Utilitzem galletes pròpies i de tercers per realitzar l'anàlisi de la navegació dels usuaris i millorar els nostres serveis. Al prémer ‘Accepte’ consenteix aquestes galletes. Podeu obtenir-ne més informació, o bé saber com canviar-ne la configuració, fent clic a Més informació
Portada > Notícies

Llibre digital, llibre pària

Llegim (Ara) / Lluís-Antoni Baulenas | 01-01-2018

Blok de BiD

Blok de BiD

Galeria d'Imatges

Una de les qüestions de l’any 2017 relacionades amb el món dels llibres és la que es va discutir al Parlament Europeu sobre l’aplicació de l’IVA reduït als llibres digitals. Explicat en poques paraules, aquesta modalitat de llibre no es considera un llibre sinó un producte electrònic de consum. Per tant, no té dret a l’aplicació de l’IVA protector de què gaudeixen els llibres de paper. La cosa es complica perquè a més, no tothom té clar a què s’aplica aquest IVA, ja que el llibre digital necessita un lector electrònic per poder-lo llegir. De manera que estaríem parlant de dues coses. I el llibre digital i el de paper només coincideixen en una: que hi ha algú que escriu i facilita a l’editorial un contingut, una novel·la, per exemple. El segon pas és publicar aquesta novel·la. Per això en un cas s’ofereix en un format digital i en l’altre en forma de llibre de paper.

IVA REDUÏT O NO?

A mitjans d’any, abans de l’estiu, el Parlament Europeu va aprovar que els llibres digitals es consideressin llibres, no pas material electrònic.

[Llegiu-ne més]

Opinions Deixa la teua Opinió
No existeixen opinions per a aquest element.
Deixe la seua opinió
Títol
Valoració 0 1 2 3 4 5
  

Amunt OpinióOpinió Enviar a un amicEnviar a un amic TornarTornar

AEPV
AEPV
Amb la col·laboració de la Conselleria
d' Educació, Investigació, Cultura i Esport
Amb el suport del Departament de Cultura
FULL-Fundació pel Llibre i la Lectura
Gran Via Ramón y Cajal, 1 - 3a
46007 València tel. 96 394 50 03
info@fundaciofull.com
Diseño y Desarrollo Web Im3diA comunicación