Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Libros

Libros

Base de datos de libros de editoriales valencianas, donde podrá consultar la ficha técnica de 30133 libros vivos.

Les petjades del temps

Les petjades del temps

Rosa Serrano | ISBN 9788494784989 | BALANDRA EDICIONS

Les memòries de Rosa Serrano.

El cor heretge

El cor heretge

Aina Garcia Carbó | ISBN 9788490263761 | EDICIONS BROMERA

No tornaré a fer cap tipus de pregunta, sé que estic destinada a ser la veu dels meus fets i el meu somni és la pròpia defensa. Ací em lliure i no em pesa: soc culpable.

Prosèrpina

Prosèrpina

Mary Shelley | ISBN 9788412005271 | VINCLE EDITORIAL

Escrita a Itàlia, durant la primavera de 1820, Prosèrpina, un drama mitològic en dos actes, ens mostra una faceta desconeguda de Mary Wollstonecraft Godwin Shelley, l’autora de Frankenstein: la literatura per a infants.

La bona vida

La bona vida

Adrià Espí Marrah | ISBN 9788417213510 | EDICIONS 96 S.L.

La bona vida és un recull de relats farcit de personatges desgraciadets: mals bevedors, joves sense futur, perdedors, escriptors frustrats... Però també hi ha un bon grapat de personatges estranys: l'home-arbre, marededeus, enterradors, fantasmes... A cavall entre la gran ciutat, impersonal i gèlida, i el poble de Tort, curiós per excel·lència, aquests personatges experimenten diversos tipus de vivències: miracles, suïcidis, malsons, resurreccions...

Fotògrafa de núvols

Fotògrafa de núvols

Anna Rubio i Fandos | ISBN 9788494908743 | PERIFÈRIC EDICIONS, S.L.

Les dones invisibles ens acosta a la realitat de discriminació i violència que encara avui pateixen moltes dones a tot arreu. Situada a l’Índia, ens conta la història d’Indira, una dona jove que, després de la mort del seu home, és repudiada per la família d’aquest. Indira i la seua filla, Kirana, s’hauran d’enfrontar a un gran nombre de dificultats per tal de poder sobreviure, i amb elles descobrirem el valor extraordinari de la solidaritat.

L'assaig periodístic de Joan Francesc Mira

L'assaig periodístic de Joan Francesc Mira

Sergi Serra Adsuara | ISBN 9788417900199 | UNIVERSITAT JAUME I. SERVEI DE COMUNICACIÓ I PUBLICACIONS

Joan Francesc Mira ha traçat una sòlida trajectòria en l’àmbit de les lletres catalanes al llarg de les últimes quatre dècades. La seua versatilitat intel·lectual i creativa abasta gèneres diversos entre els quals destaca la narrativa, l’assaig, els estudis d’antropologia, la traducció i l’articulisme assagístic. Particularment, l’assaig periodístic ha acompanyat la polièdrica tasca de l’escriptor valencià des que publicà els primers treballs l’any 1974.

Memòria dels vençuts

Memòria dels vençuts

Francisco Mezquita | ISBN 9788417638443 | ONADA EDICIONS

Memòria dels vençuts és una obra que tracta de les vicissituds i les experiències del protagonista des de que arriba al poble en acabar la Guerra Civil fins el naixement del seu primer fill. En total huit anys en què es va desenvolupant la seua vida des de la detenció immediata fins la incorporació a la vida civil. Els anys de presó amb la petició de pena de mort per part de la fiscalia i els posteriors en camps de treball forçat faran que la vida avance entre la inseguretat, la incertesa i l’absència de futur la qual cosa determinarà una història agafada al pas.

Una piel pesada

Una piel pesada

Clara Patiño | ISBN 9788447058389 | FANDOGAMIA

Venid, venid que os cuente un cuento... En un pequeño pueblo, cuando la madre está a punto de dar a luz a un tercer vástago, un cuervo blanco aparece en el castillo. Lamentablemente la madre y el niño mueren y el padre, el Rey de este pequeño reducto hasta ahora en paz, busca una venganza que nunca podrá completar. Nadia queda encargada de esta tarea y tendrá que hacer frente a Eius, un brujo cuervo que habita en una torre en las profundidades del bosque.

El gat de la bruixa

El gat de la bruixa

Dainius Sukys | ISBN 978849904226 | BULLENT, EDICIONS DEL

El gat de la bruixa Nicadora vol tastar el nen més dolç. Nicadora cedeix a consentir aquest desig tan estrany, però no sap que tot l’assumpte li donarà molta més feina que no esperava.

La resta risible. Principis per a un materialisme humorístic

La resta risible. Principis per a un materialisme humorístic

Jorge Fernández Gonzalo | ISBN 9788478228294 | INSTITUCIÓ ALFONS EL MAGNÀNIM

La resta risible constitueix una reivindicació de l'humor com a base d'una filosofia de tall materialista que es nodreix de la dialèctica hegeliana, la psicoanàlisi lacaniana i la complexa unificació que formula a partir d'ambdós corrents Slavoj Zoek. Així, per aquesta obra passen els principals artífexs de l'humor que han tractat de definir la comicitat: Chaplin, els germans Marx i autors de l'stand up comedy com Louis C. K. o Sarah Silverman.

El Privilegi de la Fira de Cocentaina

El Privilegi de la Fira de Cocentaina

Jordi Raül Verdú | ISBN 9788416920471 | RECLAM EDITORIAL

La Fira de Cocentaina existix gràcies al Privilegi que va atorgar, l'any 1346, el rei Pere II de València al comte de Cocentaina, Roger de Llúria (i, per tant, als contestans). Després de 673 anys, Martina viu una experiència horripilant que la marca per sempre, i que posa, fins i tot, en perill la seua vida i la futura celebració de la hexacentenària Fira.

Pedres que han de ser remogudes

Pedres que han de ser remogudes

Jovi Seser | ISBN 978849026370 | EDICIONS BROMERA

En Pedres que han de ser remogudes Jovi Seser ret un sentit homenatge a la narrativa negra des d’estils ben diferents. Els relats que componen aquest recull ens apropen huit assassinats reals i ficticis, perpetrats per innocents i per sicaris, narrats per les víctimes, però també pels agressors, en un joc literari polifònic que constitueix un autèntic monogràfic sobre la perversitat i les diverses formes de narrar-la.

Total páginas: 2512 Ir a: 1 [2] [3] [4] [5] [6] >>
AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación