Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 30440 libros vivos.

Noah vol ser un drac

Noah vol ser un drac

Joaquina Barba Plaza | ISBN 9788418488054 | OLÉ LIBROS

Noah, la protagonista d’aquesta fantàstica narració, inicia una gran aventura acompanyada de la seua amiga Alexandra i son tio Quim. Noah decideix emprendre aquest viatge, després de rebre nombroses senyals de part d’una bellíssima sirena i el seu cavallet de mar. El misteri i la màgia són els ingredients principals d’aquesta narració on fantasia i realitat caminen de la mà. On l’amistat i l’estima es mostren en els vincles entre els seus personatges com l’única manera possible de relacionar-se.

Easy Rider (Buscando mi destino), Dennis Hopper (1969)

Easy Rider (Buscando mi destino), Dennis Hopper (1969)

Sandra Martínez/ Alberto Sanjuán | ISBN 9788418047176 | NAU LLIBRES (EDICIONS CULTURALS VALENCIANES, S.A.)

Easy Rider está incluida entre las cien películas más importantes de la historia por el American Film Institute. Desde su estreno en 1969 se convirtió en un extraordinario éxito de taquilla. Más de cincuenta años después se mantiene como un icono cultural y audiovisual reconocible en todo el mundo gracias a su banda sonora, pero también por su simbología, que ya forma parte del imaginario colectivo de su época.

CONVERSACIONES EN NUEVA YORK. Sobre Arte Sonoro, Música Experimental e Identidad Latina

CONVERSACIONES EN NUEVA YORK. Sobre Arte Sonoro, Música Experimental e Identidad Latina

Isaac Diego García Fernández | ISBN 9788412217391 | EDICTORÀLIA LLIBRES I PUBLICACIONS

Conversaciones en Nueva York ofrece un panorama de la música experimental contemporánea a través de la perspectiva de cuatro músicos y artistas sonoros de origen español e hispanoamericano que actualmente desempeñan su labor creativa en esta ciudad: Richard Garet, Cecilia López, Jaime Oliver La Rosa y Merche Blasco.

Com banyar un marcià

Com banyar un marcià

Franco Vaccarini / Carlos Higuera | ISBN 9788414032459 | EDELVIVES

"A casa de Lluc fa poc que ha arribat un marcià, i sembla que ha vingut per a quedar-s’hi. Això és el que li han dit. El marcià no sap fer res a soles, li han de donar el menjar, l’han de banyar i moltes altres coses. Lluc comparteix habitació amb ell i, per si de cas, també ha aprés a tenir-ne cura, tot i que no està molt convençut que siga una bona idea conviure amb un marcià. La veu del germà major narra el dia a dia d'una llar amb un bebé, i ens mostra amb humor la seua estratègia per a suportar els canvis que el «bebé marcià» suposa en la vida de tota la família.

De Dunkerque al Montgó: L’aventura de la mesura del metre

De Dunkerque al Montgó: L’aventura de la mesura del metre

Florencio Burrel/ Josep Lluís Doménech/ Pep Martínez Romero/ Vicent Chorro | ISBN 978841226050 | SCITO EDICIONS

Al final del s. XVIII a França hi havia unes dues mil unitats de pesos i mesures, un garbuix que obstaculitzava el comerç. En diferents moments s’havia intentat posar ordre en aquest caos metrològic, però el resultat havia estat sempre el mateix: un fracàs. Serien els revolucionaris francesos, els qui, amb l’objectiu de fer iguals a tots els ciutadans, aconseguirien la desitjada, almenys per a alguns, unificació. El 8 de maig de 1790, l’Assemblea encarregà a l’Acadèmia de Ciències de París una proposta de reforma del sistema metrològic.

Els fantasmes/ Madame Lévy

Els fantasmes/ Madame Lévy

Jordi Torrent | ISBN 9788413581460 | EDICIONS BROMERA

L’any 1956 un home baixa a l’estació de França, es dirigeix a un pis del carrer Colomines i assassina a sang freda part dels seus inquilins. Al cap de més de mig segle, una empresa vol obrir un hotel a l’edifici barceloní, contribuint a l’especulació urbanística conseqüència del turisme desenfrenat que assola la ciutat.

Gràcies. Història d'un veïnat

Gràcies. Història d'un veïnat

Rocio Bonilla | ISBN 9788413581514 | EDICIONS BROMERA

Gràcies a una avaria inesperada, la vida del veïnat canviarà del tot. Gràcies a la curiositat i l’empatia, els veïns i les veïnes arribaran lluny, molt lluny. I ho faran junts. Una història sobre la convivència i les relacions humanes. Una història sobre tots nosaltres.

Mons humans, mons naturals

Mons humans, mons naturals

Josep Enric Oltra i Benavent | ISBN 9788417213794 | EDICIONS 96 S.L.

Assaig que reuneix quaranta texts curts que tenen com a protagonistes els elements de la natura i les persones del món rural. Altrament dit i de manera més precisa, són narracions en les quals hi compareixen animals, plantes, bolets, meteors, núvols i penyals amb la visió que la gent rural ha anat creant al llarg dels segles, com a conseqüència del contacte amb la natura i de la interpretació que n’ha arribat a fer amb l’afany de comprendre-la.

Swing, swing, swing

Swing, swing, swing

Jordi Martí-Rueda | ISBN 9788416698578 | SEMBRA LLIBRES

A 'Swing, swing, swing', Jordi Martí-Rueda ens ofereix un vibrant mosaic de relats entrellaçats que evidencien que el swing i el lindy hop van ser molt més que una música i un ball. Un viatge apassionant que ens transporta a Louisiana, Nova York, Chicago, la França ocupada o l’Alemanya nazi per reviure les extraordinàries històries dels homes i les dones que van revolucionar les pistes de ball mentre desafiaven el racisme, el feixisme i el masclisme. Vides de jazz, rebel·lia i ball que ens han deixat un llegat extraordinari: com obrir escletxes d’esperança en temps de foscor.

Bertrand Russell. Herencia y Actualidad

Bertrand Russell. Herencia y Actualidad

Diversos autors | ISBN 9788418155796 | EDITORIAL TIRANT LO BLANCH

Bertrand Russell fue un filósofo, lógico y ensayista británico cuya obra ejerció una notable influencia en una gran diversidad de campos. Entre sus aportaciones cabe destacar, desde una perspectiva más académica, el desarrollo del programa logicista, el análisis de la denotación lingüística y la defensa del utilitarismo. En su faceta más social destacó como ensayista y activista a favor del liberalismo y del agnosticismo y en contra del militarismo y el imperialismo. No menos relevante fue su influencia sobre autores como Ludwig Wittgenstein, Kurt Gödel, Alfred J.

El silenci trencat

El silenci trencat

Maluy Benet | ISBN 9788418496202 | NPQ EDITORES

La història es desenvolupa en dos períodes de temps, des de les transformacions socials del segle XIX al XX, fins els inicis de la transició democràtica, l’any 1979; i transcorre en un poble de València. Eduard Fauquet, un empresari jubilat per una malaltia, llegeix al diari que la policia sol·licita la col·laboració ciutadana per a esbrinar qui és l’indigent que ha mort a l’Hospital La Fe, sense documentació i sense dir qui era abans de morir. El rostre de la fotografia copsa Eduard de tal manera que no se’l pot treure del cap.

Sentències de Joan Lluís Vives

Sentències de Joan Lluís Vives

Francesc X. Blay Meseguer | ISBN 9788497176842 | PUBLICACIONS DE LA UNIVERSITAT D'ALACANT

Sentències de Joan Lluís Vives és una recopilació de les dites, aforismes, adagis, refranys i màximes que apareixen al llarg de les obres i la correspondència de l’humanista valencià. S’apleguen tant les de procedència externa (llibres bíblics, autors grecollatins, Sants Pares, parèmies populars…) com les que el mateix Vives ha generat amb el seu estil breu i sentenciós. Per raons científiques i de difusió, totes les sentències van en llatí, llengua amb la qual foren escrites, amb la corresponent traducció al valencià i al castellà.

Total páginas: 2537 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación