Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Crítiques

L'infinit a les teues mans

Faristol / ClijCat / Joan Portell

L'infinit a les teues mans

Enric Senabre (Alcoi, 1964) és professor de filosofia a l'institut, i aquesta voluntat educativa traspua arreu dels llibres que ha publicat fins ara, més amb caire d'assaig que no pas de ficció. Mostra d'això, per exemple, n'és El viatge d'Atena, on els filòsofs ajuden aquesta jove adolescent a decidir el seu futur. 

Darrerament ha centrat la seva recerca en les tecnologies de la informació, tot intentant provocar en els joves lectors la reflexió filosòfica sobre la matèria. El fruit d'aquesta reflexió és, sense cap mena de dubte, L'infinit a les teues mans, una història on Atena, submergida en les xarxes socials, que li serveixen per estar en tot i per tot connectada amb la seva colla, de sobte descobreix que un usuari desconegut, «infinit05», l'està assetjant. A partir de l'aparició d'aquest misteriós personatge, la protagonista centrarà els seus esforços a aconseguir descobrir qui és i el perquè d'aquesta persecució. El llibre conté una guia didàctica amb consells per fer un bon ús del telèfon mòbil.

[Llegeix-ne més]

L'infinit a les teues mans

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación