Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Críticas

L'illa infinita

Clijcat Faristol/ Marc Alabart

L'illa infinita

Una illa, un monstre, un record per desenterrar, i enmig de tot, la Lluna, una xiqueta de tan sols nou anys que ha hagut de madurar a marxes forçades. Aquests són els elements amb què Muriel Villanueva, reconeguda escriptora valenciana, ha bastit L'illa infinita, novel·la mereixedora del II Premi Ciutat de Dénia. 

Tot comença quan la protagonista i la seva àvia, en ser desnonades del pis en què viuen a la ciutat, es veuen obligades a traslladar-se a una illa menuda i poc poblada, on tenen la seva antiga casa familiar. La Lluna no només haurà d'adaptar-se a aquest nou i diferent escenari, sinó que es veurà immersa en un misteriós afer irresolt del passat.

Villanueva ofereix un relat complex, on el drama social de la protagonista i el seu creixement personal entrellacen amb una història plena de fantasia i simbolisme. La trama és sòlida, sense escletxes, i les relacions que s’estableixen entre els personatges presenten matisos d’allò més interessants.

Llegir més: https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Lilla-infinita

L'illa infinita

Opiniones Deja tu Opinión
No existen opiniones para este elemento.
Deja tu Opinión
Título
Valoración 0 1 2 3 4 5
  

Arriba OpiniónOpinión Enviar a un amigoEnviar a un amigo Volver AtrásVolver Atrás

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación