovidi Montllor fou un creador en majúscules. Una veu crítica i autocrítica silenciada als anys vuitanta però que avui és admirada i reivindicada com mai, també per les generacions que no el conegueren en vida. Des de la infantesa en blanc i negre de l’Alcoi de la postguerra fins a la convulsa i vibrant Barcelona de la joventut i la maduresa, aquesta obra s’endinsa per les diferents facetes d’aquest treballador de la cultura: teatre, cinema i cançó. Però també poesia.

Fulgor y muerte de las Cajas de Ahorros

Fulgor y muerte de las Cajas de Ahorros

Emili Tortosa | ISBN 9788437096605 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT DE VALENCIA

Set anys després de l'inici de la crisi financera, aquest llibre dóna testimoni de l'esplendor i la mort de les caixes d'estalvi espanyoles. Després del sotrac del terratrèmol immobiliari, han seguit un nou camí de bancarització que n'ha facilitat l'entrega als operadors financers privats. En la reconversió, gran nombre d'entitats eren reflotades amb diners públics mentre eixien a la llum errors de gestió, crèdits dubtosos, sous d'escàndol dels directius. presentant el conflicte financer quasi des d'una perspectiva bèl·lica.

Total páginas: 2064 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>

Si quieres estar al día de las novedades de nuestra página y saber qué pasa en el mundo del ensayo te invitamos a unirte a nuestro newsletter.

SUSCRÍBETE A NUESTRA REVISTA DIGITAL
Hemeroteca
Acceso
Portal d'Editors Gremi Llibrers APIV
Destacados
Lletres Valencianes Pais del Llibre Editors TV Escola de pares i mestres per a la lectura Escriptors valencians actuals L'aventura de triar un llibre
AEPV
Amb el suport del Departament de Cultura
Fundació pel Llibre i la Lectura | 2014
C/ Martínez Cubells, 6 - 1r - 1a
46002 València tel. 96 394 50 03
aepv@aepv.net
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación